Kuzum harikasın, bundan sonra daha iyi olacak. Bazen bende üzülüyorum atamalar az diye ama denemeden bilemeyiz ki. Bak ags geldi formasyon kalkti. Bu ülkede her gün bir şey değişebilir. Bir bakmışız bizim bölümlere atama çıkmışinşallah canım ya.
atamalar da az . bir de şehir değiştirmek gerekecek . ama denemeye değer .
bu sene bitiyor benim inşalah. kafam rahat olarak başlarım.
deneme çözüyor musun
hiç duymadım ags . bi araştırayım bakayım.Kuzum harikasın, bundan sonra daha iyi olacak. Bazen bende üzülüyorum atamalar az diye ama denemeden bilemeyiz ki. Bak ags geldi formasyon kalkti. Bu ülkede her gün bir şey değişebilir. Bir bakmışız bizim bölümlere atama çıkmışolmaz diye bir şey yok daha denemeye başlamadım, konuyu anlamaya çalışıyorum. Oturtmadan denemeye girersem üzülürüm büyük ihtimalle
İnş kuzucum çalışırız vallahiç duymadım ags . bi araştırayım bakayım.
benimle ilgili bi şey değil sanırım. formasyon diyorsun çünkü.
mayıs ayı gibi birlikte yine çalışırız inşallah
baya değişikmiş. izleyip görmek lazım.İnş kuzucum çalışırız vallaakademi giriş sınavı kuzu,bizi ilgilendirmiyor. Sizin bölümde öğretmenlik varsa olur. Öğretmenler kpss ye girip puan alacaklar sonra yeterli puanı alan üç yıl akademide eğitim alacak. Üç yıl maaş bağlanacak bu kişilere. Akademi sonunda tekrar sinav olacaklar, oradan aldıkları puan ile atanacaklar kuzu çok uzun iş bende öğretmenlik istemiyorum açıkçası
Kuzum sen her şeyi yaparsın,inanıyorumbaya değişikmiş. izleyip görmek lazım.
sanıyorum benim öğretmenlik olayım olmaz .
mühendislikte olursa onu da denemek isterim açıkcası
öğretmen olunursa
Başladın canım antremanlarla matematik 1 e birinci günü bitirdim sen calistin mi canimCanım başladın mı, neler yaptin
Kalbi güzel kendi güzel arkadaşımmm Rabbim nasip etsin emek veren herkese tez vakitte hayırlısı ile inşallahCan kuzum benimmm,kendim kadar seninde atanmayı çok istiyoruminş bir gün ikimizde yazacağız kuzucum
Ay bu ne uzun bir süreç böyleİnş kuzucum çalışırız vallaakademi giriş sınavı kuzu,bizi ilgilendirmiyor. Sizin bölümde öğretmenlik varsa olur. Öğretmenler kpss ye girip puan alacaklar sonra yeterli puanı alan üç yıl akademide eğitim alacak. Üç yıl maaş bağlanacak bu kişilere. Akademi sonunda tekrar sinav olacaklar, oradan aldıkları puan ile atanacaklar kuzu çok uzun iş bende öğretmenlik istemiyorum açıkçası
O da atanırsan kuzu garanti değilAy bu ne uzun bir süreç böyle
Kuzum artık güzel haberler almayı çoktan hakettikKalbi güzel kendi güzel arkadaşımmm Rabbim nasip etsin emek veren herkese tez vakitte hayırlısı ile inşallah
Amaaa cano aynen ya öğretmenler çok süründü birde mülakat belaları vardı mülakatta düşük puan alıp elenen vs vs ...O da atanırsan kuzu garanti değil
Aşko sen benim diğer mevzuyu da biliyorsun inşallah Rabbim onda da yüzüme gülerKuzum artık güzel haberler almayı çoktan hakettik
Olacak kuzum,buna inanacağızAşko sen benim diğer mevzuyu da biliyorsun inşallah Rabbim onda da yüzüme güler
Kız sen benim yakınımda niye değilsin yaaaOlacak kuzum,buna inanacağızinanırsak olur, orada daha şanslı olduğunu düşünüyorum açıkçası ben merkezi atama sayıları bi aciklansaydi, bakanlıklar yavaş yavaş alım ilanı vermeye başladı. Bizimkilerde verseydi de bi önümüze baksaydik, güzel bir sayı verseler sayılara kaldık kuzum
Amiinn canım benim yaşayacağız inş, sen bana iyi geliyorsun kuzumKız sen benim yakınımda niye değilsin yaaakalbi güzel arkadaşım Allah razı olsun çiçek gibi güzel günler yaşatsın Allahım
Karşılıklı aşko iyi gelmelerAmiinn canım benim yaşayacağız inş, sen bana iyi geliyorsun kuzum
Canım bende matematik çalışıyorum en büyük sorunum orada çünküBaşladın canım antremanlarla matematik 1 e birinci günü bitirdim sen calistin mi canim
Çok üzüldüm canım,geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün, hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah. Bir sınavın bitti ,başka bir sınav başladı adetaCanım yine çok sıkkın
Bir tup bebek tedavisinin daha olumsuz sonuclandigini dün öğrendim.