Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    16
Bel ağrımdan erken uyumuştum şimdi uyandım. Siz kaçıncı uykudasınız kim bilir😆 Canım bu saatte ekmek arası turşu peynir (önceden olsa ketçap) istedi yaaaa ama yemiyim di mi. Bu arada bel ağrım bi anda geçmiş gibi hissedip kalktım ve azalmıştı ben ya üşüdüm ya ters bir hareket yaptım bence hamilelik ağrısı değil benimki daktırım haklı çıktı.

Kızlar uyuyorsunuzdur biliyorum ama sabah uyanınca beni de bir görrünnn bugün özeldeki doktoru arayıp biraz daha beklemek istediğimi söyledim yoksa sabah 9 da ilk hastası olarak alcaktı adam kalbi duyulmazsa da kürtaj demişti .. hatta aç gel dedi o yüzden erteledim . Şimdi burda yazmıştınız galiba özelde ikinci randevu 10 gün içinde ücretsiz diye bütün özeller için geçerli mi bu durum çünkü burası üniversite hastanesi olarak geçiyor bir biligisi olan var mı 🙏

Kızlar uyuyorsunuzdur biliyorum ama sabah uyanınca beni de bir görrünnn bugün özeldeki doktoru arayıp biraz daha beklemek istediğimi söyledim yoksa sabah 9 da ilk hastası olarak alcaktı adam kalbi duyulmazsa da kürtaj demişti .. hatta aç gel dedi o yüzden erteledim . Şimdi burda yazmıştınız galiba özelde ikinci randevu 10 gün içinde ücretsiz diye bütün özeller için geçerli mi bu durum çünkü burası üniversite hastanesi olarak geçiyor bir biligisi olan var mı 🙏
Kontrol randevusu olarak geçtiği için ücretsiz diye biliyorum. Kaç yere sorduysam aynısını söylediler. Ama üniversite hastanesi hakkında bilgim yok. Bence de en iyisini yapmışsın. Belki de haftaya gümbür gümbür duyacaksın kalp atışını. İçini ferah tut. 🌸

Bu testlerde bende biri pozitif çıktı. Diğerleri negatifti seninki gibi. Doktor bana küçükken kızamıkçık geçirdiğimi fakat diğer hastalıkları hiç geçirmediğimi söyledi. Bu yüzden çocukların olduğu ortama fazla girme. Girersen bile maske tak dedi.

Kızlar bu arada bazı yorumları okuyunca fark ettim. Doktorum bana hiç progesteron testi yapmamış. Bu normal mi? Zaten karından keseyi, bebeği gördük diye Beta HCG’ye de tekrar bakmamış.

Evet önceki muayenemde gayet normaldi kalp atışınu dinlemiştik. 10. hafta gittiğimde doktor kalbinin durduğunu söyledi. Bir sebep aramaya gerek yok olabiliyor dedi. Hemen tekrar deneyebilirsiniz dedi 4-5 ay bekledim. Başta çok kötüydü tabi. Kızımı doğurduğumda her şey daha kolaydı çok kötüydü o süreç acı vs.
İçinizi ferah tutun ben de çok heyecanlıyım ama her şey olacağına varıyor sanırım. Kızıma bakıp nasıl bir mucize olduğunu daha iyi anlıyorum. Umarım isteyen herkes bu duyguyu yaşar. Her gebelik bir risk ancak kötüyü düşünmek de stresten başka bir şey getirmiyor umarım süreci sıkıntısız tamamlarız.

Bende bir önceki hamileliğimde aynı şeyleri yaşadım ilk gebelikti bir de çok zor bir süreç oldu. 8. Haftada kontrol çok iyiydi bir sonraki kontrolü 12. Hafta vermişlerdi gittiğimde 10 haftalıkken kalbinin durduğunu öğrendik. Kürtaj tıp fakültesinde olmuştu genetiğe göndermişler triploidi sonucu geldi. Sağlıksız bir gebelikmiş. Bu sefer güzel haberler alacağız inşallah ama içten içe çok korkuyorum

Bende bir önceki hamileliğimde aynı şeyleri yaşadım ilk gebelikti bir de çok zor bir süreç oldu. 8. Haftada kontrol çok iyiydi bir sonraki kontrolü 12. Hafta vermişlerdi gittiğimde 10 haftalıkken kalbinin durduğunu öğrendik. Kürtaj tıp fakültesinde olmuştu genetiğe göndermişler triploidi sonucu geldi. Sağlıksız bir gebelikmiş. Bu sefer güzel haberler alacağız inşallah ama içten içe çok korkuyorum
gecmis olsun bu sefer ki saglikli olur insallah. benimde 2 kaybim oldu. uzmek istemem ama sormak istedim belirtilerin varmiydi 10 haftalik durdugunda kalbinin

gecmis olsun bu sefer ki saglikli olur insallah. benimde 2 kaybim oldu. uzmek istemem ama sormak istedim belirtilerin varmiydi 10 haftalik durdugunda kalbinin
Amin inşallah 🙏 burada bel ağrısı olan arkadaşları korkutmak istemem kesinlikle ki büyük ihtimalle o haftada denk gelmişti sadece kalp durmasıyla alakası olduğunu düşünmüyorum ama bel ağrım vardı onun dışında bir şey yoktu ne kanama ne kasık ağrısı

Günaydın kontrolden çıktım kızlar. çok şükür kese ve kalp atışını gördüm. haftasıyla uyumlu 7+0 ölçtü. çok stres yapmıştım 12. haftayı bir geçirsem rahatlıcam.çok stres yapmıştım.
Puxhu Puxhu canım listeye ekleyebilirsin sat 20 şubat, kese kalp atışı 10.04.2025, tahmini doğum 27.11.2025, 2. çocuk

Amin inşallah 🙏 burada bel ağrısı olan arkadaşları korkutmak istemem kesinlikle ki büyük ihtimalle o haftada denk gelmişti sadece kalp durmasıyla alakası olduğunu düşünmüyorum ama bel ağrım vardı onun dışında bir şey yoktu ne kanama ne kasık ağrısı
Çok geçmiş olsun canım. Benim belim sanırım tutulmuş hareket edemiyorum, duş alıp asm’de kan sırasında bekledim. Böyle bir ağrı değildi sanırım di mi

Bişey sorcaaaam beni görün bu kez yaaa
Nolur 🤣
9+1 de kalp atışı 167 idi 10+4 de 162 çıktı bu normal mi başka sorum yok teşekkürler😀
Hahshsjdjd ya sen beni öldürcen o kadar bensin ki shsjdjd ama normall endişeye mahal yokkkk♥️ diğer hafta gidersin belki 170 cıkar belki 150 bişicik olmaz

Evet sayı ve hızda sorun olmadığı için çok hızlı gebelik oluşuyor. Sağlıksız olsa zaten bugünlere gelemezdik demi progestan bile kullanmama gerek olmadı hiç
Doktor demişti ki sağlıklı gebelikse progesteron değeri 25 ve üzeri olur
Benim 32 geldi progesteron, sonra 34e cıktı🥹
Benim 2 sağlıksız gebeliğim oldu, ikiside 9. Haftaya gelmeden kalbi durdu zaten ve onlarda hiçbir belirtim yoktu. Hiiç ama sadece eeglm geçmişti. Keremde bel ağrım müthişti , kokulara acayip hassastm ama suankinde olduğu gibi kusmalı öğürmeli olmamıstm shsjdjd doktoruma gittim kan ter gözyaşk içinde kötüyüm doktorm dedm…. Help dedm midem cok kötü keremde böle olmadm desm. Biz gebelerde mide bulantısını severiz… iyi bu bosver herşey iyi demektir dedi.. napim el mecbur çekcez🤣

Kızlaar 12+0 dan bildiriyorum cinsiyeti öğrendim 🙈

Eklentiler

• IMG_2591.webp
    IMG_2591.webp
    54,1 KB · Görüntüleme: 55
Ay alin benden de o kadar🤣 prilam bulantilarimi baskiladigindan beri istahim geri döndü🥲🥲 bugun yine kg alma diyor, dedim aldim bir kg, onu da alma diyor cildirdim ajdjdjdj
Öncelikle geçmişe gidip mesajlarını okudummm bebişin iyi olmasına cokl sevndmm hep böle haberler alalm inşallahh🥹
Diğer konum ise prilam bende hiçbileue yaramadı, gece yatmadan 2 sabahta 1 içiyorm. Asla ve katha işe yaramıyo baygınlk geçircem artk🥲🥲🥲🥲🥲

anladim canim bel agrisi ondan olmaz bence gebelikte bel agrilari olur zaten

Günaydın kontrolden çıktım kızlar. çok şükür kese ve kalp atışını gördüm. haftasıyla uyumlu 7+0 ölçtü. çok stres yapmıştım 12. haftayı bir geçirsem rahatlıcam.çok stres yapmıştım.
Puxhu Puxhu canım listeye ekleyebilirsin sat 20 şubat, kese kalp atışı 10.04.2025, tahmini doğum 27.11.2025, 2. çocuk
Canim gozun aydin 🧿🩷 kalp atisi duymanin rahatligi 😍😍

Back
X