- 28 Haziran 2011
- 59.337
- 149.731
Ayy canım benim çok teşekkür ederim bulamadım, cok iyi oldu. Sağolasın11 bulamadım da telegram 13ü atmışlar. Hala bulamadıysanız yollayayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy canım benim çok teşekkür ederim bulamadım, cok iyi oldu. Sağolasın11 bulamadım da telegram 13ü atmışlar. Hala bulamadıysanız yollayayım
Bencede zor canım, dilbilgisi benimde çok canımı sıkıyor. Sanki dil bilgisi bilmiyorumBu arada Pegem tgleri çözmeye başladım 6dan 15e kadar. Şuan 13teyim ve o kadar mutsuzum ki. Ya Türkçe mi zor ben mi dikkatimi toparlayamıyorum anlamadım. Dilbilgisi bile full yanlış çok sıkıldım artık. Sizce Pegem tgleri zorluk olarak nasıldı
Kızlar bana 2022 dilbilgisi zor geldi onu ne yapacağız önceki çıkmışlar gayet kolaydı 2022 çıkmışında dilbilgisini anlamadım değişik geldi sorular. Paragraftan ziyade dilbilgisinde patladım saçma bir şekilde.Bencede zor canım, dilbilgisi benimde çok canımı sıkıyor. Sanki dil bilgisi bilmiyorum
İnsanın morali bozuluyor. Murat aldım çözemedim diye mutsuzdum. Onu bekliyorum bakalımBencede zor canım, dilbilgisi benimde çok canımı sıkıyor. Sanki dil bilgisi bilmiyorum
Bende ayniyim canım, 2022 dil bilgisi çok acayipti. Virgül sorusu vicdan azabı gibi çöktü üstüme hâlâ unutmuyorumKızlar bana 2022 dilbilgisi zor geldi onu ne yapacağız önceki çıkmışlar gayet kolaydı 2022 çıkmışında dilbilgisini anlamadım değişik geldi sorular. Paragraftan ziyade dilbilgisinde patladım saçma bir şekilde.
Bende yediiklim deneme aldım dilbilgisi ama hiç beğenmedim keşke almasaydimİnsanın morali bozuluyor. Murat aldım çözemedim diye mutsuzdum. Onu bekliyorum bakalım
Diğer senelerin dilbilgisi soruları çok daha anlaşılır ve netti. Bu senekiler sanki dilbilgisi adı altında paragraf gibi yoruma açıktı umarım eylüldeki sorular daha sade olur canımBende ayniyim canım, 2022 dil bilgisi çok acayipti. Virgül sorusu vicdan azabı gibi çöktü üstüme hâlâ unutmuyorum
Kesinlikle katılıyorum. Birde kendime suç bulmuştum anlayamıyorum diye ama cidden bir garipti inş zor soru adı altında yine sacmalamazlarDiğer senelerin dilbilgisi soruları çok daha anlaşılır ve netti. Bu senekiler sanki dilbilgisi adı altında paragraf gibi yoruma açıktı umarım eylüldeki sorular daha sade olur canım
Ben malum olaydan sonra Yediiklim kıyısından geçmezler dedim ve pegemle yargıya yöneldim.Bende yediiklim deneme aldım dilbilgisi ama hiç beğenmedim keşke almasaydim
Ben tg çözmek için devam ediyorum canım,önemli olan bir şey öğrenmek. Zaten şuan kimse tahmin edemez soru konusunuBen malum olaydan sonra Yediiklim kıyısından geçmezler dedim ve pegemle yargıya yöneldim.
Valla bir yandan strese sokmuyor da değil. Havuz falan silindi diyorlar...Ben tg çözmek için devam ediyorum canım,önemli olan bir şey öğrenmek. Zaten şuan kimse tahmin edemez soru konusunu
Hadi gözün aydın. Ev gibisi yok haaBen bugün eve geldim.
Akşam valizleri boşaltma, yarın ev temizleme, pazartesi derse başlama planim var insallah
Sağol canım.Hadi gözün aydın. Ev gibisi yok haa
Hallolur canım merak etmeSağol canım.
Bir de evi düzene sokarsam, kafam daha net derse oturacagim
Sen neler yapıyorsun canim ?Hallolur canım merak etme
Ben deneme çözüyorum ve tekrar yapıyorum canımSen neler yapıyorsun canim ?