2025 LGS Anneleri

Dershaneye göndermeden sadece özel ders aldırırdım demek istediniz sanırım değil mi
Evet çocuğunuza göre de karar verin bizim sınıf 9 kişi her sınıf değiştiğin de bir duraklama oldu sınıfta esprili kaynatmaya yakın çocukları sonradan söyledi mesela dikkatini dağıtan arkadaşları varmış çekiniklik de var ben şurayı anlamadım tekrarlar mısınız demiyorda hala da aynı 🤷‍♀️ kurslara verdiğimiz ile şuan akşam programına katılıyor rutin dershane programına katılıyor yazın katıldı her ders için özel hoca tutabilirdik üçünün ücretine çocuğunuz aktif ise soru sorar gaza gelir rekabet seviyorsa kurs çok iyi bir seçenek

12 li denemeyi çözdük. Türkçede sözcükte anlam soruları yetersiz geldi. Hayal kırıklığı. Şimdi son tekrar kitabı çıkacak mayıs ortaları gibi sanırım.
Bizde ara ara soru bankalarından çözüyoruz ama ilk konular hep bitti. zamanda yetmiyor okul ve dershane birbirine girdi. Ödev yetiştirme derdindeyiz sürekli.
ama bizimde en büyük sıkıntımız yanlışlar. anladım deyip geçiyor. o konuda konu tekrarı yapıp soru çözeyim istemiyor. İşine geldiği gibi işte.
Sinan kuzucu ikinci dozdan mı bahsediyorsunuz ikinci dozları aldırdılar bir daha mı çıkacakmış kitabı

Evet çocuğunuza göre de karar verin bizim sınıf 9 kişi her sınıf değiştiğin de bir duraklama oldu sınıfta esprili kaynatmaya yakın çocukları sonradan söyledi mesela dikkatini dağıtan arkadaşları varmış çekiniklik de var ben şurayı anlamadım tekrarlar mısınız demiyorda hala da aynı 🤷‍♀️ kurslara verdiğimiz ile şuan akşam programına katılıyor rutin dershane programına katılıyor yazın katıldı her ders için özel hoca tutabilirdik üçünün ücretine çocuğunuz aktif ise soru sorar gaza gelir rekabet seviyorsa kurs çok iyi bir seçenek
Şu an 2 dersten özel ders alıyor LGS den bağımsız çünkü henüz 7.sinifa geçeceğiz. Çok hırslı ve rekabet eden bir çocuk değil ama ders notlarını önemser. Sınavlarına çalışan, ödevlerini yapan bir çocuk. Ama keyfine de bir o kadar düşkün. Biraz iteklemek gerekiyor, yapmam etmem demiyor ama ötelemesi var. Umarım bu 1-2 sene içerisinde biraz daha idrak edecek seviyeye gelir, haklarında hayırlısı. Ben bir anne olarak elimden geleni yapayım da gerisi ona kalıyor..

Şu an 2 dersten özel ders alıyor LGS den bağımsız çünkü henüz 7.sinifa geçeceğiz. Çok hırslı ve rekabet eden bir çocuk değil ama ders notlarını önemser. Sınavlarına çalışan, ödevlerini yapan bir çocuk. Ama keyfine de bir o kadar düşkün. Biraz iteklemek gerekiyor, yapmam etmem demiyor ama ötelemesi var. Umarım bu 1-2 sene içerisinde biraz daha idrak edecek seviyeye gelir, haklarında hayırlısı. Ben bir anne olarak elimden geleni yapayım da gerisi ona kalıyor..
Çocuklarımız benziyor bizim de genel derslerimiz çok iyi biz destek almadık hiç bu seneye kadar geçen sene 7. Sınıfta sadece deneme sınavlarına katıldı sizde başlangıç yapabilirsiniz deneme kulübüne girip yavaştan ortama alışır

Çocuklarımız benziyor bizim de genel derslerimiz çok iyi biz destek almadık hiç bu seneye kadar geçen sene 7. Sınıfta sadece deneme sınavlarına katıldı sizde başlangıç yapabilirsiniz deneme kulübüne girip yavaştan ortama alışır
Evet ben de 7.sinifta dershanelerin deneme kulüpleri ile başlayalım diyorum. Okul açıldığında bir dershane de seçmiş oluruz, öncesinde gidip bilgi alacağım . Teşekkürler 🌺

İstanbulda ki arkadaşlar ve hissedenler depremi çok geçmiş olsun arkadaşlar hepiniz iyisinizdir umarım biz törende idik oğlum evde yalnızdı hala kendime gelemedim çocuğa ulaşamamak mahvetti 1 saat beni
Çok geçmiş olsun
Kötü denk gelmiş
Nasıl çok korkmuş mu

Çok geçmiş olsun
Kötü denk gelmiş
Nasıl çok korkmuş mu
Kısa sürdüğünü söylüyor 10 a kadar saydım geçti ama geçmese dolaplar anne düşebilirdi dedi birkaç kitabı devrilmiş sadece bana korkusu yetti 7/8 dakika yola 45/50 dakika da ulaştık kilit olması ara sokakların bile hepimize geçmiş olsun bir daha yaşamayız umarım

Kısa sürdüğünü söylüyor 10 a kadar saydım geçti ama geçmese dolaplar anne düşebilirdi dedi birkaç kitabı devrilmiş sadece bana korkusu yetti 7/8 dakika yola 45/50 dakika da ulaştık kilit olması ara sokakların bile hepimize geçmiş olsun bir daha yaşamayız umarım
Evet kısa sürdü biz korkudan unutmuşuz anahtarla telefonu
Eşim de 15 dakikalık yolu bir saatten fazla süreden geldi
Korkutucuydu bir daha yaşamayız inşallah

Hepimize geçmiş olsun arkadaşlar, biz çocuklarla dışarıdaydık, hissettik ama bu denli korkutucu olduğunu anlayamadık. Sonrası telefon trafiği, trafikteki kilidi görünce idrak edebildik.
O günü cocuklara ayırmıştım yemek ,gezi eğlenme o da bahanesi oldu girmedik eve aksama kadar .
Allah beterinden korusun ,ya okulda dersteyken olsaydı napardik diye düşünüyorum, büyük kaos çıkardı. Çok şükür bir arada ve disardayken olmuş, artçıları da duymadık.

Büyük geçmiş olsun yavrum insallah çok etkilenmemistir, yine iyi soğuk kanlı olabilmiş maşallah

Hepimize geçmiş olsun arkadaşlar, biz çocuklarla dışarıdaydık, hissettik ama bu denli korkutucu olduğunu anlayamadık. Sonrası telefon trafiği, trafikteki kilidi görünce idrak edebildik.
O günü cocuklara ayırmıştım yemek ,gezi eğlenme o da bahanesi oldu girmedik eve aksama kadar .
Allah beterinden korusun ,ya okulda dersteyken olsaydı napardik diye düşünüyorum, büyük kaos çıkardı. Çok şükür bir arada ve disardayken olmuş, artçıları da duymadık.
İnsanların çoğunluğunın dışarda olması büyük şans idi törenler vardı çoğu okulda bahçe de sizin gibi eşim hissetmiş platform da kızım ile fotoğraf çekiniyorlardı ben çekerken hiç hissetmedim o hemen gel arabaya geçelim dedi arabaya geçerken anons da duydum depremi bana söylememiş sakince hemen eve geçelim diye bir daha evde kalmasına ben müsade edemem sanırım mecbur kalmadıkça zaten dışarı çıkmış evin önünde oturmuş şu deprem tatbikatları çocuklara gerçekten soğukkanlılık vermiş ben ekranda izledikçe çok büyük atlatıldığını anladım çok şükür kısa sürmüş Allah esirgesin enerjisini atmıştır umarım toprak bir daha yüzleşmeyelim deprem gerçeğiyle

Selam bizde yok paraf yayınları
Sinan kuzucu ve Ankara güçlendiren var cumartesi
Her dershane ayrı deneme mi yapıyor? Bir de birşey danışmak istiyorum. Dershane ile görüşmeye gittiğimde ne sormalıyız? Dershane tercihinde neleri gözetmeliyim. Dershaneleri en sağlıklı nerden inceleyebilirim ve LGS başarılarina sağlıkli bir yerden ulaşabilir miyiz? Tecrübeli annelerimizden bilgi rica ediyorum 🌺

Back
X