- 17 Ağustos 2024
- 171
- 95
- 13
- 27
- Konu Sahibi prensesveprens
Aynen inşallah Allah'ın izniyleCok ilginçmis canım ya , saglıkla gelselerdi bi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen inşallah Allah'ın izniyleCok ilginçmis canım ya , saglıkla gelselerdi bi
İkizlerin cinsiyeti ne canım , hayırlı olsunMerhabalar 17 haftalık ikiz gebe olarak takipteyim iki tane oğlum var biri 10 diğeri 6 yaşında
İkizler hakkında aşırı bilgisizim 3 bebişe çocuklar çok istiyordu dualar ediyorlar resmen Rabbim dualarını kabul etti iki tane birden verdi büyük Rabbim
Merhaba. Gormedım mesajı kusura bakma lütfen. 31 haftalık doğdular. Enfeksiyon gebelik zehirlenmesi derken erken doğum yapmıs oldum. 23. Günleri bugün kivözde daha iyiye gidiyoruz çok şükür . Ayy çok teşekkür ederim dualarınız için de allah razı olsunDiğer sayfada doğum yaptığınızı yazmışsınız ayırlı uğurlu olsun kaç haftalık doğdular şimdi nasılsınız ikizler nasıl inşallah sağlık sıhhat ve ivedilikle yavrularınıza kavuşmanız için dua edicem( yanlış msj alıntı yaptım kullanıcı adı “dhn” olan kardeşimize yazıyordum
Hayırlı evlatlar olsunlar inşallah evet öyle ikiz olunca acemi oluyor insan bugün bende kontrole gittim 28 hafta 1100 gr olmuşlar hersey yolunda şükür tabi ikiz olunca erken gelme ihtimalleri oluyor 2 hafta da bir takip ediyorlar ben hem özele hem devlete gidiyorum benimkiler tek yumurta ikiziMerhabalar 17 haftalık ikiz gebe olarak takipteyim iki tane oğlum var biri 10 diğeri 6 yaşında
İkizler hakkında aşırı bilgisizim 3 bebişe çocuklar çok istiyordu dualar ediyorlar resmen Rabbim dualarını kabul etti iki tane birden verdi büyük Rabbim
Doktorumun dedigi şu bu haftadan sonra bebekler doğsa bile yaşama ihtimalleri yüksek oluyor ama durabildigi kadar durmaları lazım normalde mart görünüyor dogum ama ikiz olduğundan subat ta olabilirler yaşayıp göreceğiz bakalım.Merhabalar 17 haftalık ikiz gebe olarak takipteyim iki tane oğlum var biri 10 diğeri 6 yaşında
Kuzum nasıl gecti gunun , napıyor minik kuslar , görmeye gidecektin bugunMerhaba. Gormedım mesajı kusura bakma lütfen. 31 haftalık doğdular. Enfeksiyon gebelik zehirlenmesi derken erken doğum yapmıs oldum. 23. Günleri bugün kivözde daha iyiye gidiyoruz çok şükür . Ayy çok teşekkür ederim dualarınız için de allah razı olsun
Valla dönmek çok zor oluyor ya içerde bırakıp. İyiler şükür halimize ama daha bi en az iki hafta daha ordalar hoca 36-37. Haftalarından önce cıkarmak istemiyor. Sen nasılsınKuzum nasıl gecti gunun , napıyor minik kuslar , görmeye gidecektin bugun
Saglıkla donsunler de kuzum , artık biraz daha sabır insallah, zordur tabi zor olmaz mı, ben de sabaha kadar agrı bel sırt vb cok şükür tabi normal olagan şeyler, biz de bugün kontrole gideceğiz bakalımValla dönmek çok zor oluyor ya içerde bırakıp. İyiler şükür halimize ama daha bi en az iki hafta daha ordalar hoca 36-37. Haftalarından önce cıkarmak istemiyor. Sen nasılsın
Haber ver bana da inşallah çok güzel şeyler duyarsınSaglıkla donsunler de kuzum , artık biraz daha sabır insallah, zordur tabi zor olmaz mı, ben de sabaha kadar agrı bel sırt vb cok şükür tabi normal olagan şeyler, biz de bugün kontrole gideceğiz bakalım
Canım yeni geldik dr dan , bebekler iyi şükür ama benim şekere takıldı dr , yarın hastaneye yatış yaptıracak , canım sıkıldı biraz ona , hiç böyle bişey beklemiyordumHaber ver bana da inşallah çok güzel şeyler duyarsın
Yatış ile mi şekeri dengede tutmak istiyor bişey dedi miCanım yeni geldik dr dan , bebekler iyi şükür ama benim şekere takıldı dr , yarın hastaneye yatış yaptıracak , canım sıkıldı biraz ona , hiç böyle bişey beklemiyordum
Evet tatlım sabah aclıklarım cok yuksek geldi hocaya , endişelendi yatıs verdi, yarın gidecem aksama dogru yatmayaYatış ile mi şekeri dengede tutmak istiyor bişey dedi mi
Düzenli limonlu su içiyor musunuz ben o şekilde şekerimi dengede tutuyorumEvet tatlım sabah aclıklarım cok yuksek geldi hocaya , endişelendi yatıs verdi, yarın gidecem aksama dogru yatmaya
Yok canım içmiyorum, dr falan herhangi bi tavsiyede bulunmadı, şekeri düşürüyor mu , nasıl kullanmak gerekDüzenli limonlu su içiyor musunuz ben o şekilde şekerimi dengede tutuyorum
Habersiz bırakma stres de yapma sakın, hersey tetikliyor birbirini biliyorsun kuzucumEvet tatlım sabah aclıklarım cok yuksek geldi hocaya , endişelendi yatıs verdi, yarın gidecem aksama dogru yatmaya
Gece yatmadan ve sabah uyanınca özellikle 300 ml yani ikibardak suya çeyrek limon sıkıp içiyorum ve kabız olmamak için düzenli keten tohumu yiyorum çünkü şunu fark ettim kabız olduğum günlerde şekerim çok yükseliyor bağırsakları rahat boşaltabilmek içinde haftana uygun plates yapmanı öneririm youtube da melike yoga var sayfasına bi göz atın isterseniz 33+0 dayım bendeYok canım içmiyorum, dr falan herhangi bi tavsiyede bulunmadı, şekeri düşürüyor mu , nasıl kullanmak gerek
Cok haklısın tatlım , tabi yazarım, zaten sürekli buralardayımHabersiz bırakma stres de yapma sakın, hersey tetikliyor birbirini biliyorsun kuzucum
Yaa baya düşürüyor mu , sende de mi şeker vardı canımŞekerini açken ölçtüğünde çok yüksek çıkarsa limonlu suyu tekrar iç 40 dk sonra tekrar ölç