Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    129
Her tuvalete kalktığımda boynumdan aşağı sular süzüldüğünü farkediyorum terden

Kızlar acaba bir de bu sancı acaba düşükteki sancıya benzer mi çok çok daha mı şiddetli olacak acaba
Ay bak tek tecrübem bu benim de dusukteki ağrı da fenaydı eğer öyle ise zaten anlaşılır ama bebisler büyük yani ilk haftalar olan düşük boyutu da küçük olduğu için siddetine etkisi var midir bilmiyorum

O düşük bile çok fenaydı hele küretaj işlemi onun çok daha beteri değildir umarım. ama en azından bitince hiç ağrı kalmamıştı

O düşük bile çok fenaydı hele küretaj işlemi onun çok daha beteri değildir umarım. ama en azından bitince hiç ağrı kalmamıştı
Benim kimyasal diye not düştüler hep bebek görülmediği için bir de haftasonuna denk geldi resmi ultrason diye bir şeye gireceksin onay gelecek öyle kürtaj yapılacak diye. Ama haftasonu olduğu için poliklinik kapalı pztesi gel dediler :') pazartesi ultrasona girerken düştü kendi kendine parça var mi diye bakıldı vs Allah'tan şansıma gerek kalmadı en azından onun da acısını çekmedim eminim o kısım da acilidir. Yani regl ağrısınin daha şiddetli haliydi zaten.

Doğum için de vajinal için son pik noktası aşırı ağrılı ve zor sanırım tam bebiş aşşa inince zaten onda da ağrı kalmıyor diyolar hayırlısı valla

Benim çok kötüydü neyse hatırlamayalım neticede öyle yada böyle bitecek ve hatırlamayacağız sonrasında Ben düşükten sonra bir daha çocuk düşünemem diyordum ama unuttum ağrısını

K kizilcik_serbeti ayyyyyy Allah analı babalı büyütsün maşallah gözün aydınnnn senin belliydi doğuracağın kaç gündür sancın vardı iyice heyecanlandım of sırayla doğurmaya başladı grup hayırlısı olsun herkes için inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bizler de benim sancım vs yok en son ben mi doğuracağım acaba ckdkskskskz

Benim çok kötüydü neyse hatırlamayalım neticede öyle yada böyle bitecek ve hatırlamayacağız sonrasında Ben düşükten sonra bir daha çocuk düşünemem diyordum ama unuttum ağrısını
Aynen hakkımızda hayırlısı olsun sağlıkla alalım kucağımıza bebişleri
Benim de sancım yok nsnxnxbnxnx hiç kemik ağrısı vs cekmiyo musun o da mi yok bak senin tarih de tam uyuyor diggat et her sn her şey olabilir ndndnd

devlet ölumcul olana kadar sezeryana almiyor.bana dediler zaten sezeryan yapmiyoruz

Hayırlı olsun bebişiniz kilosuna maşallah
Hangi şehirdesiniz komşu neden gelmemiş acaba yardımcı bir kadın olması önemli aslında
kucuk bir ildeuiz ama her turlu hastane imkanj var ama bence binadan ibaret.komsu da gercek yuzunu gosterdi liseye giden cocuklari var bana diyor cocuklar evde tek birakamam.alt ustu gelecekti gecenin ortasinda gunduz zaten duzelirdim bi nebze.

Ya evet de plesenta koptuysa vajinal doğum olabiliyor muymuş ki yapmıyoruz diyorlar ne saçma anladık doğal yolla olsun cart curt politika da ortada risk yok mu yani
zaten doktor oyle acilde bakmiyodu bile illa yatis yapmayi kabul etcen imza atcan oyle bakcakmis.bu sehir hastaneleri ovuyorlar bence bu kismi cok endise verici

Kız sadece yataktan kalkarken ya da sağdan sola dönerken falan bacak aram acıyor çatı ağrısı mı artık ne bilemicem özellikle sağ bacağım, bebişin kafası mı orda acaba anlamadım ki kdkskwkwkwls valla benim sata göre doğum tarihim 2 mart bi de normalde ultrasonda genelde bir hafta küçük çıktığı için güncellemiştim 8 mart diye kdjdkskslsls

Mantıklı evet nxnxnxnxn bende o agrilar harici kasik bel ağrısı oluyor uzanırken de ama uzun sürmüyor bakalım ne zaman olacak heyecanlıyım

Ya evet de plesenta koptuysa vajinal doğum olabiliyor muymuş ki yapmıyoruz diyorlar ne saçma anladık doğal yolla olsun cart curt politika da ortada risk yok mu yani
Ama kızılcık şerbeti orda sadece hemşire ile görüşmüş. Suyum geldi dediyse o da suni sancı verirler demiş. Ki açılma yoksa illa verecekler suniyi. Doktor muayene etseydi muhtemelen daha net bir açıklama yapardı zaten plasenta ile ilgili. Onlar beklemeyip özele gitmişler. Zorunlu halde devlette sezeryana alır, korkuyorum dersen yapmaz ama mecburi halde anneyi de bebeği de riske atmazlar. Bir de takipli olduğun hastaneye gitmen gerekiyor zaten ilk başta. Tüm bilgilerin, risklerin onlarda mevcut. Burda okuyup da korkup strese sokma kendini canım.

zaten doktor oyle acilde bakmiyodu bile illa yatis yapmayi kabul etcen imza atcan oyle bakcakmis.bu sehir hastaneleri ovuyorlar bence bu kismi cok endise verici
Ya en azından acilde önden bi fragman niyetine sıkıntı var normal olmayabilir falan deseler yine tamam da bilemedim of neyse sen kavuştun artık bosverelim gereksiz detayları hayırlı olsun tekrar canim

Mantıklı evet nxnxnxnxn bende o agrilar harici kasik bel ağrısı oluyor uzanırken de ama uzun sürmüyor bakalım ne zaman olacak heyecanlıyım
Offf valla beni de bi heyecan ve stres bastı nasıl olacak ne zaman olacak diye hayırlısı ya peş peşe doğuracağız bakalım inşallah pozitif bir şekilde atlatırız

Teşekkür ederim yani bizde de olmayacak diye bir şey yok diye başıma gelse nasıl çözebilirim diye düşünüp duruyordum. İyi geldi şuan yazdıkların zaten benim takipli olduğum yerde bebek yogunbakimi yok sanirim o yüzden risk durumu varsa sevk ediyorlar direkt doğumu orda yapmiyorsun. Sezeryan karar verilirse yine sevk ederler mi bilmiyorum sormak lazım. Neyse hayırlısı olsun hakkımızda zaten yaşayıp göreceğiz
Offf valla beni de bi heyecan ve stres bastı nasıl olacak ne zaman olacak diye hayırlısı ya peş peşe doğuracağız bakalım inşallah pozitif bir şekilde atlatırız
İnşallah sıkıntısız kavuşucaz onu da şimdiden dert etmeyelim bi o an gelsin de

Bu bende bayağıdır var canım 2 aydır falan var dönerken kalkarken çok canım yanıyor Doktorum normal demişti bu duruma

Baktım biraz ama bebek aşırı hareketli olunca da olabiliyormuş, kendi kendine de yani annenin hareketlerine bağlayan bir sebep bulamadim sabah sabah yine tutuştum jdndjdndj gece de hep aklım burdaydi
Bebek hareketli olunca dedin beni bi korkuttuuunnn
E elektroforez bebiş nasıl oldu hastaneden çıktınız mı
Ben de onları çok merak ediyordum yazıcaktım. Nasıl oldunuz? E elektroforez
Bizim ev 22 bandında ben de gece üst baş değiştiriyorum. Ben şekere bağlamıştım terlememi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…