Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    129
Tek sebep değildir canim korkma hiç olursa da tabi ki yapacak bir şey yok benim velet de hareketli çünkü djbdjdjdjd dua edip bekliyor olucaz

kucuk bir ildeuiz ama her turlu hastane imkanj var ama bence binadan ibaret.komsu da gercek yuzunu gosterdi liseye giden cocuklari var bana diyor cocuklar evde tek birakamam.alt ustu gelecekti gecenin ortasinda gunduz zaten duzelirdim bi nebze.
Komşuyla önceden konuşmuydunuz? Yani bir doğum olduğundan benimle gelir misin falan diye?

Baktım biraz ama bebek aşırı hareketli olunca da olabiliyormuş, kendi kendine de yani annenin hareketlerine bağlayan bir sebep bulamadim sabah sabah yine tutuştum jdndjdndj gece de hep aklım burdaydi
Sen ne diyon bende gece tutuştum bide kızılcık şerbeti doğuruyorum diye msj atınca direk ne zaman diye baktım ve oda 8martmış ve ne dedim biliyor musun "anneeeee " iki saatlik uykuylayim yemin ederim

Elbette canım, her şey hepimizin başına gelebilir. Dikkatli olalım ama stres olmayalım Bu plasenta ayrılması olayı instagramda takip ettiğim bir ebenin başına geldi. Kadın normal muayene için hastaneye gidiyor, her şey normal, tam çıkarken kuvvetli bir ağrı hissediyor ama sancı değil bak, çok farklı bir ağrı diyor. Kanaması falan oluyor, hemen yatırıyorlar, hızlıca sezeryane alıyorlar. Ciddi bir durum yani. Allah hepimize sağlıcakla ve kolaylıkla nasip etsin

Kızlar öncelikle günaydın güzel anneler
Ben dün akşam çok ama çok korktum. Sağ bacağım dün ikindi suları felç gibi zaten komple ağrımaya başladı. Sabaha kadar o ağrıyı çektim hala ağrımakta siyatik ağrısı demişti doktor. Hani böyle romatizman olurda yağmurlu havalarda bacağın sızlar ya o cinsten. Bu bir doğum belirtisi mi onu sormak istiyorum?
Ama hepsinden öte sabaha karşı 4gibi sağ kasığıma kuvvetli bir sancı girdi karnımın sağından kasığıma inen dehşet bir sancı 20saniye falan sürdü ama bağırdım yatakta resmen eşim hemen doğrulttu beni ovdum kasığımı yürümeye çalıştım.tamam sancı minik minik hissettiriyordu ama bu neyin sancısıydı doğum öncesinde bu şekilde kesin geliyordur eminim çünkü gerçekten bağırdım yattığım yerden. Ve şuanda kuvvetli bir bel yanmam var toplam 2saatlik uykuyla duruyorum. Su yada nişan gelmedi ama bu sancı şiddeti doğum habercisi olabilir mi?

Sen ne diyon bende gece tutuştum bide kızılcık şerbeti doğuruyorum diye msj atınca direk ne zaman diye baktım ve oda 8martmış ve ne dedim biliyor musun "anneeeee " iki saatlik uykuylayim yemin ederim
Ben telefonu attım elimden yoksa her ötmeye kalkip bakacaktim. Dedim bari uyuyayım ama olmadı saat başı uyandım döndüm durdum iyice kafayi yedik herhalde son haftalar diye
Amin inşallah Sağlıkla kavuşmayı nasip etsin Rabbim

İnan ki fikrim yok ama sona yaklaşıyoruz olabilir de bence yavaş yavaş belirtiler çoğalacak herhalde

Uzun zaman olduysa ve geçmiyorsa doğum sancısı ama uyaninca geçiyorsa geçicidir diyorlardı. Anlık olmuş senin ama bel yanmana bir şey diyemiyorum biraz ılık bir duşa gir istersen iyi gelir belki, geçmiyorsa doktoruna yaz gel derse gidersin canim

kucuk bir ildeuiz ama her turlu hastane imkanj var ama bence binadan ibaret.komsu da gercek yuzunu gosterdi liseye giden cocuklari var bana diyor cocuklar evde tek birakamam.alt ustu gelecekti gecenin ortasinda gunduz zaten duzelirdim bi nebze.
Bebişiniz doğmuş hayırlı olsun , maşallah

Kızlar doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun hepinize ,hepsi sağlıkla büyüsünler, ailesiyle büyüsünler, sevgiyle inşallahh Darısı bekleyen bizlere

Komşunuz için “ insan olmak insana olanaktır. Fakat hayatta çok az kişi bu olanaktan faydalanabilir” . Elbette kendi ailesi çocukları meşguliyetleri olabilir ancak size yardım etmek ondan bir sey eksiltmeyecekti aksine katacaktı. O bu fırsatı kaçırmış oldu. Siz hiç canınızı sıkmayın. Bebişiniz doğdu, sağlıklı şükür. Gerisi önemli değil.

K kizilcik_serbeti canımmm gözün aydın olsunsaglıkla buyusun minik kuşbebısını kucakladın saglıkla,darısı başımıza artık,hissediyorum benımkıde yakınsabah wcye zor kalktım bacaklarımı kapatamıyorum artık kafası ıyıce yerlestı oraya

fnd_50 eymen nasıl oldu kuzum ıyımı dune gore bıraz daha?

papatya113 doktordan cıkınca yaz kuzum

Doğum sancısı olmasa bile belki açıklık oluyordur yavaş yavaş rahim ağzı yumuşamaya başlıyordur bunlarda ağrılara sebebiyet verşyor olabilir aynı zamanda senide alıştırıyor yavaş yavaş gerçek sancı düzenli gelir gider geçmez aklında olsun

Doğum zaten anlık bir durum aylar sürmüyorki sabaha kadar durup gidebilirdide bende annemin yanına geldim ama 7-5 çalışıyor mecbur komşuyla konuştuk sancım olursa benimle gelir misin dedim yada bebeğime bakarmısın sana bıraksam birsürüde hediye yaptık bakalım gelecek mi endişelendim bende şimdi

Aynen çok doğru bende devlete gidiyorum bugün doktorum muhtemelen sezeryan olacaksın dedi bana da bebek iri diye. Cuma gidicem tekrar son kez konusunup karar verecez

Gözünüz aydın. Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasib etsin.

Kaç kıloymus kuzum ne nekadar önden gidiyor haftası?
Benim doktorum kilo söylemiyor asla, çok sinir bozucu maalesef ama 2 hafta önden gidiyormuş bende şeker var ondan galiba. Bugün de doktorum muhtemelen sezeryan olacaksın gibi duruyor dedi bende zaten normalden çok korkuyordum bebek iri olursa ve omuz takılması yaşarsak diye.

Benımkıde 7 gun onden gidiyor ilk günden beri,şeker testı hıc yaptırmadım ama.kılosunu nıye soylemezkı ne ılgınc doktorlar var ya,bebek önden gidiyorsa rıske atmamak sezeryan olmak daha ıyı canım,saglıkla gelsın mınnos

Hala ateş devam ediyor kuzum ama 40-41 bandında değil 38 -39 görüyoruz bazen. Hala halsiz ama ilk güne göre daha iyi. Yarın çocuk doktoruna götüreceğiz randevu almıştık. Bu gece de başında bekledim ateş takibi için. Umarım iyi olur. Benim de boğazım ağrıyor

Ben kontrolden çıktım. Bugün 36+5 yavrum. Artık kendisi gelmek istese bile sorun olmaz, gelebilir dedi. Çok şükür her şey yolunda. Kilosu, suyu iyi. Nst, tansiyon normal. Haftaya pzt kontrole çağırdı, 21 Şubat'a da sezeryan tarihi verdi. Baş geliş pozisyon devam. Poposuymuş hissettiğim
Yüzünü gösterdi önden. Kızım, kardeşimin fotoğrafı diye elinde tutuyor Hepimizin yolunda gitsin süreci.

Yaa bencede o kadar ikizler içinde açılır balık Ay ne güzel ne kadar çok ortak yönünüz var keremto da 1 Mart ta gelir belki ay olmasa da günde ortak olursunuz Ama tabi zamanında gelsin inşallah
Cidden öyle dimi ya valla aynen hiç belli olmaz belki o da 1 Mart olur o günde ortak olur ama hayırla sağlıkla zamanında inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…