• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Klomen kullananlar 🙋🏼‍♀️

bir0zlem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2024
32
13
3
27
Merhaba benimle aynı durumda olan var mı merak ediyorum aslında bende pcos var ve ergenliğimden beri kendiliğinden adet olamıyorum tarlusalla adet oluyordum hep ve arkasından doğum kontrol haplarıyla düzenlemeye çalışıyordum 18 yaşımdan beri doğum kontrol haplarından sıkıldım artık en sonunda koyvermiştim dikkat etmiyordum şimdi 27 yaşındayım üç yıldır evliyim zaten tedavisiz çocuğum olmayacağını tahmin ediyordum ama yeni yeni çocuk istediğim için ve yaşımda nasılsa geç değil diye ertelemiştim şimdi klomenle tedaviye başladım 🙏😊 sadece klomenle gebe kalabilmek için çok dua ediyorum süreç uzayıp çok yıpranmadan hayırlısıyla bi bebişim olsun istiyorum 🥰 Rabbim isteyen bakabilecek herkese versin ☺ Sadece klomen ile hamile kalanlar varsa olumlu şeyler duymaya çok ihtiyacımız var lütfen yazsın 🙋🏼‍♀️

merhaba canım bende senin gibiyim 13 yasımdan beri ilaçla adet oldum hep diane 35 kullandım.tarlusal kullandım. sogan kürü ve ovulasyon testi ile 30 yasımda gebe kaldım.evliliğimin 7.ayında. simdi 10 yıl gecti tekrar gebe kalmaya calısıyorum.bu ay femara kullandım catlatma iğnesi oldum beklemedeyim .olur insallah yasın genc.

İnşallah çok teşekkür ederim Allah bağışlasın inşallah ikinci bebişinizi de en yakın zamanda sağlıkla kucağınıza alırsınız 😊siz ilk gebeliğinizde tedavisiz hamile kaldınız ozaman yanlış anlamadıysam dimi

Bende bu ay klomen kullandim 36 yaşındayım ilk gebeliğim olcak rabbim nasip ederse klomen bittikten sonra ovülasyon testi yapmaya basladim dün iki cizgide cok koyuydu ama bugun t cizgisi silik çıktı rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim evladı olmayan herkese hayırlı sağlıklı bebisler nasip etsin insallah 🥰

Merhaba inşallah sağlıkla güzel bi bebişiniz olur 🥰 adetinizin kaçıncı gününde koyu çizgi çıktı biliyor musunuz ben adetimin 12.günündeyim henüz koyu çzigi göremedim 😊

Merhaba inşallah sağlıkla güzel bi bebişiniz olur 🥰 adetinizin kaçıncı gününde koyu çizgi çıktı biliyor musunuz ben adetimin 12.günündeyim henüz koyu çzigi göremedim 😊
Adetin 8.gününde çıktı pcosum var insallah bebislerimiz olur benim bat 18 ocak insallah olmam çift cizgiyi görürüm insallah rabbim sanada güzel bi bebisin olur 🤗🤗

Ben de şuraya ilişeyim :))
Çocuğum var ama 7 8 sene sonra doğal yollarla oldu artık 32 yaşındayım ondan dolayı 1 seneye yakın denedik ama olmadı. Sonrasında başladım doktor kontrollerine pcos var ama hormon testlerim genelde normal ultrasonda pcos görüntüsü var yumurtlama bozukluğu oluyor. Bu ay ilk defa klomen kullanmaya başladım. Bugün ilacın son günü cuma günü doktoruma kontrole gideceğim bakalım ne ile karşılaşacağım. Merak içinde bekliyorum..
Herkese bol şans :)

Çocuğum var ama 7 8 sene sonra doğal yollarla oldu artık 32 yaşındayım ondan dolayı 1 seneye yakın denedik ama olmadı. Sonrasında başladım doktor kontrollerine pcos var ama hormon testlerim genelde normal ultrasonda pcos görüntüsü var yumurtlama bozukluğu oluyor. Bu ay ilk defa klomen kullanmaya başladım. Bugün ilacın son günü cuma günü doktoruma kontrole gideceğim bakalım ne ile karşılaşacağım. Merak içinde bekliyorum..
İnşallah güzel sonuclar alirsin bendede pcos var bende kullandim bekliyorum insallah olur rabbim mübarek 3 aylarda yüzümüzü güldürür hepimizin 🤗🤗

Adetin 8.gününde çıktı pcosum var insallah bebislerimiz olur benim bat 18 ocak insallah olmam çift cizgiyi görürüm insallah rabbim sanada güzel bi bebisin olur 🤗🤗

Aaa süper çok erken çıkmış 🥰 ben adetimin 10.gününden itibaren teste başladım 😊 İnşallah yaa hepimiz mutlu olalım 🥰

Çok teşekkür ederiz sizede bol şanslar inşallah biran önce bebişiniz olur 🥰

Yok iğne olmadim sadece klomen kullandim adetin 5.gunu basladim 5 gün kullandim siz igne oldunuz mu beklenen adet tarihiniz ne
Ben bugün ilacın son günündeyim ilk defa kullanıyorum iğne olacak mı olmayacak mı henüz bilmiyorum sabah akşam 1 tablet olarak kullanıyorum ilacı bugün son gün cuma günü doktora gideceğim bakacağım dedi bakalım ne diyecek

Normalde her ay ovulasyon testleri ile takip ediyordum regl bitiminden itibaren. Şimdi klomen kullanırken de takip etmeli miyim sizler nasıl ilerliyorsunuz acaba

Normalde her ay ovulasyon testleri ile takip ediyordum regl bitiminden itibaren. Şimdi klomen kullanırken de takip etmeli miyim sizler nasıl ilerliyorsunuz acaba
Çatlama iğnesi testlere etki ediyormuş onu öğrendim buradan okuyarak ama iğne olacağımız sürece kadar test yapmalı miyiz yine sizce

Bende takip ediyorum ovülasyon testiyle 18 ocakta adet tarihim insallah olmam cok istiyorum anne olmak rabbim yüzümüzü güldürsün insallah🤗🤗

Back