- 28 Haziran 2011
- 59.256
- 149.518
Dimi zaten sınavda değiliz,öğreniyoruz canımSoru çözerken deftere bakarsın, formül felan gerekli olduğunda. Okuyup geçmeme gerek yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dimi zaten sınavda değiliz,öğreniyoruz canımSoru çözerken deftere bakarsın, formül felan gerekli olduğunda. Okuyup geçmeme gerek yok
Olsun bu da biseydirdun aksam yatmadan once matematik konu videosu izleyebildim sadece bu hizla. 2024 kpssye bomba gibi hazir olurum
Fındık giresunun diyenler utanirmi bilmem
- Üzüm- manisa
- Muz-mersin
- K.fasulye- niğde
- Y.mercimek- yozgat
- Kayısı-malatya
- Kenevir- sakarya
- Anason-burdur
- Kivi-yalova
- Çay-rize
- Tütün-adıyaman
- Findik-ordu
- Çeltik-edirne
Evet bu daha iyi olabilirAynen öyle yapmaya basladim canım
Yine 20 günde bitecek şekilde. Kendi programima uyarak 1 2 ünite tekrari yapcam o gün hangi ders varsa..
Tutturamadıysan zorlamaya gerek yok diye düşünüyorum. Tabi o şekilde uzun sürmesi normalde işte dediğim gibi moralini bozuyorsa boşver bildiğin yoldan git hiç vakit kaybetmeTutturamadim öbürünü.. öyle de yapiyorum normalde ama 4 günde yapip bitiriyorum mesela (genelde tarih) 20 gün olunca gozumde buyudu galiba
Görmek istediğim minnoş detaylar hemde koskoyu yazılmış eline sağlık canım●Dış ticaret açığı- 46,1 milyar dolar
●Ihracatın ithalatı karşılama oranı- %82
●Dış ticaret hacmi- 496,7 milyar dolar ( cumh.dnm.en yüksek hacmi)
Vallahi öyle benim canim.Nasıl olur
UtansinlarFındık giresunun diyenler utanirmi bilmem
Ne demek efemm,her şey sizler içinGörmek istediğim minnoş detaylar hemde koskoyu yazılmış eline sağlık canım
Bizde insaniz canim,her gun ayni moralde olmuyoruz canım. Süreç uzun, toparlarızVallahi öyle benim canim.
Maşallah canım,hayırlı kandillerİyi pazarlar arkadaşlar uzun zamandır yoktum ama çalışmayı bırakmadım su 2 gün hiç calismadim ama inşallah bu gece devam edeceğim
Bu güne dek eğitim bilimleri çalıştım. Tarihe geçeceğim.. kandilinizi kutlamak istedim. Kandilimiz mübarek olsun
Canım sen önce kolay denemeleri yapayım dedin sonrada zorları yapayım dediştin bu yüzden bu kadar düşmüştür yani endişe etme olabilir . 21 günün sonunda hepsinin ortalamasını al o zamanda durum kötüyse yeni bir rota çizilebilir.Canim gecen de denemelerim 90 civarıydı, sınavda 67 net yapabildim
Ondan takip etsen mi bilemedim
Kızlar ikinizinde gönderisini böyle alt alta alıntıladım çünkü ikinizdede fazlaca umutsuzluk var yani . Safransarı canım güzel çalışıyorsun ama zor denemeleri sonraya bıraktığın için bu netleri görmen normal ve Assos canım sende bir düzen tutturmuş gayet güzel gidiyordun niye böyle duraksamalar oldu. Yani zaten bu denemelerin amacı eksik görmek toparlanmak için değil miydi? Ama siz her denemede yıkılma moduna giriyorsunuz. Ben olsam eksiklerimi bu kadar erkenden farkediyorum zamanım var tamamlarım diye sevinirdim ki öylede yapıyorum. Birde bu sınav anındaki heyecanı yenmek için bu kadar sık deneme yapılması şart. Heyecana odaklanmadan eksiklere odaklanarak denemelerinizi tekrar gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum. Yani keyifli bir şekilde çalışmalarınıza devam edin kızlar çünkü hataları telafi etmek için bolca zaman var bu yüzden hemencik silkeleniyorsunuz ve benim yerimede deneme yapıyorsunuzÇok iyi anlıyorum canım seni, sınavda bende rezil ediyorum kendimi. Ama şuan çalışma şeklin çok istikrarlı, keşke diyorum bende yapabilsem. Sanırım ikimizde aynı puanlara ıhtiyac duyuyoruz tek korkum ya sınavda olmazsa ya beş ayda yükselmezse