- 26 Temmuz 2024
- 479
- 1.218
- 28
- 31
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #26.381
Daha uzun sürdüğü oluyor canım benim. Hıçkırması iyi bir şeymiş ciğerleri gelişiyormuş endişlenmeKızlar, rahat 5-6 dkdır sağ tarafımda hıçkırığını hissediyorum. Ritmik şekilde. Bu kadar uzun sürmesi tuhaf değil mi? Sizde de oluyor mu
Evett. Bizde dün kontrole gittik ilk nst ye girdik. 2100 Gr 44 cm di.Evett <3 Doktor 20 sinden sonra heran olabilir dedi. Tam tarihinde doğarsa bayram bebesi olacaklar :)
Esinde kireçlenme olması normal gelmedi .suyu da sınırdaymis siz doktorunuzun dinleyin.Günaydın kızlar. Şimdi doktordan çıktım. Tansiyon normal. İdrar istemedi. Brbeğin suyu sınırda, eşinde kireçlenme var dedi. Son ay zaten çok normal değil mi? 17sinde alalım dedi. Ben zaten normal istiyorum derken bu kadar erken almak istemesi sinirimi bozdu. Olmaz kova burcu oluyor diyebildim. Tepki vermedi. Sonra düşününce kovayı geçtim, bebeğim 37+ 4 oluyor. Bu acele niye yani. Çok duramadım yanında lafı değişti perşembe tekrar görücem dedi. Perşembe eve kadın gelecek temizliğe onu bile söyleyemedim. Amacı perşembe ve cmt görüp, pzt sezaryene almak. Sinirden kendimi yiyorum resmen.
Benimde Cuma günü kontrolüm var ama Nst ile ilgili konusmadık geçen kontrolde. Bu gidişimde almaz heralde. En son gittiğimde keyfi yerinde erken gelecek gibi durmuyor demişti umarım öyle olur. Ben Koç burcu olmasını çok istiyorum çünkü :) Birde 25 i evlilik yıldönümümüz o gün gelirse en güzel hediye olur..Evett. Bizde dün kontrole gittik ilk nst ye girdik. 2100 Gr 44 cm di.Ama doktorum benim bebişin kendini erken doğuma hazırladığını söyledi yani benimki muhtemelen o kadar beklemeyecek. 38. Haftadan sonra beklemez gibi öngördü doktorum. Bakalım sağlıklı olsunda
Bizimde 19 Mart evlilik yıldönümümüzBenimde Cuma günü kontrolüm var ama Nst ile ilgili konusmadık geçen kontrolde. Bu gidişimde almaz heralde. En son gittiğimde keyfi yerinde erken gelecek gibi durmuyor demişti umarım öyle olur. Ben Koç burcu olmasını çok istiyorum çünkü :) Birde 25 i evlilik yıldönümümüz o gün gelirse en güzel hediye olur..
Aa ne güzel sizin de denk gelebilir o zaman :)Bizimde 19 Mart evlilik yıldönümümüz
Evet bakalım hayırlısıAa ne güzel sizin de denk gelebilir o zaman :)
Evet bir kez alman yeterli, eğer 37den önce ayrılacaksan çalışamaz için tekrar gitmen gerekşyor sadeceÇalışan arkadaşlar ben geçen hafta 32. haftamda çalışabilir raporu almıstım bunu her hafta almamız gerekiyor mu? 1 kez alınca 37 e kadar çalışabiliyor muyuz?
Bndeki 32. haftada tarih yokEvet ben internette öyle okudum ama benim çalıştığım kurumda insan kaynakları 37ye kadar çalışacaksanız yeni rapor getirmenize gerek yok dedi, çünkü 32 hafta iken teslim ettiğim raporda şu şu tarihler arasında çalışabilir yazıyor, sonrasında tekrar çalışamaz almanıza gerek yok çünkü çalışamayacağınız burda zaten belirtilmiş dediler - devlet hastanesinde çalışıyorum.
Siz yine sorun bizim kurum beni 2-3 gün sonra arayıp yanlış bilgi vermişiz diyebilir
8 gibi hastanede olduk, 8.30 da ameliyathanedeydim sanırım. Çok net hatırlamıyorum şu an. İşlem çok uzun sürmüyor. Dikiş kısmı da öyle. Ne olduğunu anlamadan geri odana çıkarıyorlar. Ben kızımı görünce çok duygulanıp, çok ağlamıştım. Doktorum karnım hopladığı için dikmekte zorlandığını söylemişti de öyle susmuştum.Evet çünkü bir keresinde randevum vardı öğlen,tam bizi çağıracakti acil sezeryana gitmem gerekti siz o sıra nst cektirin gelmiş olurum dedi. Nst de zaten 30dk sürüyor. Hakikaten de 30dkda geldi kadın. Yani yarım saatte bitiyor gibi işlem
Oh çok sevindim o zaman iyi ki sabahtan almışım. Bende 12saat açlığı düşündüm daha kolay olsun diye sabah 8bucugu seçtim. Kaçta girmiştin ilk doğumuna. İnşallah sabah olur şimdiki de
Yavaş yavaş günlerimiz yaklaşıyor marta ne kaldı şuradaEvett. Bizde dün kontrole gittik ilk nst ye girdik. 2100 Gr 44 cm di.Ama doktorum benim bebişin kendini erken doğuma hazırladığını söyledi yani benimki muhtemelen o kadar beklemeyecek. 38. Haftadan sonra beklemez gibi öngördü doktorum. Bakalım sağlıklı olsunda
Çok teşekkürlerEvet bir kez alman yeterli, eğer 37den önce ayrılacaksan çalışamaz için tekrar gitmen gerekşyor sadece
Evet bir kaç hafta sonra kucaklarimiz dolacakYavaş yavaş günlerimiz yaklaşıyor marta ne kaldı şurada
Kuzum geçmiş olsun. Benim doktorumu arayıp onay aldılar anestezi yapabilmek için doktorum risk yok yapabilirsiniz dedi. Benim diş doktorumda dişlerimin mayıs ayındaki röntgeni vardı. Ağrının nerden geldiğini görüp kanala başladılar. Dıştan bişe yoktu diş içten çürümüş. Müdahale edilebiliyor yani özel bi diş polikliniğine gittim benKızlaar dis agrisina çözümünüz var mı ? Geceden beri ağrıyor hastaneler de artik bir sey yapmiyor. Zeytin geçen ağrımda daha da artirmisti. Karanfil kalmamis. Parolunda az faydası oluyor sonra tekrar basliyor. Uykusuzluk ve diş ağrısı artik dayanamiyorumm
CAnimm gozunuz aydinKızlar 13.04 ‘te 34+5 olarak kızım dünyaya geldi .2800 kilo doğdu .Solunum sıkıntısı varmış daha bebeğimi göremedim .Herkese teşekkür ederim .Dualarınızı bekliyorum
Beklemedi geldi kuzum .Cok teşekkür ederim ben de kilo hesabı yapıyordum ne güzel zamanına kadar beslenir diye ama kısmet sağlık olsun yeter kiCAnimm gozunuz aydinmasallah haftasina gore kilosu baya iyi. Kisa zamanda solunum skntisi gecer kavusursun yavrunla insallah sezaryen mi oldu peki
Ayyy lapa lapa kar yağıyooorBenim kocam da dışarda yağmur var bahanesi buluyorçıkma çok yağıyor diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?