AYYYYYY hayatım çok mutlu oldumm, sana şans getirdim o zamanHamileyimmmm33 değerle öğrendim senin gaz vermenle iş çıkışı gittim ve tahlil verdim sonuç pozitif Allah razı olsun
Aşkimm en kısa zamanda darısı başına olsun çok mutlu ol inşallah. En en kısa zamanda sağlıklaAYYYYYY hayatım çok mutlu oldumm, sana şans getirdim o zamanKendime de yarar inşallah çok sevindim heyecanlandımmm cinsiyetini öğrenmesi kaldı sırada içini ferah tut darısı başıma
Sağlıkla gelsin bebişin sen de çok mutlu ol hayatımAşkimm en kısa zamanda darısı başına olsun çok mutlu ol inşallah. En en kısa zamanda sağlıklaAllah razı olsun
Tebrik ederimmmmmmHamileyimmmm33 değerle öğrendim senin gaz vermenle iş çıkışı gittim ve tahlil verdim sonuç pozitif Allah razı olsun
Çok sevindim çok tebrik ederim bu topiği ben açmıştım ilk haber sizden geldi hayırlısı olsun inşallah Allah kucağınıza almayı nasip etsinHamileyimmmm33 değerle öğrendim senin gaz vermenle iş çıkışı gittim ve tahlil verdim sonuç pozitif Allah razı olsun
En kısa zamanda saglikla gelsin inşallah sizlerin deÇok sevindim çok tebrik ederim bu topiği ben açmıştım ilk haber sizden geldi hayırlısı olsun inşallah Allah kucağınıza almayı nasip etsin
Hepimiz göreceğiz umarımÇok sevindim çok tebrik ederim bu topiği ben açmıştım ilk haber sizden geldi hayırlısı olsun inşallah Allah kucağınıza almayı nasip etsin
Benimde regl ağrısı gibi ağrılarım başladı ya büyük ihtimalle regl olacağımÇok inanıyordum nedense hala da hamile gibi hissediyorum kendimi çok tuhaf üzüldüm
Test için daha erken diyorlar bugün yine izledim,çarşamba yap benceÇok inanıyordum nedense hala da hamile gibi hissediyorum kendimi çok tuhaf üzüldüm
Hepimiz göreceğiz umarım
4 Ocak adet tarihim çok mu erken yaptım acaba?Test için daha erken diyorlar bugün yine izledim,çarşamba yap bence
Ben anlamıyorum yaa artık kendimi dinlemek istemiyorumBenimde regl ağrısı gibi ağrılarım başladı ya büyük ihtimalle regl olacağım
Bizde denedik bakalım nasıl sonuçlanacakKızlar herkese merhaba
Aralık ayı reglimden sonra Allah nasip ederse bebek düşünüyoruz çalışmalara başlayacağızBu konuyu benim gibi yakın zamanda hamile kalmak isteyenler için açtım. Hadi gelin birbirimize destek olalım. Allah bizlere sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah
Benimde 6 gün var. Hayırlısı olsun inşallah Allah bizlere de kısa zamanda anneliği yaşatır inşallahBizde denedik bakalım nasıl sonuçlanacakadetime son 4 gün var ama bende hafif sancı var alt karında arada kramp tarzı ağrı giriyor şu 2 gündür da acayip yorgunluk uyku çökmesi halsizlik yaşıyorum göğüs ağrım hiç yok ama ben bu ay stres çok yaşadım o beni çok etkiler o yüzden pekte ümidim yok gibi gebelikten hayırlısı olsun inşallah
Amin inşallahBenimde 6 gün var. Hayırlısı olsun inşallah Allah bizlere de kısa zamanda anneliği yaşatır inşallah
hemen hemen 1 hafta var adet gununuze bebek varsada cikmasi cok zor hemen uzulupde strese girmeyin hem once kana sonra idrara geciyo siz cok erken yapmissiniz4 Ocak adet tarihim çok mu erken yaptım acaba?
Erken gebelik testi almıştım ben ama normal kaset değilhemen hemen 1 hafta var adet gununuze bebek varsada cikmasi cok zor hemen uzulupde strese girmeyin hem once kana sonra idrara geciyo siz cok erken yapmissiniz
Bebe time erken gebelik testihemen hemen 1 hafta var adet gununuze bebek varsada cikmasi cok zor hemen uzulupde strese girmeyin hem once kana sonra idrara geciyo siz cok erken yapmissiniz
Ay çok sevindim canım sağlıkla gelsin inşallah darısı bekleyen isteyen hepimizin başına inşallah hayırlısıylaHamileyimmmm33 değerle öğrendim senin gaz vermenle iş çıkışı gittim ve tahlil verdim sonuç pozitif Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?