• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 doğumu gerçekleşecek olan varmı ikiz gebelik

Valla hayattan aldığım zevk sıfır hastaneye gitmek haricinde evden çıkmak istemiyor içim. Biz de esimle gerilemedık ben sürekli hastalandığım için. Adama en sonunda girdiğim ameliyat ortasında kağıtlar imzalatınca yerlere yığılmıs zaten o yüzden ben aglıyorum o beni sakinleştirmeye calısıyo seklınde ilerliyoruz şuan kıyamam o da sasırdı artık napcanı cidden
Ayy baba olmak da zor cidden , onlar da yükü alıyor bir şekilde , bebişleriniz bi eve gelseydi hersey duzelecek ve cokkk az kaldı canım sen gönlünü ferah tut 🙏🙏

• Amin
Reactions: dhn
Evet tüm baştan okudum geldim . Kimse 12. Hafta yapılan testten bahsetmemiş .

Aminnnnnn inşallah 🙏 yok gebelik zehirlenmesi ve enfeksiyon ile erken doğum yaptım, sezeryan
Kurban olduğum Rabbim size bağışlasın 😔
İkizler illa sezeryan mı olmalı ben normal istiyorum mümkün mü neye göre belirleniyor acaba bilginiz varmı

• Amin
Kurban olduğum Rabbim size bağışlasın 😔
İkizler illa sezeryan mı olmalı ben normal istiyorum mümkün mü neye göre belirleniyor acaba bilginiz varmı
Yok ona doktorun ile birlikte karar veriyorsun. Bizim de tüp bebek bu arada canım. Ben de normal istiyodum ama hoca riske atamam senle bebekleri dedi acil sezeryan olduk

Yok ona doktorun ile birlikte karar veriyorsun. Bizim de tüp bebek bu arada canım. Ben de normal istiyodum ama hoca riske atamam senle bebekleri dedi acil sezeryan olduk
Çok çok gecmıs olsun kusura bakmayın böyle yorgun zamanınızda size de soru sordum durdum hakkınızı helal edin

İşte ben bi de lohusalık denen şeyi de ameliyatlardan yasayamadım benı biraz da o da basıyo galiba artık. Depresyons girmeye ramak kaldı bende, herkesten nefret ediyorum modum acılmak üzere. Hamile iken bu kadar olmamıstım valla
Canım Rabbım sağlıkla bebeklerinle kavuşmayı nasip etsin doğru zamanda evlerine gelsin bebisler dinlen güzelce kendini bebeklerine hazırla.inan bende tecrübeli 3 çocuk annesi olmama rağmen ikiz konusunda çok acemi hissediyorum nasıl olacak doğum nasıl geçecek hep supriz gibi geliyor.suan 28 haftayiz serviks 32 ye düşmüş kasilmalardan dolayı hep yatmam gerekiyor ama mümkün değil herseye yetişmeye çalışmak geriyor insanı.hepimizin hakkında hayırlısı olsun canım sakin ol dualarımız sizinle

• Amin
Herkes ikiz gebelikmi burdakilerin
Evet canım ikiz benim tüp bebek değil.tek yumurta ikizi alışveriş konusunda daha erken gibi ben 28 haftadayim daha hiç alışveriş yapmadım bu hafta başlayacağım inşallah.ilk sırada sut pompası elektrikli anakucagi almayı düşünüyorum hastane çantamı hazırlamakla başlayacağım.bebekler çoğunlukla erken geliyor gördüğüm kadarıyla oyuzden ihtiyaca göre devam edeceğim alışverişe

Evet canım ikiz benim tüp bebek değil.tek yumurta ikizi alışveriş konusunda daha erken gibi ben 28 haftadayim daha hiç alışveriş yapmadım bu hafta başlayacağım inşallah.ilk sırada sut pompası elektrikli anakucagi almayı düşünüyorum hastane çantamı hazırlamakla başlayacağım.bebekler çoğunlukla erken geliyor gördüğüm kadarıyla oyuzden ihtiyaca göre devam edeceğim alışverişe
Aldıkça bizimle de paylaşır mısınız fikir olsun

Canım Rabbım sağlıkla bebeklerinle kavuşmayı nasip etsin doğru zamanda evlerine gelsin bebisler dinlen güzelce kendini bebeklerine hazırla.inan bende tecrübeli 3 çocuk annesi olmama rağmen ikiz konusunda çok acemi hissediyorum nasıl olacak doğum nasıl geçecek hep supriz gibi geliyor.suan 28 haftayiz serviks 32 ye düşmüş kasilmalardan dolayı hep yatmam gerekiyor ama mümkün değil herseye yetişmeye çalışmak geriyor insanı.hepimizin hakkında hayırlısı olsun canım sakin ol dualarımız sizinle
Allah razı olsun valla çok teşekkür ederim. İnşallah zamanında sağlıkla dogsunlar 💜🥰🧿

Ayy baba olmak da zor cidden , onlar da yükü alıyor bir şekilde , bebişleriniz bi eve gelseydi hersey duzelecek ve cokkk az kaldı canım sen gönlünü ferah tut 🙏🙏
Nasıl oldun canım? Yatısı yaptın muhtemelen diye düşünüyorum merak ettim sizi

Nasıl oldun canım? Yatısı yaptın muhtemelen diye düşünüyorum merak ettim sizi
Kuzum evet haftasonu yattım hastanede takip ettiler endokrinle görüstük dun insülün dozunu artırdı çıktık , gene devam takibe yani ☺️sen nasılsın kuzum

• Maşallah
Back
X