• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Lioo

Nede güzel olmuşsundur beyazlar içinde sen 🕊👶
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2023
3.074
3.229
53
23
Merhaba Ekim ayının Güzel anneleri 💕

Zorlu ama bir o kadar güzel ve heyecanlı 9 aylık sürecimizi birlikte geçirmek dileğiyle 🩷 Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Miniklerimizi 👶🏻🩵🩷

Listeye ekleme yapmak isteyen arkadaşlar lütfen beni etiketleyerek tüm bilgileri eksiksiz yazarsa sevinirim 💕🙏🏻 Lioo Lioo

Hamilelik günlüğünü görmek isteyenler için
Önce profil resmine tıkla
Ardından hesap detaylarından bebeğinizin tahmini doğum gününü girin
Daha sonra forum seçeklerinden Başkalarının mesaj altındaki imzalarını görüntüle kutucuğunu işaretle
En alta inip KAYDET
ANNE ADI 🤰🏻YAŞ 🌼 SAT🌼KESE🌼KALP ATIŞI 🌼CISNIYET/🌼İSİM 🌼TAHMINI DOGUM TARİHİ 🌼DOGUM TARIHI🌼
Lioo Lioo 2326 Aralık02.10.25
Y yaasemintt 3826 Aralık 02.10.25
S Sahduy 29 Aralık05.10.25
B babydogan 2823 Aralık29.09.25
dunyamsi dunyamsi 2723 Aralık29.09.25

Son düzenleme:
Ay hadi inşallah sağlıkla ilerler

Post yitip gitme yukarı 😄

Merhaba Ekim ayının Güzel anneleri 💕

Zorlu ama bir o kadar güzel ve heyecanlı 9 aylık sürecimizi birlikte geçirmek dileğiyle 🩷 Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Miniklerimizi 👶🏻🩵🩷

Listeye ekleme yapmak isteyen arkadaşlar lütfen beni etiketleyerek tüm bilgileri eksiksiz yazarsa sevinirim 💕🙏🏻 Lioo Lioo

Hamilelik günlüğünü görmek isteyenler için
Önce profil resmine tıkla
Ardından hesap detaylarından bebeğinizin tahmini doğum gününü girin
Daha sonra forum seçeklerinden Başkalarının mesaj altındaki imzalarını görüntüle kutucuğunu işaretle
En alta inip KAYDET
ANNE ADI 🤰🏻YAŞ 🌼 SAT🌼KESE🌼KALP ATIŞI 🌼CISNIYET/🌼İSİM 🌼TAHMINI DOGUM TARİHİ 🌼DOGUM TARIHI🌼
Lioo Lioo 2326 Aralık02.10.25
28 yaşında ilk gebeliğim sat 23 Aralık tahmini doğum tarihim 29 eylül ama onlar baya yol kat etmiş bende buraya mj kaydolsam

28 yaşında ilk gebeliğim sat 23 Aralık tahmini doğum tarihim 29 eylül ama onlar baya yol kat etmiş bende buraya mj kaydolsam
Bende ne olur ne olmaz diye eylülede kayıt oldum. Sağlıkla alalım insallah kucağımıza

Bugün kan tahlili sonucum çıktı dün vermiştim 4 hafta 3 günlük şuan beta hcg 133.1 çıkmıș resmen hamileyim yani 🥺🤧 geçen sene 2024 de 7 haftalıkken düşük yaşamıştım çok korkuyorum

Bu kan pıhtılaşmasıyla ilgili bisey ler hatırlıyorum bende yüksek çıkmış iğne simi vardı onun sorun olur mu

Bugün kan tahlili sonucum çıktı dün vermiştim 4 hafta 3 günlük şuan beta hcg 133.1 çıkmıș resmen hamileyim yani 🥺🤧 geçen sene 2024 de 7 haftalıkken düşük yaşamıştım çok korkuyorum
Tebrik ederim. Canım. İnşallah her şey iyi olur

Merhaba sanırım artık bende burdayım son adet tarihim 23 Aralık güzel haberler alalım inşallah

Buraya kaydolmak için ekstra bı şey yapmama gerek var mı acaba yeni üyelik oluşturdum bilmiyorum nasıl kullanicagimi

S Sahduy Canim test fotosunu buraya atarmısin daha fazla yardımcı olacaklar

Eklentiler

• IMG_F1A58928-5A03-4E93-950C-D946430EB119.jpeg
    IMG_F1A58928-5A03-4E93-950C-D946430EB119.jpeg
    57,8 KB · Görüntüleme: 35
Merhaba sanırım artık bende burdayım son adet tarihim 23 Aralık güzel haberler alalım inşallah
Buraya kaydolmak için ekstra bı şey yapmama gerek var mı acaba yeni üyelik oluşturdum bilmiyorum nasıl kullanicagimi
Merhaba çok tebrik ederim. Saglikla ilerler inşallah.
Yukarda dedigim gibi. Kaç yaşındasın son adet tarihi. Kese gordugun hafta. Tahmini doğum tarihi. Canim yukarda yazılanlar var ya tablo başında. Onları söylersen ben ekleyebilirim seni

Sabah yaptım hemen yükselir mi acaba 🤔
Gebelik testi bozuk olma ihtimali var çünkü ortadan uzun çizgi geçiyor. Bir şeyi yanlışmı yaptın. O yuzden şuan yap dedim. O zamn yarın sabah yap. Sin adet tarihin ne zamn

Back