Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    129
Benim kocam da dışarda yağmur var bahanesi buluyor çıkma çok yağıyor diyor

Günaydın kızlar. Şimdi doktordan çıktım. Tansiyon normal. İdrar istemedi. Brbeğin suyu sınırda, eşinde kireçlenme var dedi. Son ay zaten çok normal değil mi? 17sinde alalım dedi. Ben zaten normal istiyorum derken bu kadar erken almak istemesi sinirimi bozdu. Olmaz kova burcu oluyor diyebildim. Tepki vermedi. Sonra düşününce kovayı geçtim, bebeğim 37+ 4 oluyor. Bu acele niye yani. Çok duramadım yanında lafı değişti perşembe tekrar görücem dedi. Perşembe eve kadın gelecek temizliğe onu bile söyleyemedim. Amacı perşembe ve cmt görüp, pzt sezaryene almak. Sinirden kendimi yiyorum resmen.

PEki sen yürüyüşe cikmiyormusun hic. Yada sadece eşinle mi gdiosun yuruyuse. Yanlis anlama cok tanidik geldi bana bu durum Demek çogu erkek bu dönemde ayni tutumu sergiliyor eşim gibi

Çok geçmiş olsun, farklı dr dan fikir alabilirsiniz ama riske atmayın derim, plasenta kireçlenmesi ne bilmiyorum ama plasentada olan sorunlar bebeğim beslenmesini bozup sağlığını etkileyebiliyor

Her gün bu hafta izne çıkacağım diyorum ama doğurana kadar çalışacağım sanki
Valla ben 37ye kadar çalıştım, iyi yanı vakit hızlı geçiyor evde sıkılıyor insan bir de daha aktif oluyorsun çalışırken ister istemez, ama kötü yani son haftam gerçekten zorlamıştı artık ayaklarım geri geri giderek gittim işe. Yine de pişman değilim

Kızlaar dis agrisina çözümünüz var mı ? Geceden beri ağrıyor hastaneler de artik bir sey yapmiyor. Zeytin geçen ağrımda daha da artirmisti. Karanfil kalmamis. Parolunda az faydası oluyor sonra tekrar basliyor. Uykusuzluk ve diş ağrısı artik dayanamiyorumm

Benim kocam da dışarda yağmur var bahanesi buluyor çıkma çok yağıyor diyor
PEki sen yürüyüşe cikmiyormusun hic. Yada sadece eşinle mi gdiosun yuruyuse. Yanlis anlama cok tanidik geldi bana bu durum Demek çogu erkek bu dönemde ayni tutumu sergiliyor eşim gibi
Ya kar yağıyordu yerler buzdu geçen hafta tek çıkmadım o yüzden. eşim çalışma saatini kendi belirliyo, bu hafta baya yoğun sabahtan geceye o yüzden onunla da çıkamadım. Şimdi de her doguran haberini ona da soyluyorum diye o da gerildi yolda bir şey olursa falan diye hepten evde tıkılı kaldım ocağın ortasından beri böyle ondan öncesinde sıkıntı yoktu da agirlastim zaten şimdi tek zor oluyo

Ya bu bebek ve çocuklar için kullanılan jeller var ya calgel miydi adı hatırlamıyorum onu hamileler kullanamiyor mu acaba ? Özele gidiyorsan bi doktoruna da danış istersen ya da acilden diş hastahanesine giriş yap orda sor hamileyim diye belki işe yarar bir şey verirler geçici diş benim geleblikten hemen önce ağrıyordu sonra birden geçti Allah'tan çok zor cidden geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun, farklı dr dan fikir alabilirsiniz ama riske atmayın derim, plasenta kireçlenmesi ne bilmiyorum ama plasentada olan sorunlar bebeğim beslenmesini bozup sağlığını etkileyebiliyor
Teşekkürler. Plasenta eskimeye başlamış yani. Normalde bu ayda eskimeye başlar zaten.

Ebussshhh dişten çok çekti tedavi oldu

Kendince haklısın en azından 38-39 dolunca alsalar daha iyi olur senin yerinde olsam bende sinirlenirdim hem normal de denemek istiyorsan başka bir doktora görün istersen ciddi problemler harici peynir ekmek gibi sezaryen oluyor artık ne yalan söyliyim

1 ay önce falandi galiba tekrar ağrıdı hicbi sey yapmadılar. Sadece parol yazdılar. Devlete gidiyorum önceki agrimda doktoruma gitmistim parol ve antibiyotik dendi. Yemekte yiyemiyorum ilacı da cok icmek istemiyorum bu yüzden ama 2 bucuk saat önce ictim hafiflettti kisa süre. Sonra tekrar basladi. Ben de annemin dislerini dökmüsüm bebegimde bana yapiyor annemi daha iyi anlıyorum gercekten haklari ödenmez
Ebussshhh dişten çok çekti tedavi oldu
Son dönemde mi tedavi oldu ? Bana yasak dendi doğumdan sonra gelirsin dediler .

Teşekkürler. Plasenta eskimeye başlamış yani. Normalde bu ayda eskimeye başlar zaten.
Bu belki çok sorun olmayabilir. 32 den sonra yaşlanmaya başlarmış zaten plasenta. Ama suyunun sınırda olması önemli bir ayrıntı. Bu sebepten ilk doğumumu 38+5 de sezeryan yapmak durumunda kaldım, ek olarak tansiyon yüksekliği de oluştu son anda.

Selamlar önceki yorumlara bakamadım da:) benim de 36+0 bugün. 37+0 da gidip alıyoruz çalışamaz raporunu değil mi o günü de kapsayacak şekildee

ben her an bırakacak gibiyim 37 de uzun biraz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…