- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
Canim beni geren sanırım yanlış çalışıyorum.. pegemin bu 5. Denemesi dershanede girdiğim. 5 sınav da 3 4 net farkla aynı yerlerde geziniyo.. Bu tesadüf olamaz.. çalışmamda bi yanlışlık var ama ne..Yaaaaa canim benim yaaa aglama lütfen, Hepimizin her gün mukemmel gecmiyo gerçekten. Hep eksiklerimiz var,insanız. Unutabiliriz. Heyecan yaparız, bunlar çok normal. Bak ben hâlâ matematik yapamiyorum, büyük ihtimal sınavda da yapamayacağım. Ama bu süreçte güçlü olmalıyız. Özellikle psikolojik olarak. Çünkü insanin psikolojisi ile oynuyorlar, bu yüzden çoğu kişi bırakıyor. Aslında psikoloji ile yarışıyoruz. Moralinin bozulması çok normal.bunlar duzelecek şeyler. Daha üç aydan fazla var. Yani halâ vakit var ,bu kadar zamanda çok şey değişir. 100 günde 100 demene çözme imkanımız var düşünsene
Kesinlikle psikoloji sınavı katılıyorum.. işte insan motive edecek sayılar görmek istiyo arada bi. O kadar çalış çalış..
Geçmiş olsun canım.Buradayım canım geçtiğimiz hafta eşim oğlum ben sırayla hasta olduk çalışamadım yeni toparlanıyoruz. 2 gündür anca geçebildim dersin başına