Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    5

Editor

Edidir Edi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
1.286
2.964
658
İstanbul
Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi gün gün hamilelik takvimini, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 31-12-2025

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

ANNE ÜYE ADIYAŞKAÇINCI ÇOCUKSATKESEKALP ATIŞITAHMİNİ CİNSİYETCİNSİYETTAHMİNİ DOĞUM TARİHİBEBEĞİN İSMİ

🔸 Son adet tarihi: 2 Mart
🔹 Beklenen adet tarihi: 4 Nisan
🐥 Tahmini doğum tarihi: 7 Aralık

Rabbim şu mübarek Ramazan ayının yüzü suyu hürmetine evlat hasretiyle yanıp tutuşan ailelere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eyle, amiiin 🤲🏻

Daha çok erken ama şimdiden duamı edeyim, inşallah burada olurum 🌸

Kızlar aşırı midem bulanıyor nefes alip verirken bile bulantım var cubuk kraker yiyorum anlik geçiriyor sabahtan aksama kadar surmesi normal mi duzgun bisey yiyemiyorum gün içinde

Kasım annelerinde olmak çok istemiştim ilk yorum yapan bendim ama olmadı bakalım aralık annesi olabilecek miyim 🐣🐣🫶🏻🫠

Sat 26 subat bat 22 mart insallah ben de burda olurum allahim isteyen herkese saglikla ve kolaylikla bebegine kavusmayi nasip etsin insallah amin🙏❤️

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi gün gün hamilelik takvimini, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 31-12-2025

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

ANNE ÜYE ADIYAŞKAÇINCI ÇOCUKSATKESEKALP ATIŞITAHMİNİ CİNSİYETCİNSİYETTAHMİNİ DOĞUM TARİHİBEBEĞİN İSMİ
İnşallah bende burda olurum çok aminnn 🙏🙏🙏

Sat 27 şubat bat 22 mart ve bazı belirtilerim var inşallah güzel haberi bende burda olurum:)

Merhaba hanımlar inşAllah bende hayırlı haberi alırım.
Sat:7 Mart
Bat:2 Nisan
Bdt:12 Aralık

Back
X