2025 Hamile kalmak isteyenler burada toplanalım🤗🙏🌸

Gel sarılalım güzelimmmmm
Akıntın arada kremsi geliyormu beyaz süt kesiği diyorlar öyle geldimi yumurta akı gibi değilde beyaz direkt belliyse bende de şuan öyleeeeee inşallah vardır inşallah dua ediyorum

Akıntın arada kremsi geliyormu beyaz süt kesiği diyorlar öyle geldimi yumurta akı gibi değilde beyaz direkt belliyse bende de şuan öyleeeeee inşallah vardır inşallah dua ediyorum
Yumurta akı değil. Süt gibi

İnşallah canım duaların için

Tamam benim de öyle beklemek en faydalısı zaten predictor yalancı sonuç araştırıyordum inan bjlamadım birkaç gün saha kendini dinle bakalım hastaneye gidene kadar hergün konuşalım
tamam canım bu arada özel mesaj kutuna bakar mısın diğer çektiğim açılardan fotoğrafları atıcam sana

Kısmeti yokmuş demekki eğer kimyasal ise bir daha ki ay tutma olasılığı çok yüksek diye duymuştum herşeyin hayırlısı olsun inşallah
2 ay üst üste kimyasal oldu geçen ay beta 12 den düştü, bu ay 314 den. Kafa tatiline çıkardım kendimi 2-3 ay bu işleri bırakıyorum:)

Bende 3 senedir gebe kalamıyordum. 1 hafta adet gecikmesinden sonra bugün kan tahlili ile gebe olduğumu öğrendim. İnşallah isteyen herkese nasip olsun.

Bende 3 senedir gebe kalamıyordum. 1 hafta adet gecikmesinden sonra bugün kan tahlili ile gebe olduğumu öğrendim. İnşallah isteyen herkese nasip olsun.
Tebrik ederim Allah sağlıkla kucağıniza almayı da nasip etsin inşallah bizlere de dua edin inşallah en hayırlı kısa zamanda bizde gebe kalalım

Artık güzel haberlerini bekliyorum arada konuya bakıyorum haber et mutlaka

Bende istiyorum dualarda buluşalım ınsallah

Kızlar benimde betam hep <2 çıkardı bugün <5 çıktı sizce gebelik varmı yada bunun artışı olurmu

Kızlar yumurtanın çatladığı gün(pikten sonra silikleştiği gün) ilişkiye girmenin anlamı var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…