- Konu Sahibi ahsennayaz
-
Gel sarılalım güzelimmmmmsana sarılasım geldi yaaa inşallah
Yarın işle ilgili eğitimim var hastaneye gidemem 1 gün daha bekliycem mecburen. Eşime söylesem akşam gidelim diye ama o çizgiye asla inanmıyorgitme sakın diycek ne yapayım bilemedim. Ve bugün sürekli su gibi beyaz akıntı geldi
Yumurta akı değil. Süt gibiGel sarılalım güzelimmmmm
Akıntın arada kremsi geliyormu beyaz süt kesiği diyorlar öyle geldimi yumurta akı gibi değilde beyaz direkt belliyse bende de şuan öyleeeeee inşallah vardır inşallah dua ediyorum
İnşallah canım duaların içinGel sarılalım güzelimmmmm
Akıntın arada kremsi geliyormu beyaz süt kesiği diyorlar öyle geldimi yumurta akı gibi değilde beyaz direkt belliyse bende de şuan öyleeeeee inşallah vardır inşallah dua ediyorum
Tamam benim de öyleYumurta akı değil. Süt gibi
tamam canım bu arada özel mesaj kutuna bakar mısın diğer çektiğim açılardan fotoğrafları atıcam sanaTamam benim de öylebeklemek en faydalısı zaten predictor yalancı sonuç araştırıyordum inan bjlamadım birkaç gün saha kendini dinle bakalım hastaneye gidene kadar hergün konuşalım ️
At bebeğim bakayım özetl mesaj kutusu çan simgesinin yanındaki mektup simgesimitamam canım bu arada özel mesaj kutuna bakar mısın diğer çektiğim açılardan fotoğrafları atıcam sana
Evet canım attımAt bebeğim bakayım özetl mesaj kutusu çan simgesinin yanındaki mektup simgesimi
AaBen elendim arkadaşlar betam düştü başka baharlara artık
Ne yaptınız kan verdiniz mi ?İnşallah canım duaların için
Kısmeti yokmuş demekki eğer kimyasal ise bir daha ki ay tutma olasılığı çok yüksek diye duymuştum herşeyin hayırlısı olsun inşallahBen elendim arkadaşlar betam düştü başka baharlara artık
2 ay üst üste kimyasal oldu geçen ay beta 12 den düştü, bu ay 314 den. Kafa tatiline çıkardım kendimi 2-3 ay bu işleri bırakıyorum:)Kısmeti yokmuş demekki eğer kimyasal ise bir daha ki ay tutma olasılığı çok yüksek diye duymuştum herşeyin hayırlısı olsun inşallah
Tebrik ederim Allah sağlıkla kucağıniza almayı da nasip etsin inşallah bizlere de dua edin inşallah en hayırlı kısa zamanda bizde gebe kalalımBende 3 senedir gebe kalamıyordum. 1 hafta adet gecikmesinden sonra bugün kan tahlili ile gebe olduğumu öğrendim. İnşallah isteyen herkese nasip olsun.
İlk hamileliğiniz mi tebrik ederimBende 3 senedir gebe kalamıyordum. 1 hafta adet gecikmesinden sonra bugün kan tahlili ile gebe olduğumu öğrendim. İnşallah isteyen herkese nasip olsun.
Artık güzel haberlerini bekliyorum arada konuya bakıyorum haber et mutlakasana sarılasım geldi yaaa inşallah
Yarın işle ilgili eğitimim var hastaneye gidemem 1 gün daha bekliycem mecburen. Eşime söylesem akşam gidelim diye ama o çizgiye asla inanmıyorgitme sakın diycek ne yapayım bilemedim. Ve bugün sürekli su gibi beyaz akıntı geldi
Bende istiyorum dualarda buluşalım ınsallahKızlar herkese merhaba
Aralık ayı reglimden sonra Allah nasip ederse bebek düşünüyoruz çalışmalara başlayacağızBu konuyu benim gibi yakın zamanda hamile kalmak isteyenler için açtım. Hadi gelin birbirimize destek olalım. Allah bizlere sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?