Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    129
Doğum paketim var özelde. Yoksa hemen değiştirirdim.

Bana gerekçe de sunmuyor öyle. Şundan sebep demiyor yani. Açıkça söylese sonuçlarını anlarım ama yok. Perşembe çağırdı ama gitmeyi düşünmüyorum, cuma gidicem açıkça da söyliycem sezaryen diyorsa da dursun 1 hafta daha diye. Aniden normal gelir de gece olursa keyfi bozulur diye korkuyor gibi geliyor bana. Güvenimi çok sarstı, doktor gerçekten şans işi.

Aslında aynı hastanede başka doktor varsa doğum paketi olunca kendi doktorunla anlaşamazsan diğer doktora geçebiliyorsunuz
Aynı hastanede tek bu var. Başka şubesinde vardır kesin. Samsun'da da parmakla gösterilen bir dr diye seçtim. Olur da sezaryen olursa, işini çok iyi yapıyormuş. Bir gün sonra ayaktasın diyorlar. Ben de o niyetle buna geldim ama asla amacım direkt sezaryen değildi, gerekli olursa diye seçtim.

Yarın bir devlet hastanesine gitsen, oradaki doktora özelde takipli olduğunu ve doktorunun söylediklerinden sonra tedirgin olduğunu ve başka bir doktor tarafından kontrol edilmek istediğini söylesen nasıl olur? Allah korusun, sen 1 hafta daha dursun dersin ama bebeğin suyu azalır iyice bir sorun olur anlayamazsın. Tedbirli olmak her zaman iyidir.

Bu özel hastanelerin sezaryen aşkına sinir oluyorum. Normal dogum istiyorum dedigin zaman suratlari degisiyor.
Ama sen bence riske atma nolur nolmaz madem sezaryenide iyi yapiyormus aklini karistirmadan bu doktorla devam et

Kızlar sımdı gelebıldık daha eve,hem kadın dogum hem kardıyolog ıkısınede gozuktuk.kadın dogumcu artık gelırse bebek durdurmam dogumu dedı,gelısımı önde iyi dedi,mınık mınık sancıların baslamıs dedı,kanama su gelmesı bebek hareketınde azalma olırsa hemen gelın dedı,bır hafta boyunca hergun bırtane magnezyum alalım dedı.nst yi attım bakın anlayan varsa yorumlarınızı beklıyorumkardıyolojıde dogumuma gırcek hayırlısıyla artık bekleme moduna gectım ben,bebıs kendı gelmezse şıbatın sonuna kadar bekleyecegım dedı sezeryan ıcın.

Eklentiler

• IMG_6679.jpeg
    348,5 KB · Görüntüleme: 45
Selamlar önceki yorumlara bakamadım da:) benim de 36+0 bugün. 37+0 da gidip alıyoruz çalışamaz raporunu değil mi o günü de kapsayacak şekildee
Evet ben internette öyle okudum ama benim çalıştığım kurumda insan kaynakları 37ye kadar çalışacaksanız yeni rapor getirmenize gerek yok dedi, çünkü 32 hafta iken teslim ettiğim raporda şu şu tarihler arasında çalışabilir yazıyor, sonrasında tekrar çalışamaz almanıza gerek yok çünkü çalışamayacağınız burda zaten belirtilmiş dediler - devlet hastanesinde çalışıyorum.

Siz yine sorun bizim kurum beni 2-3 gün sonra arayıp yanlış bilgi vermişiz diyebilir

Ben çok stres yapınca eşim abimin eşini ve görümcemi aramış, aradılar beni destek için, cuma günü sabah üçümüz gidicez. Açıkça sorucam risk var derse özel ya da devlet hemen başka muayeneye gidicem doğrulatmak için. Geçen hafta, bebek hareketleri kısıtlı olursa suyu azaldı demektir demişti. O zaman da sınırda demişti suyu için. Ama bebek çok hareketli hatta nst kağıdına gülümseyerek baktı hiç durmamış yerinde dedi.

Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun şimdiden ndbdndnd çok heyecanlı ya

Doğumdan sonra buralar dutluk olmaz umarım

Bu özel hastanelerin sezaryen aşkına sinir oluyorum. Normal dogum istiyorum dedigin zaman suratlari degisiyor.
Ama sen bence riske atma nolur nolmaz madem sezaryenide iyi yapiyormus aklini karistirmadan bu doktorla devam et
Canım benim kalbimden normal geçiyor ama tabi ki sezaryen de olabilir hiç karşı değilim. Ama en azından yalandan yere erken almasın, en çok ona sinir oldum. Durabiliyorsa, sıkıntı yoksa 1 hafta daha ertelemesini istiycem cuma günü

O zamanda bebısın kakası nıye bu renk dıye atarız ahahaha
Bilmiyorum yoğunluktan girebilirsek artık smndjdndkd diğer gruplardan bazıları topiklikten düştü mesela ben çok alıştım boş yapmaya da olsa gelin lutfen

Bebişin kilosu boyunu vs söylediler mi kaçmış benim gitmeme daha var ortalama olarak benimki de senden assada veya yukardadir kendimce tahminde bulunucam 24 ocakta falan 2300 dendi en son kaç olmuştur acaba

Tam dediğin gibi. Benim ilk doğumumda 08:50 ydi.
Umarım buna da sabahtan randevu verir. Anestezi için açlık gerekiyor ya, öğleden sonraya kalsın istemem açıkçası. Sabahtan halledip rahatlayalım
Evet çünkü bir keresinde randevum vardı öğlen,tam bizi çağıracakti acil sezeryana gitmem gerekti siz o sıra nst cektirin gelmiş olurum dedi. Nst de zaten 30dk sürüyor. Hakikaten de 30dkda geldi kadın. Yani yarım saatte bitiyor gibi işlem
Oh çok sevindim o zaman iyi ki sabahtan almışım. Bende 12saat açlığı düşündüm daha kolay olsun diye sabah 8bucugu seçtim. Kaçta girmiştin ilk doğumuna. İnşallah sabah olur şimdiki de

Kuzum boyunu bılmıyorum sormadım ama kılosu 3kıloymus.senınkıde olmustur o kadarvalla alıstık bende hep bakıyorum napıyosunuz dıye,kk nın en buyuk faydası dogum korkumu yendım burası sayesınde.artık suyum nısanım gelse korkma m,tecrubelerı okumak cok ıyı oluyor

Uiyyy minik kuşlarimiz artık minik tosunlar oldular maşallah aynen ben zaten bilgisizdim baya arastirirken denk geldim kk'ne sonra burayı buldum baya bir süre sadece grlip okuyodum sonra üyelik açtım zaten bir sürü şey öğrendim benim için çok iyi oldu bir de ortak şeyler yaşıyoruz fiziksel duygusal insan bi rahatlıyor

Ya uzun süredir birşeyler yazamadım takip etmeye çalışıyorum. Doğum yapam arkadaşlarım gözünüz aydınn insallah zamanı gelince darısı başımıza doğum be çok korkutuyor gün geçtikçe stres oluyorum nasıl oklacak diye hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…