- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
Vaavv kargo çabuk gelmiş masallahKargo geldiii
Hadi hayırlı olsun o kitaba gözün gibi bak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vaavv kargo çabuk gelmiş masallahKargo geldiii
Rabbim ilmini artirsinKargo geldiii
Zaten kargo firması bize çok yakındı canım, bu kadar bekledigime degmezdi gidip alsam ama internette daha ucuz satıyorlar ayyy üzerine çizik bile atamamVaavv kargo çabuk gelmiş masallah
Hadi hayırlı olsun o kitaba gözün gibi bak
Amiiinnnnnnn kuzummm inş yaa çok heyecanlıyım inş çok faydalı olurRabbim ilmini artirsin
ah kuzum . inşallah canım . matematiği halledecek zamanın da var artık .Evet kuzu 20224 ölmez sağ kalırsak artık matematiği halletmem gerek. Yoksa o puanları almam zor. Üç atamadir sosyoloji ilana çıkmıyor, sen düşün artık imkansızlığı kuzu
Ins öyledir kuzumah kuzum . inşallah canım . matematiği halledecek zamanın da var artık .
lütfen onu da hallet .
3 atamadır yok mu sosyoloji. belki 2024 e açılır . belli mi olur . seni bekliyordur kadron
Canim rehber matematik şu şekildeydi.Safranim rehber matematik 49 günde matematik kitabıni nasıl bitirdin? Sen matematikte çok daha iyisin ama onda da ders videoları ile birlikte mi ilerledin? Simdi ben bu kitapları bitirince rehber matematik alsam yine onun videolarını izlemek gerekir mi? Soru çözümlerini hoca kendisi mi yapiyor Safransari daha başlamadan sorduğum soruya bak dimi
Waaoww süper canimCanim rehber matematik şu şekildeydi.
Konuyu anlatıyordu, konuyla ilgili örnek sorular cozuyordu. Sonra 7. Gün sorularını çözün diyordu video sonunda.
Zaten videoyu izleyip konu anlatımını ve örnek sorulardan sonra kitaptaki sorular da rahatlıkla cozuluyordu.
Ben acil matematik, bilgi sarmal kitaplari da bitirdim. Onlar da direk kitaptaki soruları cozuyordu.
Onları da şöyle yapiyordum, mesela 17. Testin soru çözümünü izliyordum, bir gün sonra ben 17. Testi cozuyordum. Soru çözümünü bir gün önce izlesemde ertesi gün cozmedegim soru varsa yine o videoda o soru çözüm kısmı izleyip öğreniyordum.
2023 e hazırlanacak gibi hazırlan canim.Kızlar ya ben gaza geldim dün turkce mat ve tarihi beraber yurutecegim bi program yaptım.
Tarih için bi yandan erken gibi geliyor. Ama 2023e gireceksem erken de değil..
Çok kararsız kaldım sadece turkce matematige mi yogunlassaydim ki ya.
Doğru söylüyorsun canim nolur nolmaz erken hazirlanmakta fayda var..2023 e hazırlanacak gibi hazırlan canim.
Sonrası zaten 12 ay olacak.
2023 teki eksikleri kapatmaya yeter.
Son 3 ay coğrafyayı dahil et, son 2 ay anayasayı.
Doğru söylüyorsun canim nolur nolmaz erken hazirlanmakta fayda var..
Öyle yapayım sağ ol
canim ben bu hocayı sınav ertelenince keşfettim, ve o arada hep videolarını dinledim.
Kendisi MEB de tarih öğretmeni ve çok güzel sorular hazırlıyor MEB i kaynak alarak.
Soru çözümlerini anlatış tarzı da çok iyi.
Mutalak dinlemeni tavsiye ederim.
Süpersin kuzu,bende matematiğe başladım. Tabi temel konular kolay gidiyorKızlar ya ben gaza geldim dün turkce mat ve tarihi beraber yurutecegim bi program yaptım.
Tarih için bi yandan erken gibi geliyor. Ama 2023e gireceksem erken de değil..
Çok kararsız kaldım sadece turkce matematige mi yogunlassaydim ki ya.
Ders koçumuz2023 e hazırlanacak gibi hazırlan canim.
Sonrası zaten 12 ay olacak.
2023 teki eksikleri kapatmaya yeter.
Son 3 ay coğrafyayı dahil et, son 2 ay anayasayı.
canim ben bu hocayı sınav ertelenince keşfettim, ve o arada hep videolarını dinledim.
Kendisi MEB de tarih öğretmeni ve çok güzel sorular hazırlıyor MEB i kaynak alarak.
Soru çözümlerini anlatış tarzı da çok iyi.
Mutalak dinlemeni tavsiye ederim.
Allah sonumuzu hayir etsin sosyalimSüpersin kuzu,bende matematiğe başladım. Tabi temel konular kolay gidiyor
Ben 2024 sabitlendim kuzu yaa dur bakalım ne zaman panik olucamAllah sonumuzu hayir etsin sosyalim
Şaka maka 2023e de az kalmis he. Dun program yaparken resmen aydınlanma yaşadım
2023 e girmicek misin canım? Girip sadece mat için kendini denesen iyi olur aslinda. Heyecan için hem deBen 2024 sabitlendim kuzu yaa dur bakalım ne zaman panik olucam