- 28 Haziran 2011
- 59.337
- 149.731
Yani tekrar başvuru ekranı açılacak dimi kuzuNeden ki canım. İşte başvurcaz okullarımız değişecek (muhtemelen) . Para ödemicez. Böyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani tekrar başvuru ekranı açılacak dimi kuzuNeden ki canım. İşte başvurcaz okullarımız değişecek (muhtemelen) . Para ödemicez. Böyle
Ben basvuramayacak diye biliyorumÖnceden başvuramayanlar da başvurabilecek mi bu sayede
Biz zaten başvurmuştuk, şimdi neden tekrar başvuruyoruz sadece şehir değiştirmek isteyene güncelleme açsalardıBen basvuramayacak diye biliyorum
Belkide öyledir canım, net bilgim olmadığı için bende sorayım dedim. Tarih açıkladılar bunu da net olarak soyleselerdiBiz zaten başvurmuştuk, şimdi neden tekrar başvuruyoruz sadece şehir değiştirmek isteyene güncelleme açsalardı
Yeniden başvuru alacaklarmış, kafam karıştı
Ya şehir değiştiren var, evlenen başka yere giden var, ondan yeni başvuru alinacakmisNeden ki canım. İşte başvurcaz okullarımız değişecek (muhtemelen) . Para ödemicez. Böyle
Ben öyle anladım canim ama hepsi muallak şu an tabi tarih gördün mü ne zaman baslicakmis başvuru ?Yani tekrar başvuru ekranı açılacak dimi kuzu
Ben de öyle biliyorum ama resmi değil ordan burdan duydumBen basvuramayacak diye biliyorum
Tarih yok o da muallaktaBen öyle anladım canim ama hepsi muallak şu an tabi tarih gördün mü ne zaman baslicakmis başvuru ?
Ben de öyle biliyorum ama resmi değil ordan burdan duydum
1-2 haftaya alırlar başvuruya yaTarih yok o da muallakta
1-2 haftaya alırlar başvuruya yaTarih yok o da muallakta
Almasın ya. Haksizlik olur.Sınav merkezi değişikliği 11-12 ağustosta yapılacakmış.
Yani büyük ihtimal yeni başvuru almayacak
Almıyormuş canım,yine biz giricezAlmasın ya. Haksizlik olur.
Peki bu kadar tatlı olmayı nasıl başarıyorsunBugün de pek çalışamadım ben.
Yarın kendime saat hedefi koyup kronometre acayim en iyisi yoksa tatil modundan cikamicam anlaşılan.
2022 mat sorularına azcık baktım da gerçekten kedi hani kendi kuyruğunu fare sanır döner dururya peşinde. ben de bazı sorularda resmen cevabın etrafında dönmüşüm öyle kendimi şaşkınlıkla izledim bugün bunu nasıl beceriyorum çok merak ediyorum sanırım dikkatsizlikten oluyo.
Hatta sınavda çözdüğüm soruların bazılarını da bugün çözemedim 2.kez baktim Allahim çok saçma
Yaa utandim❤ o senin tatlılığın sosyalimPeki bu kadar tatlı olmayı nasıl başarıyorsun
Spor kaçmıyor ya bak kitap okumaya devam ediyoruz işte bitanecimYaa utandim❤ o senin tatlılığın sosyalim
O değil de hani biz spora baslicaktik kitap okucaktik falan diğer topiklerde devam etcektk yolumuza ne güzel kürkçü dükkanına döndük ama
Neyse 40 gün sonra yapariz
Sorma sormaSpor kaçmıyor ya bak kitap okumaya devam ediyoruz işte bitanecim
Hem dee hızlandırılmış çok çılgınızSorma sorma