Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    16
Ben önceki bulantı mesajınızı okudum. Size şöyle diyeyim benim maşallah ilk gebeliğimde ne bulantı ne kusma hiçbir belirtim yoktu. Göğüslerim de küçük olunca öyle hassasiyet falan da hissetmiyordum. Valla karnım büyüyüp de hareketleri hissedince hamile olduğumu anlamıştım. Nasılda enerjiktim. Benim annem de hep öyle olurmuş. Ancak bu gebelikte erkenden mide yanması bulantı baş ağrısı göğüste hassasiyet oldu. Hiçbir şey yapasım yok. Keyfim yok. Arada bir ağlama atağı geliyor. Enerjim düşük. Allahın izniyle geçecek hepsi. Sağlıkla mutlulukla kavuşacağız. Herşey güzel olacak. Yani her insanda illa aynı belirtiler olacak diye bişe yok. Hepimizin yaşam tarzı yaşı vücudu Hormonu stresi farklı. Hiç endişelenmeyin Allahın izniyle. Duamızı edip akışa bırakıcaz. Anı yaşayıp tadını çıkarıcaz 🌸
Teşekkür ederim buraya yazınca rahatladım bende. 🙏

Ama ben de size özeniyorum 😆😆 meyve desen seçerek yiyorum şekerden dolayı makarna mesela tam buğday yiyebiliyorum ayda 1 yada 2 defa 😀😀 poğaçam bile karabuğday yada tambuğday o da nadireeenn yan bu tarafta pek de özenilecek birşey yok ama kilo vermişim yine 1kilo artık 71im 😍😍
Sen vererek ben alarak ortada buluscaz 62 olmusumdur bence ben de pzt den beri ahdjdjdj
Cok iyi yapiyorsun geyik bir tarafa, saglikli olan seninki vallahi😍 su bulantilar gecsin ben de eski duzenime donecegim. Evimde zeytinyagli eksik olmaz normalde, tereyagini bir tek pilava koyarim filan☺️ etsuyumu tavuk suyumu ilikli kemik suyumu eksik etmem sulu yemekten corbadan😅 simdi nerdeeeeg
Bu aksam iyi oldugum donemden sebzeli kiyma kavurmustum bol havuclu kereviz sapli lazanya bazi gibi, onu makarna yaptim kocama 🤦🏽‍♀️ yazik adam buna bile hasret kalmis ajdjfjf

valla her hafta gitsem mi dedim zor durdum Fetal sonucu alıp gidicektim 10-15 gün dediklerinde aaa yeter artık diyip randevu aldım bende hiç belirti de yok içim içimi yiyordu yaşıyor mu diye 😅
Yok cok iyi yapiyorsun bence☺️ hayran kaldim bu sabira nasil da oyalamissin kendini guzelce😬

Progestan içiyorsan o yapıyor canım ben de sarhoş gibiyim 😊
O progestan zaten varya ilk mahvetti beni ağızdan alınca sonra onu fitile döndürdü doktor salıdan beri fitil olarak kullanıuorum ondan olacağını sanmıyorm canm dün akşam başladı çok hafif böyle dönüyo dünya

valla her hafta gitsem mi dedim zor durdum Fetal sonucu alıp gidicektim 10-15 gün dediklerinde aaa yeter artık diyip randevu aldım bende hiç belirti de yok içim içimi yiyordu yaşıyor mu diye 😅
Aa hiç belirtiniz yok mu. Benimde yok kendi kendime stres oldum. Sadece sol kasığımda hafif bir dolgunluk bide arada seğirme hissediyorum. Sizde de oluyor mu kasıkta bişeyler.

Aa hiç belirtiniz yok mu. Benimde yok kendi kendime stres oldum. Sadece sol kasığımda hafif bir dolgunluk bide arada seğirme hissediyorum. Sizde de oluyor mu kasıkta bişeyler.
Eşimin bi çocukluk arkadası var çok sık görüşmüyoruz, onun eşinin ben 7 haftalıkken 10 hafta hamile olduğunu öğrenmiştik. Görüştük işte biz söylemedik riskli durumdan dolayı benim hamile olduğumu. Kıza salakta sorular soruyorum bende olan şikayetler onda da var mı anlamak için. Belin ağrıyo mu diyorum yok diyo memen ağrıyo mu yok kasık sızlaması kusma var mı yok😂 Hiçbiseyi yok maşallah tosuncuk gibi yiyip içip yata yata 13. Haftaya geldi😂🧿

Hiç yok öğrendiğimden beri ne bulantı ne ağrı ne hassasiyet ne de karnımda şişlik 🌸

Bir tek göğüslerim çok büyüdü x2 oldu nerdeyse ama ağrısı sızısı yok sadece büyüdüler

O progestan zaten varya ilk mahvetti beni ağızdan alınca sonra onu fitile döndürdü doktor salıdan beri fitil olarak kullanıuorum ondan olacağını sanmıyorm canm dün akşam başladı çok hafif böyle dönüyo dünya
Anladım canım Klasik bir gebelik belirtisi baş dönmesi önemseme bence geçer biraz dinlen bakalım

Eşimin bi çocukluk arkadası var çok sık görüşmüyoruz, onun eşinin ben 7 haftalıkken 10 hafta hamile olduğunu öğrenmiştik. Görüştük işte biz söylemedik riskli durumdan dolayı benim hamile olduğumu. Kıza salakta sorular soruyorum bende olan şikayetler onda da var mı anlamak için. Belin ağrıyo mu diyorum yok diyo memen ağrıyo mu yok kasık sızlaması kusma var mı yok😂 Hiçbiseyi yok maşallah tosuncuk gibi yiyip içip yata yata 13. Haftaya geldi😂🧿
Oyy maşallah 🧿 Sende iyi yapmışsın herşeyi sormuşsun fikir oldu bizde 😂

Kızlar ben 7+5 teyim dün kontrolüm vardı 12.5 mm olmuş herşey yolunda gözüküyor çok şükür.benim sabahları göğüslerim çok acıyor akşamları da iş dönüşü sütyeni çıkarırken acıyor sütyenleyken biri çarpmazsa bir sıkıntım yok.ama bulantım hat safhada Prilam uyku yapıyor diye içmiyordum ama dayanılmaz bir hale geldi ne yesem öğürerek tuvalete koşuyorum.bir de sizde var mı bilmiyorum ama benim özellikle ultrason muyaenesinden sonra kasıklarım çok ağrıyo ama bir gün sürüyodu bu sefer dünden beri sürekli bel ve kasık ağrıyor,gaz çıkarınca biraz rahatlıyorum sonra tekrar başlıyor.gaz mı sıkıntı mı anlayamadım sizde de var mı?

Kızlar ben 7+5 teyim dün kontrolüm vardı 12.5 mm olmuş herşey yolunda gözüküyor çok şükür.benim sabahları göğüslerim çok acıyor akşamları da iş dönüşü sütyeni çıkarırken acıyor sütyenleyken biri çarpmazsa bir sıkıntım yok.ama bulantım hat safhada Prilam uyku yapıyor diye içmiyordum ama dayanılmaz bir hale geldi ne yesem öğürerek tuvalete koşuyorum.bir de sizde var mı bilmiyorum ama benim özellikle ultrason muyaenesinden sonra kasıklarım çok ağrıyo ama bir gün sürüyodu bu sefer dünden beri sürekli bel ve kasık ağrıyor,gaz çıkarınca biraz rahatlıyorum sonra tekrar başlıyor.gaz mı sıkıntı mı anlayamadım sizde de var mı?
Valla benim öğrendiğim ilk zamandan beri kasık ağrım hep var, çok şiddetli olmadıkça önemli bir şey olduğunu sanmıyorum. Benim hep sızı şeklinde batma şeklinde bazen sağ bazen sol tarafta. İnşallah bir sorun yoktur.

Back
X