Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    16
İyi akşamlar kızlar. Bugün yoğun kanamam oldu. 3 pedi dolduracak derecede. Ama bebeğimin kalbi hâlâ atıyor. Yatış verdiler hastanede. Takip edecekler. Progestan hap verdiler ama biz seni bebek için değil senin sağlığın için yatırıyoruz kanaman daha da kötüleşirse başına bir şey gelmesin diye dediler. Sizce buradan döner mi? Tutunur mu bebeğim? Yaşayan var mı 😔
Rabbim yardımcın olsun. Dualarımız seninle. İnşallah bebeğin sana tutunsun. Şuan iyiymiş zaten. Moralini bozmamaya çalış 🤲

İğne yapmadılar. Progestan başladılar. Dediğim gibi düşeceği varsa bu da tutmaz dediler. Biz seni senin sağlığın için yatırıyoruz sadece dediler.. İnşallah dediğiniz gibi olur.
Allahım şifa versin inşallah en kısa zamanda bitsin kanaman. Dua edicem sana 🤲

Canim nasil oldun? Daha iyi misin ☺️
Bulantilarin devam mi hala
Canım bugün yine kustum ya. Yani öncekine göre iyiyim tabi ki çok şükür az az bişeyler yiyebiliyorum. Su çok zorluyor lıkır lıkır içmek istiyorum ama nafile su yüzünden çıkarttım bugün zaten.. sabretmeye çalışıyorum inşallah geçsin bi an önce diye.

Canım bugün yine kustum ya. Yani öncekine göre iyiyim tabi ki çok şükür az az bişeyler yiyebiliyorum. Su çok zorluyor lıkır lıkır içmek istiyorum ama nafile su yüzünden çıkarttım bugün zaten.. sabretmeye çalışıyorum inşallah geçsin bi an önce diye.
Sabretmeye calis canim umarim bir kac gun icinde komple gecer bu hallerin de toparlarsin🙏🏼zofer mi iciyordun sen bulanti icin

Rabbim şifa versin inşallah bebişiniz sağlıkla tutunur, siz birkaç gün önce doktora gittiğinizde kanama alanınız yok muydu acaba?
Pazartesi gitmiştim. Hiçbir şey demedi doktorum. Gayet iyi dedi. 10 sonra gel. Bebeğinin büyümüş halini gör. İçin rahat etsin dedi..

Canım ilaçlı diye ben de bazı şeyleri kargoyla sertifikalı falan söyleme niyetindeyim. Acaba sizin oraya da kargolarlar mı belki vardır çok canının çektiği şeyleri böyle yapsan. Almanya’ya gelip getiresim geldi kıyamam ya, hangi şehirdesin bu arada
Canım teşekkür ederim. Bilmiyorum ki gönderen olur mu. Burdan bi tanıdığımız Türkiye’ye gidip gelicek aklıma o geldi olmadı ondan isterim artık. Köln ile frankfurt arasında küçük bi şehirde yaşıyorum canım.
Canım benim şimdi gördüm yazını. İnşallah haziran da bol bol yersin. Hakkına girdiysek kusura bakma 🙏
Yok yok canım buraya siz yazmadan önce istiyordu canım zaten hep kırmızısıyla yetindim ama kesmiyor tabi ki. Burda okuyunca çok daha çekiyo insanın canı🙈 inşallah sabırsızlıkla bekliyorummm🤤🤤
Sabretmeye calis canim umarim bir kac gun icinde komple gecer bu hallerin de toparlarsin🙏🏼zofer mi iciyordun sen bulanti icin
Bir kaç güne geçerse benim için bayram sebebi canım 4. Aya kadar kafamda hazırladım kendimi ben umarım o kadar sürmez tabi ki.. ben cariban diye bi ilaç içiyorum canım yeşil kategori de bi ilaçmış.

Pazartesi gitmiştim. Hiçbir şey demedi doktorum. Gayet iyi dedi. 10 sonra gel. Bebeğinin büyümüş halini gör. İçin rahat etsin dedi..
Bugün duyabildiniz mi kalp atışını? İnşallah bebişiniz iyidir ya Allah yardımcınız olsun dualarım sizinle.

Bugün duyabildiniz mi kalp atışını? İnşallah bebişiniz iyidir ya Allah yardımcınız olsun dualarım sizinle.
Evet. Yine duyduk. Ama şaşırıyor doktorlar. Öyle diyeyim. Çok yoğun bir kanama alanı varmış çünkü. Allah razı olsun 🤲🏻

Canım ilaçlı diye ben de bazı şeyleri kargoyla sertifikalı falan söyleme niyetindeyim. Acaba sizin oraya da kargolarlar mı belki vardır çok canının çektiği şeyleri böyle yapsan. Almanya’ya gelip getiresim geldi kıyamam ya, hangi şehirdesin bu arada
ya bunu ben de düşündüm, tarım ilacı muhabbetinden canım sıkıldı, güvenilir bir yer bulabilir miyiz acaba

İyi akşamlar kızlar. Bugün yoğun kanamam oldu. 3 pedi dolduracak derecede. Ama bebeğimin kalbi hâlâ atıyor. Yatış verdiler hastanede. Takip edecekler. Progestan hap verdiler ama biz seni bebek için değil senin sağlığın için yatırıyoruz kanaman daha da kötüleşirse başına bir şey gelmesin diye dediler. Sizce buradan döner mi? Tutunur mu bebeğim? Yaşayan var mı 😔
Çok geçmiş olsun, inşallah bebeğiniz tutunur moralinizi bozmamaya çalışın stres de etkiliyor çok fazla 🙏🏻 benim de 5. Haftada aniden çok fazla ve pıhtılı kanamam oldu 2-3 gün ped kullandım, progestan başladılar hep sırt üstü yattım 10 gün boyunca. Daha keseyi bile görmemiştim. Bende kanama alanı olmamasına rağmen bu kadar kanama oldu sebebini anlayamadılar, kan uyuşmazlığı yüzünden olmuş olabilir dediler sadece. Şu an 10. Haftaya geldim kalp atışını da duyduk 6. Haftada çok şükür. Nasibi varsa tutunur inşallah, içinizi ferah tutun 🙏🏻🙏🏻

Kokusu cidden oyle kavunun karpuzun al parfum yap 🥰😍 ya aslinda metro markette gecen gordum ama yine hormon muhabbeti yuzunden almak istemedim
Ayyy burda pazarda hepsi var iki haftadır bahsettiğiniz meyveleri yiyorum ben hormon mormon hiç düşünmedim ya hamilelik açgözlülüğü ile cjfjfjf şu an aklım başıma geldi bak

İğne yapmadılar. Progestan başladılar. Dediğim gibi düşeceği varsa bu da tutmaz dediler. Biz seni senin sağlığın için yatırıyoruz sadece dediler.. İnşallah dediğiniz gibi olur.
Bebeğin sana sımsıkı tutunacak inşallah🙏🏻 benim de bir arkadaşım hamileliğinin bir bölümünde yattı hastanede kanaması olduğu için, kızını da sağlıkla aldı kucağına🙏🏻

ya bunu ben de düşündüm, tarım ilacı muhabbetinden canım sıkıldı, güvenilir bir yer bulabilir miyiz acaba
İnternette aratınca karşıma çıkan seçenekler var ama analiz yaptıkları için pahalıya satıyorlar. Arayınca insta da karşıma çıkarmaya başladı. Şimdiye kadar en uygun tazedirekt diye bir siteyi gördüm (İstanbul Ankara Kocaeli İzmir’e getiriyor). Ben en azından hamilelik süreci için karşılaştırıp ne nerde daha uygunsa almaya çalışayım dedim. En azından kesin ilaçlı olan ürünler var deniyor ya onlar için uygulanabilir. Olmadı kocalar ilaçlı yesin😅 Öyle can sıkıcı bir durum ki niye bu kadar açgözlü ve cahiller diye sorgulamadan edemiyor insan.

Ayyy burda pazarda hepsi var iki haftadır bahsettiğiniz meyveleri yiyorum ben hormon mormon hiç düşünmedim ya hamilelik açgözlülüğü ile cjfjfjf şu an aklım başıma geldi bak
Aman afiyet bal seker olsun bundan sonra dikkat edersin ne olacak☺️😍 oturup kg kg yemedigin surece cok sorun olcagini sanmam, ama simdiden sonra otomatik beynin engelleyecek 🙈

Dua et Allah yardımcın olsun bebegıne saglık versın bol bol oku dua et bızımde dualarımız senınle cok boyle yaşayan var benım esımın kuzenı senden daha aşırı kanaması vardı yattı 1 hafta falan Sımdı 1 yaşında oğlu var merak etme sen sıtres zararlı

Evet. Yine duyduk. Ama şaşırıyor doktorlar. Öyle diyeyim. Çok yoğun bir kanama alanı varmış çünkü. Allah razı olsun 🤲🏻
Moralinizi yüksek tutmaya çalışın. İnşallah gelip geçici bi şeydir. Bebişin ise dokunmaz bu durum 🙏

Back
X