28 yaşında ilk gebeliğim sat 23 Aralık tahmini doğum tarihim 29 eylül ama onlar baya yol kat etmiş bende buraya mj kaydolsamMerhaba Ekim ayının Güzel anneleri
Zorlu ama bir o kadar güzel ve heyecanlı 9 aylık sürecimizi birlikte geçirmek dileğiyleRabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Miniklerimizi
Listeye ekleme yapmak isteyen arkadaşlar lütfen beni etiketleyerek tüm bilgileri eksiksiz yazarsa sevinirimLioo
Hamilelik günlüğünü görmek isteyenler için
Önce profil resmine tıkla
Ardından hesap detaylarından bebeğinizin tahmini doğum gününü girin
Daha sonra forum seçeklerinden Başkalarının mesaj altındaki imzalarını görüntüle kutucuğunu işaretle
En alta inip KAYDET
ANNE ADI YAŞ SAT KESE KALP ATIŞI CISNIYET/ İSİM TAHMINI DOGUM TARİHİ DOGUM TARIHI Lioo 23 26 Aralık 02.10.25
Bende ne olur ne olmaz diye eylülede kayıt oldum. Sağlıkla alalım insallah kucağımıza28 yaşında ilk gebeliğim sat 23 Aralık tahmini doğum tarihim 29 eylül ama onlar baya yol kat etmiş bende buraya mj kaydolsam
Tebrik ederim. Canım. İnşallah her şey iyi olurBugün kan tahlili sonucum çıktı dün vermiştim 4 hafta 3 günlük şuan beta hcg 133.1 çıkmıș resmen hamileyim yanigeçen sene 2024 de 7 haftalıkken düşük yaşamıştım çok korkuyorum
Hic bilmiyorum canimBu kan pıhtılaşmasıyla ilgili bisey ler hatırlıyorum bende yüksek çıkmış iğne simi vardı onun sorun olur mu
Merhaba sanırım artık bende burdayım son adet tarihim 23 Aralık güzel haberler alalım inşallah
Merhaba çok tebrik ederim. Saglikla ilerler inşallah.Buraya kaydolmak için ekstra bı şey yapmama gerek var mı acaba yeni üyelik oluşturdum bilmiyorum nasıl kullanicagimi
Şuan elinde testin var mı varsa tekrarla canimm bu testinde bence var. Tabloya eklemem için bilgileri söylersen ben ekleyimTabiki
Bence şuan yapEvet var peki yarın mı yapayım adetimi mi bekleyeyim
Gebelik testi bozuk olma ihtimali var çünkü ortadan uzun çizgi geçiyor. Bir şeyi yanlışmı yaptın. O yuzden şuan yap dedim. O zamn yarın sabah yap. Sin adet tarihin ne zamnSabah yaptım hemen yükselir mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?