2025 Hamile kalmak isteyenler burada toplanalım🤗🙏🌸

AYYYYYY hayatım çok mutlu oldumm, sana şans getirdim o zaman Kendime de yarar inşallah çok sevindim heyecanlandımmm cinsiyetini öğrenmesi kaldı sırada içini ferah tut darısı başıma
Aşkimm en kısa zamanda darısı başına olsun çok mutlu ol inşallah. En en kısa zamanda sağlıkla Allah razı olsun

Çok sevindim çok tebrik ederim bu topiği ben açmıştım ilk haber sizden geldi hayırlısı olsun inşallah Allah kucağınıza almayı nasip etsin
En kısa zamanda saglikla gelsin inşallah sizlerin de . İnşallah ben kalp atışlarını duyduktan sonra burada kısaca süreci anlatacagim bekleyenlere de minik bir heyecan, ışık olur moral olur

Bizde denedik bakalım nasıl sonuçlanacak adetime son 4 gün var ama bende hafif sancı var alt karında arada kramp tarzı ağrı giriyor şu 2 gündür da acayip yorgunluk uyku çökmesi halsizlik yaşıyorum göğüs ağrım hiç yok ama ben bu ay stres çok yaşadım o beni çok etkiler o yüzden pekte ümidim yok gibi gebelikten hayırlısı olsun inşallah

Benimde 6 gün var. Hayırlısı olsun inşallah Allah bizlere de kısa zamanda anneliği yaşatır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…