Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin ne gibi sıkıntınız vardı ben de dün aşılama oldum çok karışık duygular içindeyim30 Mart bayramın 1. Günü aşılama işlemim gerçekleşti 14 gün sorması kan vereceğim
Aşılama yaptırıp olumlu sonuç alanların moral motivasyonuna ihtiyacım var belirtileriniz nelerdi neler yaptınız nelere dikkat ediniz![]()
Hiç bir sorun yokSizin ne gibi sıkıntınız vardı ben de dün aşılama oldum çok karışık duygular içindeyim![]()
İnşallah aşılamanız tutmuştur hangi hastanede yaptırdınızHiç bir sorun yok
Tam olarak bu yüzden aşılama denendi
Daha önce normal gebe kaldım kalbi durdu kürtaj oldum sonrasında bi daha olmadı 1,5 sene geçti üzerinden
Umarım bebişin seninledirHiç bir sorun yok
Tam olarak bu yüzden aşılama denendi
Daha önce normal gebe kaldım kalbi durdu kürtaj oldum sonrasında bi daha olmadı 1,5 sene geçti üzerinden
Çok sağolun hepimize nasip olsun Bu ay inşallahUmarım bebişin seninledirrahim filmi çektirdiniz mi kürtajdan sonra?
İnşallahİnşallah aşılamanız tutmuştur hangi hastanede yaptırdınız
İnşallahÇok sağolun hepimize nasip olsun Bu ay inşallah
Kürtajdan önce çekilmişti
Doktorum bir daha gerek görmedi
Özellikle belirtim doktoruma kürtajdan sonra kapanmış olsa enfeksiyon yüksek ateş vs yapardı öyle bişey yaşadın mı dedi hayır deyince o zaman gerek yok dedi güvendik bizdeİnşallahforumda okuduğum kadarıyla bazı kadınlar yazmış kürtajdan sonra tüpüm kapanmış diye. İnşallah öyle bir şey yoktur ama bir bakılması sizin için iyi olabilir .
İyi yapmışsınız çünkü doktorlar elbette en iyisini biliyorlardır. Benim sol tüpüm kapalı bu ay gonal f ve letrol başladım eğer sağ yumurta gelişirse aşılama yapacakmış gelişmezse ovitrelle iğnesini yapıp bırakacak mış bu ayÖzellikle belirtim doktoruma kürtajdan sonra kapanmış olsa enfeksiyon yüksek ateş vs yapardı öyle bişey yaşadın mı dedi hayır deyince o zaman gerek yok dedi güvendik bizde
Hayırlısı olsun inşallah sol yumurtalarınız gelişir çok güzel haberler alırsınızİyi yapmışsınız çünkü doktorlar elbette en iyisini biliyorlardır. Benim sol tüpüm kapalı bu ay gonal f ve letrol başladım eğer sağ yumurta gelişirse aşılama yapacakmış gelişmezse ovitrelle iğnesini yapıp bırakacak mış bu ay
Teşekkür ederimHayırlısı olsun inşallah sol yumurtalarınız gelişir çok güzel haberler alırsınız![]()
Sağdakiler istediğiniz gibi olur o zaman inşallahTeşekkür ederimama sol tüp kapalı sol yumurta gelişse de döllenme olmayacakmış.sağ gelişmeli
bu işler çok karışık ya
![]()
Canım sonuç ne oldu test yaptın mı?Sağdakiler istediğiniz gibi olur o zaman inşallahRabbim hepimizin yüzünü güldürsün