- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakma orda soylenilenlere sen çalış onumuzde seçim var mecbur ilan gelicekBen bugün dogru düzgün calisamadim ve vicdanım hic rahat degil hala calisasim da yok
Atama haberlerinden cok etkilendim sanirim olacağına dair inancimi kaybettim
Toparlamam lazim . İnstagram twitterdan biraz uzak dursam iyi olcak sanki.
Haklisin canim ne olacağı belli olmaz Allahtan ümit kesilmezBakma orda soylenilenlere sen çalış onumuzde seçim var mecbur ilan gelicek
Tabi canım bizim bolumlerdede sıkıntılı ama bı ihtimal seçimden dolayı ilan gelir diye çalışıyoruz bırakma sakin etrafta söylenenlere de aldırma çoğu rakip elemek için yapıyorHaklisin canim ne olacağı belli olmaz Allahtan ümit kesilmez
Canim sen 90 üzeri al inşallah olur. 85 üzeri açıktan alımlara basvurursun,Haklisin canim ne olacağı belli olmaz Allahtan ümit kesilmez
Amin inşallah canım hepimize bol bol zihin açıklığı inşallah sağolasınKolay gelsin canım Allah zihin acikligi versin
Inşallah evet . Sağol canımsana da kolay gelsin . umarım herkes istediği yere yerleşebilir . emekleri karşılıksız kalmaz.
Sağol canım daha iyiyim gibi yani çocuk iyi çok şükür ama benim hastalıklardan sonra reflüm arttı bu biraz zorluyor onun dışında sıkıntı yok. O yüzden burayada pek giremedim zaten telefonu ne zaman elime alsam çocuğunda tam o anda alası geliyor nedense . Sen nasılsın canım nasıl gidiyor?Nasılsın canım kaç gündür yoktun ?
Ay bu benim bir haftalık çalışmam hele şu sıralar 15 günlük filan olabilirBugünlük bu kadar bu kız Camdaki kızı izlemeye kaçar
Kyk memurluğu olmuyor mu canım onun yaş sınırı 60 gibi bir şeydiCanim sen 90 üzeri al inşallah olur. 85 üzeri açıktan alımlara basvurursun,
Benim açıktan alım şansım yok 36 yaşındayım, ama senin yaşın tutuyordur.
Benimde böyle zamanımı alıyor ama çöze çöze biraz hızlanma oluyor ancak hıphızlı olmuyor tabi tablo çiz, düşün vs derken.Kızlar sözel mantığı kaç dakikada cozuyorsunuz benim 10 dakikami alıyor ya
Kizzzz napıyosun son 4 ay kalmışAy bu benim bir haftalık çalışmam hele şu sıralar 15 günlük filan olabilir
DGS mantığı çok basit geliyor ama kpss de hayatta tek tablo cikartamiyorsun geçen sene kpss de 3 tablo çizdim bütün soruların cevabı 3 ncü tablodakine göre sorulmuş mantık yüzünden 1 tane matematik yapabilmistimBenimde böyle zamanımı alıyor ama çöze çöze biraz hızlanma oluyor ancak hıphızlı olmuyor tabi tablo çiz, düşün vs derken.
Ne güzel karşılama bu böyle ya acayip motive oldum bak şimdiKizzzz napıyosun son 4 ay kalmış
Yani haklısın işte buna bir şey diyemiyorum hani çok soru çözünce hee tablo çizecekmişim diyorsun öyle bir hızlanma oluyor ama tam olarak nedir bu konu nasıl hıphızlı yapılır inan bende bilmiyorum. İşte dediğin gibi bazıları birsürü tabloyla çiziliyor veya çiz çiz en son doğruyu görüyorsun hele bazıları oku oku anlaşılmaz . Ne diyeyim Allah bize bolca sabır ve kolaylık versin inşallahDGS mantığı çok basit geliyor ama kpss de hayatta tek tablo cikartamiyorsun geçen sene kpss de 3 tablo çizdim bütün soruların cevabı 3 ncü tablodakine göre sorulmuş mantık yüzünden 1 tane matematik yapabilmistim
İyi olmanıza sevindim canım.Sağol canım daha iyiyim gibi yani çocuk iyi çok şükür ama benim hastalıklardan sonra reflüm arttı bu biraz zorluyor onun dışında sıkıntı yok. O yüzden burayada pek giremedim zaten telefonu ne zaman elime alsam çocuğunda tam o anda alası geliyor nedense . Sen nasılsın canım nasıl gidiyor?
Bu sene öyle mi oldu bilmiyordum.bakmadim bu sene sartlaraKyk memurluğu olmuyor mu canım onun yaş sınırı 60 gibi bir şeydi
Tabi canım bizim bolumlerdede sıkıntılı ama bı ihtimal seçimden dolayı ilan gelir diye çalışıyoruz bırakma sakin etrafta söylenenlere de aldırma çoğu rakip elemek için yapıyor
İnşallah kızlar öyle yapcam artikCanim sen 90 üzeri al inşallah olur. 85 üzeri açıktan alımlara basvurursun,
Benim açıktan alım şansım yok 36 yaşındayım, ama senin yaşın tutuyordur.
Tabloyu olusturmakta zorlaniyosun o zaman sen? Tabloyu yaptiktan sonra sorular bazen 1 dk bile sürmüyo çünkü.Kızlar sözel mantığı kaç dakikada cozuyorsunuz benim 10 dakikami alıyor ya