- 6 Şubat 2021
- 3.243
- 8.828
Çok sağol canım daha iyiyim. Peki sen nasıl oldun? Hakikaten göremedim seni epeydir, neler yapıyorsun nasıl gidiyor?Çok geçmiş olsun canim.
Daha iyi misiniz ?
Ben de bir süredir giremiyordum rahatsizdim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sağol canım daha iyiyim. Peki sen nasıl oldun? Hakikaten göremedim seni epeydir, neler yapıyorsun nasıl gidiyor?Çok geçmiş olsun canim.
Daha iyi misiniz ?
Ben de bir süredir giremiyordum rahatsizdim.
Helal olsun gerçekten evet yaşayan bilir ancak sonu güzel olmuş ve inşallah dahada iyisi olur . Bence bunuda yaparsınsafran bilir .
benim de biri 1 yaşındaydı çalışmaya başladığımda. diğeri 6 yaşında.
o şekilde ders çalışmıştım.
zorluğunu bilirim.
çok çalışmaktan kafayı kırdım o dönem.
Allah nasip etti oldu benim.
çok zor yoksa.
Şaka gibi ya o kadar sözel azıcık bir matematiğe eşdeğer neredeyse. Yani matematik çok yapılsa hemen puan fırlayacak. İşte demekki her sınavın böyle çok puan getiren yerleri var onlara yüklensek atanacağızda işte insan şansa bırakmayayım hepsini yapayım diyor belkide buda hata bilmiyorum. Tabi en çok çalıştığın yerleride garanti yapacaksın diye bir kural yok. Aman bee iki ucu b. klu değnek resmen . Oturup test çözem bari gene sinir oldumTablo vahim
sorular yeni nesil. uzun . ben kağnı hızında. soruyu anlayana kadar sınav bitti
he bir de çalışmamıştım . o da var.
bu yıl bir şeyler yapabilirim belki. olmayacak bile olsa . bir ümit deyip . bakalım.
bir de 2020 ve 2021 de girmişim sınavlara.
Aynıyız canım anca uyku vakitkerinde çalışabiliyorum onu da son birkaç gündür saldım ben biraz hiç içimden gelmedi. 3 gün aranın ardından dün akşam baktım birazcıkCanım sağol ancak kötüydük işte ancak toparlayabiliyoruz. Velet hastalığı bana geçirince grip, alerjik, sinüzit hepsini aynı anda oldum o açıdan kötüydüm ama çok şükür toparladım bende tabi dersleri hiç sorma . Sen ne yaptın siz nasılsınız bebişle?
Allahim lütfen son olsun gercekten cok yoruldum ruhen yaUmarım atanmadan önceki son tarih tecrübemizdir
hahahaŞaka gibi ya o kadar sözel azıcık bir matematiğe eşdeğer neredeyse. Yani matematik çok yapılsa hemen puan fırlayacak. İşte demekki her sınavın böyle çok puan getiren yerleri var onlara yüklensek atanacağızda işte insan şansa bırakmayayım hepsini yapayım diyor belkide buda hata bilmiyorum. Tabi en çok çalıştığın yerleride garanti yapacaksın diye bir kural yok. Aman bee iki ucu b. klu değnek resmen . Oturup test çözem bari gene sinir oldum
baya soru çözmüşsün maşallah sana.Günaydın kızlar
Dün yaptiklarim;
50 paragraf
40 grafik problemi
Hukukun temel kav+hak ve hür tekrar
Huk temel kav+ hak ve hür 60 soru
Yasama tekrar+45 soru
Coğrafi konum+nüfus tekrar+50 soru
Uyumadan osm gerileme dönemini okudum
Bugün denemelere yeniden basliyorum. Artik kalan zamanda 5 gün deneme 2 gün tekrar seklinde gitmeyi dusunuyorum. Ya da 4 gun deneme 3 gun tekrar. O haftaki duruma göre degistiririm.
Canim iyi olun insallah.. Kan ve vitamin degerlerim çok düşmüş , surekli baş dönmesi yorgunluk uyuma sorunum vardi derslerden biraz geri kaldim, demir ve vitamin takviyesi aliyorum.Çok sağol canım daha iyiyim. Peki sen nasıl oldun? Hakikaten göremedim seni epeydir, neler yapıyorsun nasıl gidiyor?
Canımın içi harikasınGünaydın kızlar
Dün yaptiklarim;
50 paragraf
40 grafik problemi
Yasama tekrar+45 soru
Bugün denemelere yeniden basliyorum. Artik kalan zamanda 5 gün deneme 2 gün tekrar seklinde gitmeyi dusunuyorum. Ya da 4 gun deneme 3 gun tekrar. O haftaki duruma göre degistiririm.
Geçmiş olsun canım, tarih değildir o olsa olsa cemredirTarih beni çarptı hasta oldum yatıyorum Günaydın kızlar
geçmiş olsun.Tarih beni çarptı hasta oldum yatıyorum Günaydın kızlar
Maşallah canımGünaydın kızlar
Dün yaptiklarim;
50 paragraf
40 grafik problemi
Yasama tekrar+45 soru
Cemre duman etti bizi bu seneGeçmiş olsun canım, tarih değildir o olsa olsa cemredir
Aşinayi kullanmadım ama öğretme açısından pegemin konu anlatımlı soru bankasini sevdim bende ordan öğreniyorum.. Antrenmanlarla matematik en kolaylari onada bakabilirsinCanlar aşina matematik soru bankası kullandınız mi hiç ? Kolaylık açısından soruyorum . Ben iyi olmadigim icin kolay olması önemli. Ya da mehmet bilge yıldız soru bankası hangisi daha kolaydır
Daha önceki yıllarda antremanlarla kitabını kullandım canım. Şenol hocanın kolay serisini daha çok beğendim. Ama şuan yeni bir tane alayım diyorum. Pegemin soru sayısı bana az geldi sanki birde pegem video çözümlü dimi canım, bu da çok önemli aslında bizim içinAşinayi kullanmadım ama öğretme açısından pegemin konu anlatımlı soru bankasini sevdim bende ordan öğreniyorum.. Antrenmanlarla matematik en kolaylari onada bakabilirsin
Yok kuzum ya soru bankası az değil aslında bendeki PDF olduğu için videolu değil..Gerçel matematik var ondan da izleyebilirsin çok güzel anlatıyor her videonun altında video notları var onları indirip çalışabilirsinDaha önceki yıllarda antremanlarla kitabını kullandım canım. Şenol hocanın kolay serisini daha çok beğendim. Ama şuan yeni bir tane alayım diyorum. Pegemin soru sayısı bana az geldi sanki birde pegem video çözümlü dimi canım, bu da çok önemli aslında bizim için
Hiç bilmiyorum asinayi canim.Canlar aşina matematik soru bankası kullandınız mi hiç ? Kolaylık açısından soruyorum . Ben iyi olmadigim icin kolay olması önemli. Ya da mehmet bilge yıldız soru bankası hangisi daha kolaydır