Popüler Konu 2025 -2026 El ele, baş başa, omuz omuza birlikte KPSS haydi kızlar 🤝

hala çalışmaya başlayamadım tarihi açmamla kapamam bir oluyo
her çalışmaya başladıgımda azalan konteyjanlar geliyor aklıma bir türlü odaklanamıyorum
o kadar insan atanamadı tekrar çalışacaklar senden 10-0 öndeler diyorum
çok olumsuz şey yazdım kusura bakmayın ama bu şekilde düşünüp kendisini bir şekilde motive eden bir arkadaş çıkar mı acaba buradan ?

Rabbim sağlık versin kuzum,en önemlisi o🤲🥰😍🍒 gerisini de toparlayip hallederiz inş bitanem🤲🥰🍒🍒🫶 çok özledim eski günleri 🍒😘
Kız ben sohbetleri özlüyorum ama o kpss stresini sıkıntısını özleyemiyorum 😢çalışıyoruz ediyoruz sınavlar şaibeli emeğimiz karşılık bulmuyor bu şaibe yüzünden bir daha bu lanet sınava emek veresim gelmiyor lanet diyorum çünkü lanetli hala getirdiler yaptıkları hatalarla😒😒

Kız ben sohbetleri özlüyorum ama o kpss stresini sıkıntısını özleyemiyorum 😢çalışıyoruz ediyoruz sınavlar şaibeli emeğimiz karşılık bulmuyor bu şaibe yüzünden bir daha bu lanet sınava emek veresim gelmiyor lanet diyorum çünkü lanetli hala getirdiler yaptıkları hatalarla😒😒
Çok haklısın kuzu,ben bilerek yaptıklarını düşünüyorum artık. Çünkü bu kadar insan var, bu yolu bulmuslar ama doğru mu değil 🥺

Çok haklısın kuzu,ben bilerek yaptıklarını düşünüyorum artık. Çünkü bu kadar insan var, bu yolu bulmuslar ama doğru mu değil 🥺
Zaten bilerek yapıyorlar canım böyle ihmarkarlık olamaz ne de olsa yaptırım yok bir şey yok hak hukuk yok istedikleri gibi takılıyorlar emek vermek istemiyorum artık ben bu sınava özel sektörde kariyer yapmayı hedefliyorum canım sen de bir dene özel sektörü

X