- 11 Nisan 2024
- 347
- 304
- 23
O da bir hafta sonra görelim mi dedi? Kendini yine de çok üzme önce neticeyi görelim. Söylemesi kolaydır ama yine de içini ferah tutmaya çalışİkinci doktorum da aynısını söyledi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O da bir hafta sonra görelim mi dedi? Kendini yine de çok üzme önce neticeyi görelim. Söylemesi kolaydır ama yine de içini ferah tutmaya çalışİkinci doktorum da aynısını söyledi![]()
Hayır duyulmadı daha 6. haftaymışımSizin hiç kalp atışı duyulmadı mı
Kızlar merhaba bende 7+4 üm affedersiniz hamilileği öğrendiğimden beri sarı akıntım oluyo bazen yoğun bazen az sizde de aynı oluyormu tahlil vermelimiyimYaaa hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı, nasip etsin![]()
Yaa hadi bakalimmmYok hayatım senin kızın olur ya erkek anası vibe almıyorum senden![]()
Güçlü ol evet zor bı durum ne tesellı versek uzaktan hos gelır derlerya ama rabbım daha saglıklı hayırlı guzel bebekler nasıp etsın sana bugünlere dönüp evet bıyle olmustu ama Sımdı cok tatlı bır bebısım var üzülmeyin demek nasıp olsun sanada hamılenın duası kabul olurmus suan kımın ne duaya ıhtıycı varsa seccade uzerınde dua edıyorum o olsun hepımız ıcınDaha fazla stres yapmaya dayanamayıp gittim bugün. Ne olacaksa olsun belirsiz kalmak daha çok yıprattı beni çünkü. İki günde birazda olsa gelişim görmemiz lazımdı dedi doktor, ama hiç gelişim göstermemiş kese de bebekte hala aynı yerinde duruyor beklemek her açıdan mantıksız geldiği için kürtaj olacağım maalesefinşallah hepiniz sorunsuz sağlıklı bir gebelik geçirir minişlerinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız
çok teşekkür ederim destekleriniz için
10.haftayi gecmen yeterliymis canim. 12.hafta ikili tarama icin onemli haftaymis.aaa 12 haftadan önce yapılabiliyor muymuşşş? ne kadara anlaştın kuşum
Gizli prilam distrubutoru gibiyim ajdjdjdj. Ya kimseyi yonlendirmek haddime degil, ama iki doktorum da ilacin cok guvenli oldugunu soylediler bebek acisindan, korkmadan icebilirsin dedikleri icin iciyorum ben deYok kuşum ya içmiyorum soracağım cumartesi günü kontrolde
Beyaz akintim var benim gebeligin basindan beri, sariyi normalde enfeksiyona yorarlar ama gebelik durumu icin gecerli mi bilmiyorum yaniltmayayim siziKızlar merhaba bende 7+4 üm affedersiniz hamilileği öğrendiğimden beri sarı akıntım oluyo bazen yoğun bazen az sizde de aynı oluyormu tahlil vermelimiyim
Benim alt karın kısmında dün epey pıt pıt atma vardı. Ama sonra gaz olduğunu anladımAaa yemin ederim ben. 2-3 gün önce yaşadım. Annem miden atıyordur dedi ne alaka bilmiyorum ama. Damar atması gibi tam sol göğüste kaburga bitiminde. Sindirimle ilgili bir şey olduğunu düşündüm ben de sonraki gün sabah geçmişti zaten. Bence sindirimle alakalı.
ay hadi bakalım yaaaa sonucu da göz açıp kapayıncaya kadar gelsin inşallah. bende yarın bunların hepsini sorucam doktora.10.haftayi gecmen yeterliymis canim. 12.hafta ikili tarama icin onemli haftaymis.
21750₺ ye anlastik canim, yerli genoks da 20750₺ fiyat verdi bizim klinik uzerinden. Oyle olunca bari amerikadaki firmanin burdakilerden farkli bir teknolojisi varmis kadin anlatti da inan aklimda kalmadi isimleri, ondan oturu iyi dedik o olsun madem![]()
Benim de var sorun değilmişKızlar merhaba bende 7+4 üm affedersiniz hamilileği öğrendiğimden beri sarı akıntım oluyo bazen yoğun bazen az sizde de aynı oluyormu tahlil vermelimiyim
Canım benimde sat 17 subat ama 24 subat görünüyor geç döllenme diye düşünüyoruz. 6 haftalık yani aynı senin gibi. Haftaya kalp atısı için gideceğim bende. Benim doktorum hiç bana olumsuz bir şey söylemedi şuan normal çok küçük dedi sadece. Bu doktorları cidden anlamıyorum seninkide tüm felaketleri sıralamış sana hiç aldırma inşallah haftaya duyacağız kalp atısını. Bebeği keseyi gördü mü ultrasonda ?15 şubat salt günüm. Şuan 7 haftalık hamile olmam gerekirken bebek henüz 6 haftalıkmış. Haftaya gel kalp atışı yoksa sonlandırıcaz denildi. Geç döllenme de olabilir sağlıksız da, haftaya belli olur dedi. Bu durumu yaşayan var mı?
Amin canim insallahay hadi bakalım yaaaa sonucu da göz açıp kapayıncaya kadar gelsin inşallah. bende yarın bunların hepsini sorucam doktora.
ama bi garip hallerdeyim şuan dokunsalar ağlıcam gerçek bi ruh hastasıyım ya
akşam eşim halı sahaya gitcek eve gidip rahat rahat ağlarım kendime ahahahhjhjhjh
Çok teşekkür ederim kabullendim sayılır dünden daha iyiyim aslındaGüçlü ol evet zor bı durum ne tesellı versek uzaktan hos gelır derlerya ama rabbım daha saglıklı hayırlı guzel bebekler nasıp etsın sana bugünlere dönüp evet bıyle olmustu ama Sımdı cok tatlı bır bebısım var üzülmeyin demek nasıp olsun sanada hamılenın duası kabul olurmus suan kımın ne duaya ıhtıycı varsa seccade uzerınde dua edıyorum o olsun hepımız ıcın
o bu işin vakkosu yaaa her hafta bi doz görüyo bebosunuAmin canim insallahbir oh cekmek istiyorum en cok da o sonuca
Muayene oncesi son gun cok kotu ya, ben vallahi geberdim dirildimP poncikobella gibi her hafta gitmenin bi yolunu bulmamiz lazim cilek
![]()
Allah gonlune ferahlik versin canim herseyden onemlisi oÇok teşekkür ederim kabullendim sayılır dünden daha iyiyim aslında![]()
Ahahahahahah arabesk night baslasino bu işin vakkosu yaaa her hafta bi doz görüyo bebosunu
ben bugün yine murat kurşun sevenler gece ölür moduna girerim eve gidince hahahihhahjhjhjhjhhjhjh
komşular da diyodur ki bu çileğin içine neden kıro kaçtı acaba
sabah evden blazer ceket stilettoyla çık akşam sevenler gece ölürmanyak ettim kendimi yine asdfasafka
Canım benim, canım. Seni o kadar iyi anlıyorum ki. KAbullendikten sonra insan bi tık daha rahatlıyor.. İlk reglini olduktan sonra tamamen normale döneceksin, yeni bebiş düşüncelerine gireceksin.Çok teşekkür ederim kabullendim sayılır dünden daha iyiyim aslında![]()
Kanamaya meyilli insanlar zaten kan sulandırıcı kullanmaz ki pıhtılaşma problemi olanlar kullanmalı.doktor o manada söylemiştir yani riskleri de var gibisinden. Şimdi senin durumunu bilmiyoruz canım belki de anomaliden düşmüştü. Ben de kendim için öyle düşünüyorum çünkü benim kesemde en başından gerilik vardı. Betam da yetersiz ilerlemişti. Ama zararı da olmaz diyor çoğu kişi test yapmadan düşükten sonra kullanıyor. Benim bu arada kanama ve lekelenmem de olmuştu aspirini de o zaman bıraktım.Aynen bana da o yüzden verdi. Ecopirin yazdı bana ama prospektüsünde son haftalarda kullanılması kesinlikle önerilmez yazıyor. Önceki gittiğim doktora sormuştum ne olur ne olmaz kullanayım mı diye, daha gebelik yoktu o zaman. Kanamaya meyilli bir insansan düşük yaparsın demiştio yğzeen benim de kafam epey karışık