- 6 Mart 2024
- 2.158
- 2.023
- 48
- Konu Sahibi prensesveprens
Allah razı olsun canım hepımızınki inşallahSağlıkla zamanında gelsinler inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun canım hepımızınki inşallahSağlıkla zamanında gelsinler inşallah
Ben doğumu yaptım benım ikizler küvözde, 2025i bekleyemediler biz de ben hala kafayı nasıl henüz çizmedim onu konuşuyoduk zatenAllah razı olsun canım hepımızınki inşallah
Sagol kuzum ben de tüp bebek , daha çok yeniymiş hayırlı olsun bebişlerinBallı limon ismin ne güzelmiş
6+2 yim ben :) tüp bebişiz
Allah razı olsun . Konuyu yeni gördüm alısverıs falan napıyorlaar acaba die merak ettim varmı alısverıs yapanlarSagol kuzum ben de tüp bebek , daha çok yeniymiş hayırlı olsun bebişlerin
Ya hayırlı olsun inşallah sağlıkla taburcu olur kokularına kavuşursunuz normal dogummuBen doğumu yaptım benım ikizler küvözde, 2025i bekleyemediler biz de ben hala kafayı nasıl henüz çizmedim onu konuşuyoduk zaten
Ayy baba olmak da zor cidden , onlar da yükü alıyor bir şekilde , bebişleriniz bi eve gelseydi hersey duzelecek ve cokkk az kaldı canım sen gönlünü ferah tutValla hayattan aldığım zevk sıfır hastaneye gitmek haricinde evden çıkmak istemiyor içim. Biz de esimle gerilemedık ben sürekli hastalandığım için. Adama en sonunda girdiğim ameliyat ortasında kağıtlar imzalatınca yerlere yığılmıs zaten o yüzden ben aglıyorum o beni sakinleştirmeye calısıyo seklınde ilerliyoruz şuan kıyamam o da sasırdı artık napcanı cidden
Aminnnnnn inşallah yok gebelik zehirlenmesi ve enfeksiyon ile erken doğum yaptım, sezeryanYa hayırlı olsun inşallah sağlıkla taburcu olur kokularına kavuşursunuz normal dogummu
Kurban olduğum Rabbim size bağışlasınAminnnnnn inşallah yok gebelik zehirlenmesi ve enfeksiyon ile erken doğum yaptım, sezeryan
Yok ona doktorun ile birlikte karar veriyorsun. Bizim de tüp bebek bu arada canım. Ben de normal istiyodum ama hoca riske atamam senle bebekleri dedi acil sezeryan oldukKurban olduğum Rabbim size bağışlasın
İkizler illa sezeryan mı olmalı ben normal istiyorum mümkün mü neye göre belirleniyor acaba bilginiz varmı
Çok çok gecmıs olsun kusura bakmayın böyle yorgun zamanınızda size de soru sordum durdum hakkınızı helal edinYok ona doktorun ile birlikte karar veriyorsun. Bizim de tüp bebek bu arada canım. Ben de normal istiyodum ama hoca riske atamam senle bebekleri dedi acil sezeryan olduk
Ne demek helal olsun. Hiç önemli değil herhangi soracagınız şeyleri rahatça sorabilirsiniz bir süre sonra kader arkadaşı haline geliyoruz zatenÇok çok gecmıs olsun kusura bakmayın böyle yorgun zamanınızda size de soru sordum durdum hakkınızı helal edin
Allah razı olsun canım memnun oldumNe demek helal olsun. Hiç önemli değil herhangi soracagınız şeyleri rahatça sorabilirsiniz bir süre sonra kader arkadaşı haline geliyoruz zaten
Canım Rabbım sağlıkla bebeklerinle kavuşmayı nasip etsin doğru zamanda evlerine gelsin bebisler dinlen güzelce kendini bebeklerine hazırla.inan bende tecrübeli 3 çocuk annesi olmama rağmen ikiz konusunda çok acemi hissediyorum nasıl olacak doğum nasıl geçecek hep supriz gibi geliyor.suan 28 haftayiz serviks 32 ye düşmüş kasilmalardan dolayı hep yatmam gerekiyor ama mümkün değil herseye yetişmeye çalışmak geriyor insanı.hepimizin hakkında hayırlısı olsun canım sakin ol dualarımız sizinleİşte ben bi de lohusalık denen şeyi de ameliyatlardan yasayamadım benı biraz da o da basıyo galiba artık. Depresyons girmeye ramak kaldı bende, herkesten nefret ediyorum modum acılmak üzere. Hamile iken bu kadar olmamıstım valla
Evet canım ikiz benim tüp bebek değil.tek yumurta ikizi alışveriş konusunda daha erken gibi ben 28 haftadayim daha hiç alışveriş yapmadım bu hafta başlayacağım inşallah.ilk sırada sut pompası elektrikli anakucagi almayı düşünüyorum hastane çantamı hazırlamakla başlayacağım.bebekler çoğunlukla erken geliyor gördüğüm kadarıyla oyuzden ihtiyaca göre devam edeceğim alışverişeHerkes ikiz gebelikmi burdakilerin
Aldıkça bizimle de paylaşır mısınız fikir olsunEvet canım ikiz benim tüp bebek değil.tek yumurta ikizi alışveriş konusunda daha erken gibi ben 28 haftadayim daha hiç alışveriş yapmadım bu hafta başlayacağım inşallah.ilk sırada sut pompası elektrikli anakucagi almayı düşünüyorum hastane çantamı hazırlamakla başlayacağım.bebekler çoğunlukla erken geliyor gördüğüm kadarıyla oyuzden ihtiyaca göre devam edeceğim alışverişe
Allah razı olsun valla çok teşekkür ederim. İnşallah zamanında sağlıkla dogsunlarCanım Rabbım sağlıkla bebeklerinle kavuşmayı nasip etsin doğru zamanda evlerine gelsin bebisler dinlen güzelce kendini bebeklerine hazırla.inan bende tecrübeli 3 çocuk annesi olmama rağmen ikiz konusunda çok acemi hissediyorum nasıl olacak doğum nasıl geçecek hep supriz gibi geliyor.suan 28 haftayiz serviks 32 ye düşmüş kasilmalardan dolayı hep yatmam gerekiyor ama mümkün değil herseye yetişmeye çalışmak geriyor insanı.hepimizin hakkında hayırlısı olsun canım sakin ol dualarımız sizinle
Nasıl oldun canım? Yatısı yaptın muhtemelen diye düşünüyorum merak ettim siziAyy baba olmak da zor cidden , onlar da yükü alıyor bir şekilde , bebişleriniz bi eve gelseydi hersey duzelecek ve cokkk az kaldı canım sen gönlünü ferah tut
Kuzum evet haftasonu yattım hastanede takip ettiler endokrinle görüstük dun insülün dozunu artırdı çıktık , gene devam takibe yani sen nasılsın kuzumNasıl oldun canım? Yatısı yaptın muhtemelen diye düşünüyorum merak ettim sizi