2025 LGS Anneleri

Iyi aksamlar hanımlar ,Lgs tarihi belli olmuş 15 haziran .
Bayram sonrasına kalıyor ,erken olsa da bitse iyiydi .
Hayirli olsun hepsine de insallah .
Nasılsıniz, nasıl gidiyor tempo,denemeler ,çalışmalar?
Iyi aksamlar kavgali gurultulu😁 ay kavga etmeyen var mi? Zamanini planlayamiyor kizim , teli elinden zorla aliyorum.
suan Bahar izliyor.

En son yazıstigimizda da Bahar izliyordu 🙂
Bizim de mesaimiz hafta sonu ,ne kadar maç, maç özeti, maç yorumu varsa izliyor .
Arada atısıyoruz ama geçen sene öyle zor geçti öyle kavgalar ettik ki ,bu sene devede kulak kalıyor.

En son yazıstigimizda da Bahar izliyordu 🙂
Bizim de mesaimiz hafta sonu ,ne kadar maç, maç özeti, maç yorumu varsa izliyor .
Arada atısıyoruz ama geçen sene öyle zor geçti öyle kavgalar ettik ki ,bu sene devede kulak kalıyor.
Aynen oyledir😊 bahar kirmizi cizgimiz.
Kafalari dagilsin , onlara da vakit ayirsinlar da ,iste planli calissalar. Yani kendi kizim icin diyorum.
Telefonu dinlenirken kullaniyor. Dolayisiyla dinlenemiyor.
Bazen aliyorum ,boyle tartisiyoruz.
Oysa iilkokuldan beri sistemli calistirmaya calisiyorum. Ama olmadi ne diyim

Aynen oyledir😊 bahar kirmizi cizgimiz.
Kafalari dagilsin , onlara da vakit ayirsinlar da ,iste planli calissalar. Yani kendi kizim icin diyorum.
Telefonu dinlenirken kullaniyor. Dolayisiyla dinlenemiyor.
Bazen aliyorum ,boyle tartisiyoruz.
Oysa iilkokuldan beri sistemli calistirmaya calisiyorum. Ama olmadi ne diyim
Bıkıyor çocuklar
En güzel zamanlarında ders ödev sınav😔

Oğlum arabada geçen sene dershaneye giderken açtığım müzikleri açınca bile kapattırıyor

O günleri hatırlıyorum boğulacak gibi oluyorum başka aç lütfen diyor
Kolay bir süreç değil maalesef

Bıkıyor çocuklar
En güzel zamanlarında ders ödev sınav😔

Oğlum arabada geçen sene dershaneye giderken açtığım müzikleri açınca bile kapattırıyor

O günleri hatırlıyorum boğulacak gibi oluyorum başka aç lütfen diyor
Kolay bir süreç değil maalesef
Iste sistem yanlis. Ilkokuldan itibaren tek tip sinav ile(yani okullardaki ders sinavlari) ,her sene siniflari degistiririm. Not ortalaması yuksek olanlari ayni sinifa koyarim.Lise sona kadar boyle gider.
Not ortalamasi dusuk olanlari, meslek olarak egitirim.
Yani ben disaridan , cocuklarin sozel sayisal vs yatkinliklarini az cok goruyorum. Ogretmenlerde goruyordur yani.

Ama ne yapiyorlarmis, simdi siniflari karistiyorlarmis. Ozellikle sinifa ,iyi ,orta ve dusuk karisik olacak sekilde. Bunu ogretmene bir tanidigimiz soyledi.

Bazi cocuklar mesela cabalasada sayisal yapamiyor. Bazilari sozel. Kimi dile yatkin.oyle işte

Benim kizimin okul notlari iyi, denemeleri dussede fena degil suan. Ama o kadar sıkılıyor ki bu sene , beni biraz sal diyor.
Bazen birakiyorum ama biraksam olmuyor. Birakmasam olmuyor. Stres icinde kaldik. Lise onemli .
Sizi de hep takip ettim.oglunuz icin cok sevindim. Basarilari daim olsun🌸😊

Iste sistem yanlis. Ilkokuldan itibaren tek tip sinav ile(yani okullardaki ders sinavlari) ,her sene siniflari degistiririm. Not ortalaması yuksek olanlari ayni sinifa koyarim.Lise sona kadar boyle gider.
Not ortalamasi dusuk olanlari, meslek olarak egitirim.
Yani ben disaridan , cocuklarin sozel sayisal vs yatkinliklarini az cok goruyorum. Ogretmenlerde goruyordur yani.

Ama ne yapiyorlarmis, simdi siniflari karistiyorlarmis. Ozellikle sinifa ,iyi ,orta ve dusuk karisik olacak sekilde. Bunu ogretmene bir tanidigimiz soyledi.

Bazi cocuklar mesela cabalasada sayisal yapamiyor. Bazilari sozel. Kimi dile yatkin.oyle işte

Benim kizimin okul notlari iyi, denemeleri dussede fena degil suan. Ama o kadar sıkılıyor ki bu sene , beni biraz sal diyor.
Bazen birakiyorum ama biraksam olmuyor. Birakmasam olmuyor. Stres icinde kaldik. Lise onemli .
Sizi de hep takip ettim.oglunuz icin cok sevindim. Basarilari daim olsun🌸😊
Teşekkür ederim
İnşallah kolayca atlatırsınız
Hepsinin gönlüne göre olsun

Lise çok önemli evet😔
Çalışmadıklarına pişman oluyolar ama çalışmak da istemiyolar🤷‍♀️

Ben anne olarak sizi çok iyi anlıyorum
Çocukların ve sizin de psikolojinizi tahmin ediyorum

Hemem geçsin isteniyor sonra geçmesin
Hele artık son aylar sanki herşey eksikmiş gibi
Yorgunluk bıkkınlık
Tarihi de sıkıntı olmuş bu sene
Bayramdan sonra galiba
Gerçi önce olsa da dert sonra olsa da dert🤦‍♀️

Teşekkür ederim
İnşallah kolayca atlatırsınız
Hepsinin gönlüne göre olsun

Lise çok önemli evet😔
Çalışmadıklarına pişman oluyolar ama çalışmak da istemiyolar🤷‍♀️

Ben anne olarak sizi çok iyi anlıyorum
Çocukların ve sizin de psikolojinizi tahmin ediyorum

Hemem geçsin isteniyor sonra geçmesin
Hele artık son aylar sanki herşey eksikmiş gibi
Yorgunluk bıkkınlık
Tarihi de sıkıntı olmuş bu sene
Bayramdan sonra galiba
Gerçi önce olsa da dert sonra olsa da dert🤦‍♀️
Insallah saolun🙏🏻
Evet erken olsaydi da bayram rahat gecseydi😊
Simdi nasil gecer bilmiyorum.
Ya hep kizima diyorum. Ben planli calismana, cabana bakarim, benim icin onemli olan bu.
Gerisi icin yapilacak bir sey yok. Stres yapmana gerek yok
Bakalim duzene girer umarim😊

X