2025 hamile kalmak isteyenler ❣️

Andyou

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2018
4.237
4.208
133
Gelin dertlerimizi sıkıntılarımızı anlatalım ve bu süreçte bir birimize destek olup rahatlayalim , kim bilir deneyimlerimizle birbirimize yol açarız inşallah bu topik te herkes hamile olur
sans bulaşıcıdır

Evet ben ilk anlatayım kendimi 7 yıllık olmak üzere evliliğim ve hic korunmadik olmadi bebis.

Merhabalar ,bende şurda alayım yerimi 2.5 yıllık evliyim 1 senedir çocuk istiyoruz rahim filmi sperm testi hormon ulstason herşeye bakıldı bi sorun gözükmüyor 2024 benim için zor bir yıl oldu bu yüzden.
2025 inşallah hayırla müjdeyle gelir

merhabaa ben de 1yıldır korunmasız ilişki yaşıyorum ilk ay boş gebelik geçirdim 3 ay sonra kimyasal gebelik, 4-5 ay sonra da dış gebelik geçirdim sol tüpüm alındı ağustos ayında. Tüm testlerimiz tahillerimiz normal hiçbir sorun yok hamile de kalabiliyorsun diyor doktorlar ama ilerlemiyor işte. Bu ay klomene başladık artık dün de ovitrelle vurundum beklemedeyim bakalım hayırlısı olsun :)

Benim icinde zordu kendiliğinden hamile kaldım ve yaşamadığım icin enfeksiyon sanip doktora gittim o zaman öğrendim ve düştü nasip iste

Çok üzüldüm inşallah sonu güzel olur hepimiz icin nedeni ni araştırmadilarmi hamile oluyosun ama dış gebelik veya bos gebelik mis bu doktorlar bazen cok acımasız.s

Çok üzüldüm inşallah sonu güzel olur hepimiz icin nedeni ni araştırmadilarmi hamile oluyosun ama dış gebelik veya bos gebelik mis bu doktorlar bazen cok acımasız.s
Çok teşekkür ederiim Valla genetik testi önerdiler ama gitmedim bi sonrakinde de bu tür bir durum olursa giderim diye düşünüyorum ya çok yoruyor hastane işleri

Çok teşekkür ederiim Valla genetik testi önerdiler ama gitmedim bi sonrakinde de bu tür bir durum olursa giderim diye düşünüyorum ya çok yoruyor hastane işleri
Anlıyorum ama uzulmekdense genetige gitmek daha mantikli bence yine sen bilirsin

Bugun kan verdim boğazım sis yatak döşeklik oldum kan negatif doktor serum bagladi ve antibiyotik yazdi yani sadece adet olamiyormusum iste nasip üzüldüm ama hayırlısı allahtan adet gecikmesinin tam 18 gunundeydim sanirim gircegimiz aya umutlar inşallah bendeki son durum bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…