- 28 Haziran 2011
- 59.411
- 149.889
İnş hayırlı olur canım, neye üzülüp neye sevinecegimizi şaşırdık artıkben bu tarihleri çok beğendim
o sıcakta girmeyecek olmamıza sevindim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnş hayırlı olur canım, neye üzülüp neye sevinecegimizi şaşırdık artıkben bu tarihleri çok beğendim
o sıcakta girmeyecek olmamıza sevindim
İnş canimHayırlısı olur umarım
Nasılsın asosyalim nasıl gidiyorİnş canim
Gitmiyor canım ya kafamı toplayamadim. Sen nasılsın napiyonNasılsın asosyalim nasıl gidiyor
Yorgun hasta grip öksürük sürünüyorum izin günüm bugün dinlenmeye çalışıyorumGitmiyor canım ya kafamı toplayamadim. Sen nasılsın napiyon
Rabbim sağlık versin kuzum,en önemlisi o gerisini de toparlayip hallederiz inş bitanem çok özledim eski günleriYorgun hasta grip öksürük sürünüyorum izin günüm bugün dinlenmeye çalışıyorum
Hayatta her şey olacağına varır canını sıkmamaya takmamaya çalış
Kız ben sohbetleri özlüyorum ama o kpss stresini sıkıntısını özleyemiyorum çalışıyoruz ediyoruz sınavlar şaibeli emeğimiz karşılık bulmuyor bu şaibe yüzünden bir daha bu lanet sınava emek veresim gelmiyor lanet diyorum çünkü lanetli hala getirdiler yaptıkları hatalarlaRabbim sağlık versin kuzum,en önemlisi o gerisini de toparlayip hallederiz inş bitanem çok özledim eski günleri
Çok haklısın kuzu,ben bilerek yaptıklarını düşünüyorum artık. Çünkü bu kadar insan var, bu yolu bulmuslar ama doğru mu değilKız ben sohbetleri özlüyorum ama o kpss stresini sıkıntısını özleyemiyorum çalışıyoruz ediyoruz sınavlar şaibeli emeğimiz karşılık bulmuyor bu şaibe yüzünden bir daha bu lanet sınava emek veresim gelmiyor lanet diyorum çünkü lanetli hala getirdiler yaptıkları hatalarla
Zaten bilerek yapıyorlar canım böyle ihmarkarlık olamaz ne de olsa yaptırım yok bir şey yok hak hukuk yok istedikleri gibi takılıyorlar emek vermek istemiyorum artık ben bu sınava özel sektörde kariyer yapmayı hedefliyorum canım sen de bir dene özel sektörüÇok haklısın kuzu,ben bilerek yaptıklarını düşünüyorum artık. Çünkü bu kadar insan var, bu yolu bulmuslar ama doğru mu değil