Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    48
yolla canım ya baksana herkes ne kadar önemli olduğundan bahsetmiş. yaban mersini iyi geliyor dedi bi arkadaş araştırdım sipariş verdim şimdi yarına kadar bütün tuşlara basayım bari

kanlar yapıldı idrar yapılmadı. bende buna şaşırıyorum şuan şaka gibi hiç idrar istenmemesi
canım benim doktorumda benden idrar istememişti ama istediği kan tahlillerini yaptırmak için asm ye gittiğimde aile hekimi idrar tahlili ve birkaç kan değeri daha eklemişti sabha erkenden asm ye git istersen hamile olduğun için önceliğin var zaten hemen görüş ve tahlil iste yaparlar

Baya da önemli bir konu hayret bişey. Rutin kontrollerin hiçbirinde idrar istenmemesi çok enteresan. görüşücem yarın doktorla
İdrarı da geçtim kan tahlili geçen gittiğimde hiç istemedi .Rutin kontrollerde hem idrar hem de kan tahliline devamlı bakması gerekmiyor mu?

yarın asm kapalıymış kuzum kendi doktorumla konuştum sabah egepole gidip orda yaptırıcam bütün tahlilleri. sonucu da 1 saatte falan hızlıca çıkıyor en azından

İdrarı da geçtim kan tahlili geçen gittiğimde hiç istemedi .Rutin kontrollerde hem idrar hem de kan tahliline devamlı bakması gerekmiyor mu?
öyleymiş valla nerdeyse 3 aylık hamileyim bir allahın kulu idrar bakılsın demedi. doktor yönlendirmezse hasta nerden bilsin neyin ne olduğunu. bundan sonra düzenli baktırıcam zaten sen de baktır

öyleymiş valla nerdeyse 3 aylık hamileyim bir allahın kulu idrar bakılsın demedi. doktor yönlendirmezse hasta nerden bilsin neyin ne olduğunu. bundan sonra düzenli baktırıcam zaten sen de baktır
Benim zaten ara ara yanmam oluyor,çok sık olmasa da bazen vajinamda bir yanma hissediyorum.En son valla 5.hafta kan verdim bir daha da vermedim.6.haftamda istemedi.Yarın 8+2 ile doktora gidecem idrarı da söyleyeceğim kanı da.Normal tam kan sayımına bakıldı, tiroide bakıldı geçildi.Wbc ve plt onlara baktı.Ama başka kan alması gerekiyor mu hiç bilmiyorum.Doktorlara da güven olmuyor.

gerçekten güven olmuyor yani en iyisi bile gözden kaçırıyor bazı önemli noktaları. gitmişken ver idrar baksana senin de şikayetlerin benimkine benziyor. mesanem suyla dolduğunda bile acıyor

Günaydın arkadaşlar huzurlu bir gün olsun inşallah saat 12de kontrolüm var bebemi özledim gideyim de göreyim bakalım neler yapıyor bu defa odaya girmeden önce çikolata yiyeeğim hareketlensin biraz ehehehehe
Ayyy çok heyecanlı hayırlı güzel haberlerle gel canım bekliyoruz cinsiyet söylerse öğren bak ailene sürpriz yaparsın
Bekletme kuşum erkene çek randevunu en azından ilaç vs verir

gerçekten güven olmuyor yani en iyisi bile gözden kaçırıyor bazı önemli noktaları. gitmişken ver idrar baksana senin de şikayetlerin benimkine benziyor. mesanem suyla dolduğunda bile acıyor
Hamileyken idrar yolu enfeksiyonuna çok açık oluyormuş rahim

Merhaba , konu idrar yolu enfeksiyonu olunca yazmak istedim baya uğraştım bu konuyla hamile kalmadan öncesinde de . E coli bakterisi üredi enfeksiyon olarak ben de başta fark etmemiştim ama çok önemli bir konu . Doktorum bu bakteri vücudumdan gitmeden hamile kalmamam gerektiğini bile söylemişti . Uzun zamandır 4 5 ay kadardır sistinon diye bir takviye kullanıyorum bakabilirsiniz içinde cranberry falan var . Idarar yolu enfeksiyonundan korunma amaçlı . Doktor tavsiyesiyle kullanıyorum zaten hamileelr de kullanabiliyor . Kesinlikle siz de bir baktırın .

ben şikayetim olmamasına rağmen yanma falan mesela yine de her ay yaptırıcam doktorum çok sık olduğunu söyledi hamilelikte

Ahahahaha ay harikasin valla dogru dedin erkegi yonetmeyi bilmek onemli kilit noktasi sanirim buradaki ajdjdjdjd

Ayyyy ne guzel masallah ya ozendim size anaogul insallah biz de boyle oluruz, aldiginiz tepkinin benzerini ben de almaya hazirim Aaaa olsun erkek mi gibisinden shhdfjfjfh. Ve hani uzuluyorum sanki halbuki ben cok mutluyum oglum olacagi icin umarim ben de tum bu kotu yargilari kiracak bir anne ogul iliskisi insaa edebilirim evladimla

Reactions: Dbg
Yarın kesinlikle test vereceğim,idrar yanması ile başlayan hamilelik kime sorsam öyle devam ediyor,ilerleyen zamanlarda daha da ağırlaşıyor.Sadece normal zamanda idrar enfeksiyonu daha çok kendini belli ediyor hamilelikte öyle değilmiş.Ben aralık ayında en son enfeksiyon oldum.O zaman idrarım yanıyordu küçük küçük geliyordu.En son tahlilide 17 martta verdim o zaman temiz çıkmıştı ama daha hamile değildim.

Ayyyyy kereme hayranligim giderek artiyor masallah suphanallah ya insallah biz de oyle oluruz insallah evrene tum olumlamalari yapiyorum jsjdjdjdjf

Hamilelikte bir de daha zor anlaşılan bir şeymiş.Ben de bariz bir ağrı olmuyor ama yanma arada geliyor işte.Bir doktor hamilelikte akşam bulantısı idrar enfeksiyondan kaynaklı olabilir baktırın lütfen demişti.Keşke kendileri tetkik istese bizden şikayet beklemeden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…