- 6 Şubat 2021
- 3.243
- 8.828
Hepinize tek tek yazmak isterim ancak ne zaman vaktimin olupta buraya girebileceğimi artık kestiremiyorum. Sözde çocuk büyüdükçe daha rahat olacaktı ama öyle olmuyormuş gittikçe vaktim daralıyor hatta 2 gündür kendi kendine öğle uykusunuda kaldırdı bu yüzden 2 gündür kitap yüzü göremedim. Yani sınava kadar öğlenleri hiç uyumazsa hiç kitap açmadan sınava girmiş olacağım o yüzden moralim çok bozuk çünkü birde hal böyle olunca önceki çalışmalarımda çöp olmuş oluyor yani 2022 kpss den umutsuzum kızlar. Sizlere böyle umutsuz yazmak istemezdim ama bende tükendim galiba. 20 bin öğretmen atamasına girip girmediğimi de kestiremiyorum çünkü gene sınırdayım. 3 yıldır sınırda olmak beni yıprattı açıkçası ve artık hazırlanmak istemiyorum. Ayrıca bir yerle iş görüşmesine gittim ve olumlu oldu Eylül de orada işe başlayacağım diye düşünüyorum bakalım hayırlısı. Herneyse kızlar umarım sizlerde durumlar iyidir ve elinizden geleni yapın vaktiniz varkende çalışın inşallah hayırlısıyla hepimize atanmak nasip olur.