Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    48
Ben muadilini aldım, iyi ki lle yapmısım kerem hiç sevmedi hiçte durmadı shdjfjfk babybjörn alsam baya üzülürdüm. Ona hamak aldmm üf bi uyuyodu orda o rahat ben rahat

Ben de yarın 10 hafta olacağım benim de dün akşam kahverengi leke geldi ama bir kerelik oldu devamı gelmedi. Geçtiğimiz haftalarda da bir iki kez leke gelmişti ama o da tek seferlikti devamı olmamıştı. Tabi o zamanlar panikle doktora gitmiştim çok şükür hiçbir sorun ve kanama alanı yoktu. Dün akşamki lekeye de biraz panikledim yine ama devamı gelmediği için kendimi sakinleştirdim. Sen de devamı gelmiyosa korkma canım doktora da gitmişsin içini ferah tut. İnşallah hiçbir şey olmayacak

Ben bazen yiyorum ama yedikten 5 dk sonra karnım gurulduyor. Sanki hiç yememişim gibi. Heralde yetersiz beslenmeden kaynaklı yesem bile önceki günlerin eksikliğinden dolayı yetmiyor. Benim de tansiyonum aynen öyle. Açlık kan şekerim de çok düşük çıktı kanda

Canım onu yedek olarak alabilirsiniz o şuan indirimde olan tam yatmıyo büyüdüğünde çok rahat oluyor. Benim kızım 4 yaşında biraz tembelişko onunla çok rahat ediyoruz

Evet ben hastaneden eve geldikten sonra 1 haftada anca toparlamıştım yesem de hiç yemiş gibi hissetmiyordum.
Seninde o yüzden öyle şuan sanırım.
Bir kaç haftaya belki daha iyi hissedersin. Kan şekeri düşük olması da kötü ani hareketlerden kaçın dikkat et canım aniden baygınlık yapıyor çünkü.

Ahahaha tribe girmis abla oluyor hakli buyudu artikz

Ben muadilini aldım, iyi ki lle yapmısım kerem hiç sevmedi hiçte durmadı shdjfjfk babybjörn alsam baya üzülürdüm. Ona hamak aldmm üf bi uyuyodu orda o rahat ben rahat
Ayyy harika bak iste boyle efektif cozumlerin hastasiyim

Canım onu yedek olarak alabilirsiniz o şuan indirimde olan tam yatmıyo büyüdüğünde çok rahat oluyor. Benim kızım 4 yaşında biraz tembelişko onunla çok rahat ediyoruz
Ayyy aklimda olsun vallahi ama ona gelene kadar herseyi o kadar eksik ki

Eğer kız olursa ben hepsini baştan alirim
Galiba zaten çoğunu da dağıttım

Kızlar bu test sonuçları normal mi? Randevum Cuma günü. Dedim size bir sorayım önce
Bunları neden istedi acaba hiç böyle bir kan değerine bakmadı bende.Acaba neye göre bakıyorlar .Sadece kan değerlerime ve tiroidime bakıldı

Randevum 16:30 da canım daha çok var bekliyorum heyecanla gitmeyi bide bişey soracağım kızlar özele gidenler araya devlet randevusu alıyormuşya bizim bu özeldeki doktor görüyor mu oraya gittiğimizi acaba
Bacimmmm çıktın mı online görünüyon ses ver

Arkadaşlar benim gebelikten bu yana sadece tam kan sayımına ve tiroidime bakıldı,başka bir kan değerine bakılması gerekli miydi sizce,sizde durumlar nedir ?

Kızlar ben geldim maşallah bebiş büyümüş gerçekten gördük kolları bacakları vs hareketliydi çok şükür. 11+4 çıktı gelişimi. Bikaç gün önden gitmesi normal dedi doktor. Şimdilik erken ama kız gibi duruyor dedi kızlar kesin midir acaba yaa bu tarihlerde fetal DNA testi halkında konuştuk önerileri oldu oralara yaptıracağım anlaşıp inşallah bugün yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…