- 15 Mayıs 2022
- 1.060
- 1.023
- 63
- 30
- Konu Sahibi annabelica
-
- #1.361
Kesinlikle yaaa zaman geçmiyor bende haftaya gideceğim kese görmek için inşallah görebilirimm.Ay kızlar bir hafta sonra gideceğim doktora zaman geçmek bilmiyor. Daha erken gitmemek için zor tutuyorum kendimi
Merhaba canım benimde sat 16 MartArkadaşlar bana yardımcı olur musunuz?
Son âdet tarihim 16 mart
Bugün âdet gecikmemin 2. Günü ve bugün yaptırdığım hcg testi 1531 çıktı.
Sizce normal mi?
6+2Tablodaki diger bilgilerini de yazman mümkün mü. Hemen ekleyeyim yazdiginda
Hayirlisiyla kucagınoza alın inşallah kaç haftalıksınızBen İzmirdeyim
Hayırlı olsun ben de 3. Gün vermiştim 2700’lerde öıktı. Gayet iyi.Arkadaşlar bana yardımcı olur musunuz?
Son âdet tarihim 16 mart
Bugün âdet gecikmemin 2. Günü ve bugün yaptırdığım hcg testi 1531 çıktı.
Sizce normal mi?
Saolun amin hepimizin bebişleri sağlıkla gelsin inş. 6+56+2
Hayirlisiyla kucagınoza alın inşallah kaç haftalıksınız
Bende 6+2 deyim 2-3 saatte bir bişiler yiyesim geliyor ama inanın canım yemek yemek istemiyor. Siz nasıl geçiriyorsunuz böyle bi durumu
Ben sürekli yiyorum valla eşim bile illallah etti bide almayı geciktirdiginde çocuğumda leke olacak diyorum koşa koşa gidip getiriyo sağolsunBende 6+2 deyim 2-3 saatte bir bişiler yiyesim geliyor ama inanın canım yemek yemek istemiyor. Siz nasıl geçiriyorsunuz böyle bi durumu :)
Yaş ve kaçıncı çocuk onu da yazar mısın canım hemen ekleyeyimSat 07.03.2025
Bat 07.04.2025
Tahmini doğum 16 Aralık
5+2
Beni de gruba ekler misiniz
Yas ve kaçıncı.cocuk.onu da yazabilir misin. seni ekledim ama bu bilgileri de eklersek listemiz tam olsun6+2
Hayirlisiyla kucagınoza alın inşallah kaç haftalıksınız
İlk çocuk yaş 20Yaş ve kaçıncı çocuk onu da yazar mısın canım hemen ekleyeyim
Canım seninle çok yakınız benimde 15 nisanda 71 çıkmıştı dünde 244 çıktı 24 ünde kese için randevum varKızlar merhabasat 21 mart, 14 nisanda ilk beta hcg testim 54 çıkmıştı bugün tekrar kan verdim sonucum 440 çıktı 23 nisanda ilk randevumu aldım bakalım görebilecek miyiz
Merhaba evet fark ettim ben de ikimizin de sat günü aynı. Benim 2. Hamileliğim ama kızım 11 yaşında gerçekten ilk defa yaşıyor gibiyim. Araştırma icerisindeyim, sanırım kişiden kişiye değişiyor değer.Merhaba canım benimde sat 16 Mart
Senin çok iyi yüksek çıkmış benim ikiyüzlerde şuan düşün
Teşekkür ederim sağolunHayırlı olsun ben de 3. Gün vermiştim 2700’lerde öıktı. Gayet iyi.
Merhaba beni de yazabilir misiniz listeye?Yas ve kaçıncı.cocuk.onu da yazabilir misin. seni ekledim ama bu bilgileri de eklersek listemiz tam olsun
Canim senin onceki mesajini gordum, ben de 31 yasindayim ve ilk hamileligim olacakCanım seninle çok yakınız benimde 15 nisanda 71 çıkmıştı dünde 244 çıktı 24 ünde kese için randevum varumarım sağlıkla gelirler
Progesteron hormonuna bakıldı mı? Değeriniz gayet iyiYa arkadaşlar bir şey danışıcam, bugün hcg testini acilde verdim de , doktorla görüşemedim, ben de sonucumu tanıdık bir doktora danıştım, bana muayeneyi geciktirme, progestan verebilir dedi. Sorduğumda kötü bir şey yok, gebeliğin sağlıklı ilerlemesi için veriyorlar dedi.
11 yıl önce kızıma hamileyken böyle bir şey söylenmedi hiç, randevum haftaya perşembe.
Başlamayı geciktirmek bir sorun teşkil eder mi acaba?
Tüp Bebek tedavisine başlamayı düşünürken, böyle bir müjde alınca çok pimpirikli oldum, sanki ilk defa yaşıyorum.
Cevap vermek isteyenler için sat 16 mart, âdet gecikmesinin 2. Günü, bugün hcg 1531 çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?