• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 doğumu gerçekleşecek olan varmı ikiz gebelik

Merhaba canım iyiyi cok sukur , bir kac gundur bir anca fena sekilde çatlaklarım olmaya basladı ve devam ediyor , sen bana göre öndesin senin nasıl çatlak durumu, baya canım sıkıldı ya bu meseleye
Ayyyynen benim de bir anda oluştu 35. Haftada bir günde de diyebilirim öncesinde yoktu

Canım 2 kutu lirac kullandım , şimdi mustelanın bir ürününe gectim , lieraca göre daha iyi geldi bana , tavsiye ederim . Yoksa ikizlerle catlamamak imkansız gibi bişey sanırım 😦
Ya benim elimdekiler bitince her an doğururum diye almamıştım Hindistan cevizi yağı ile idare etmiştim o an çatladım şubat anneleri grubunda da lierac tavsiye ettiler gidip ondan aldım ama çok ile yaradığını sanmıyorum 😑 arkadaşım da dedi bazen ne yaparsan yap çatlıyorsun hele ikiz olunca mesela benim belli en çok hareket ettikleri yerler çatlamış 😬

Ben bu sorumu diğer gruba da yazdım ama araya kaynadı iki kere. Son zamanlarda kasıklarımda iğne batması gibi ağrılar oluyor biraz acıyor ama geçiyor sonra özellikle akşamları oluyor bu artık bir doğum belirtisi midir?

Ben bu sorumu diğer gruba da yazdım ama araya kaynadı iki kere. Son zamanlarda kasıklarımda iğne batması gibi ağrılar oluyor biraz acıyor ama geçiyor sonra özellikle akşamları oluyor bu artık bir doğum belirtisi midir?
Canım belirli bir düzenle gelmiyorsa, belirli bir sıklıgı yoksa bence dogum habercisi degil , rahim surekli buyudugu için agrı oluyor , her tarafımız agrıyor artık :( sen kac haftalıktın canım

Canım belirli bir düzenle gelmiyorsa, belirli bir sıklıgı yoksa bence dogum habercisi degil , rahim surekli buyudugu için agrı oluyor , her tarafımız agrıyor artık :( sen kac haftalıktın canım
Eşim de aynı şeyi düşünüyor. İlk gebeliğim korkuyorum ister istemez hala hazır değilim 😑

Doktorumun dedigi şu bu haftadan sonra bebekler doğsa bile yaşama ihtimalleri yüksek oluyor ama durabildigi kadar durmaları lazım normalde mart görünüyor dogum ama ikiz olduğundan subat ta olabilirler yaşayıp göreceğiz bakalım.
Merhaba tek yumurtam ikizleriniz doğdu du mu acaba nasıllar

Yaa ne güzel bu haftaya kadar gelmişler. Bende gebe olduğumu öğrendim. Tek yumurta ikizi tek Plesanta. Sizinde mi böyleyiz di.
Nasıl bu aya kadar geldiniz mucize gibi.
Yaşadığınız sıkıntılar çıktı mı bu süreçte
Evet tek plesanta arada zar var sadece bu haftaya kadar kiloları da hep aynıydı bu hafta biri 1 hafta geriden geliyor sıkıntı olarak sadece sertleşme yaşıyorum karnımda.başka bir sıkıntı yaşamadım çok şükür kilo olarakta 5 kilo aldım.artik her hafta kontrole gidiyorum

Back