- 1 Şubat 2021
- 1.050
- 4.837
Herkese merhabalar, en son sizlerden tarih için tavsiye aldıktan sonra ben de yaptıklarımı yazmak çok istedim ancak pek bir şey yapamadığım için yazamadım baktım bu gidişle hiç yazamayacağım bare geldiğim yere kadar not düşeyim dedim gelişim psikolojisi bitti, ilk ve orta çağda Türk devletleri ve kültür uygarlığı, sözcükte yapı,sözcük türleri ve fiilde çatı bitti . Acil alana başlamam lazım. Onun dışında daha önce tekrarlar için ne yapılabileceğini tartışmıştınız . Okudum ama cevap yazamadım . Ben konu tekrarı yaptığımda çok uzun sürüyor bu sefer elimdeki çalışmam gereken ders bitmiyor . O yüzden mesela tarih için elimde fazla bir soru bankası var bitirdiğim eski konudan hafta da bir test çözeceğim 2 ayda bir anca tarihi tekrar edebilirim gibime geliyor; mesela gelişim bitti 3 günde 1 gelişim denemesi çözmeyi planlıyorum daha önce yargının karizma serisi vardı soru ve test sayısı fazla aynı zamanda güzel sorular vardı. Gelişim için deneme bakacağım yani böylece unutma payını azaltırım diye umuyorum herhalde 45 günde 1 de anca tekrar yapabilirim eğitimden bitirdiğim dersleri. Çünkü konu tekrarı ben de uzun sürüyor ve bu sefer konularım yetişmiyor