- 2 Ağustos 2013
- 33.994
- 100.827
Iıı şeyKızlar nasıl gidiyor çalışmalar
Haftaya bomba gibi gelcem bu ara yoğundum ara ara devam ettim ama çok değil tabi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iıı şeyKızlar nasıl gidiyor çalışmalar
Canım Rüştü hocanin paragraf tekniklerini ÖSYM sorularında uygulayamamistim geçmiş yillarda. Bu yüzden dil bilgisine de hiç bakmamıştım ama bir bakayım. Ben de bilemedim yeterli olur mu diye kararsızım. O zaman bir deneme çözüp duruma göre bakayım ya da. Peki onerdigin bir soru Bankası var mı dil bilgisi için?Canım umarım bırakmadan devam edersin. Ben dil bilgisi için rüştü hocayı tavsiye ediyorum. Paragraf ve dilbilgisi için kesinlikle soru bankası al demem ama eğer kötüyüm dersen almalısın. Çünkü soru bankasında dilbilgisini daha çok öğrenirsin. Deneme üzerinden giderim dersende bunu her gün yapmalısın. Düzen sağlamalısın. Bir gün deneme iki gün boşluk olursa verimli olmaz. Denemelerde dil bilgisi sorusu çok olmuyor.5 ya da 6 soru çıkıyor. Bu senin için yeterli mi meselâ bunu düşünmelisin.
Oyyy orada yazan adı yerim benIıı şey
Haftaya bomba gibi gelcem bu ara yoğundum ara ara devam ettim ama çok değil tabi
Paragraf taktiklerine çok takilma canim,bende uygulamıyorum. Ama dil bilgisi anlatımını ben çok beğendim. Videolar uzunda değil sıkmıyor. Bence pegem sonra benim hocam canımCanım Rüştü hocanin paragraf tekniklerini ÖSYM sorularında uygulayamamistim geçmiş yillarda. Bu yüzden dil bilgisine de hiç bakmamıştım ama bir bakayım. Ben de bilemedim yeterli olur mu diye kararsızım. O zaman bir deneme çözüp duruma göre bakayım ya da. Peki onerdigin bir soru Bankası var mı dil bilgisi için?
Sağ ol canımParagraf taktiklerine çok takilma canim,bende uygulamıyorum. Ama dil bilgisi anlatımını ben çok beğendim. Videolar uzunda değil sıkmıyor. Bence pegem sonra benim hocam canım
Rica ederim canım, ınş faydalı olurSağ ol canım
YaaaOyyy orada yazan adı yerim ben
Bombanı bekliyoruz bebeğim
İdare eder canim düne gore daha iyiydi. Ama yine de bugünkü performansımı begenmedim.Kızlar nasıl gidiyor çalışmalar
Son aydı canim.İdare eder canim düne gore daha iyiydi. Ama yine de bugünkü performansımı begenmedim.
Tekrar programimi yine günlük yapmaya devam etcem.. yok anacim yok bana aylik planlar carpinti yapiyo sonra hic calismiyorum
Bir de instada falan bazi calisanlara bakiyorum sadece matematikten 9 10 soru bankasi bitirmiş falan.. Allah emeğinin karsiligini versin herkesin de. Böyle seyleri gorunce kendimi yetersiz görüyorum moralim bozuluyo..
Safransari canim mesela sen 100lü netlere ulastgin zaman kac soru bankasi bitirmistin matematikten? Gercekten acaba bende mi sorun var az mi calisiyorum anlamadim toplamda 4 soru bankasi bitirmis olcam sinava kadar brans denemesi biri.. hadi 5 olsun.. yani matematik agir ilerliyo her gun 100 200 soru cok zor degil mi..
Hangi denemeydi ?Bugün yaptiklarim;
Genel deneme
Analiz( azcik netim yükseldi ama deneme cok kolaydi olsun yine de sevindim)
Osmanli kültür medeniyet, kurulus, yükselme tekrar
Osmanli 150 soru
İşlem soru çözüm video (denemede sürekli şu tablolu tersini alma sorularni falan yanlis yapiyorum uyuz oldum bi goz attim)
Off canım benimde kapasitem yetmez 10 soru bankası bitirmeye . Insanlar mi çok hırslı biz ki gevşek kalıyoruz inan bilmiyorun ki hele matematik var ya rezil durumsa, videolara devam ediyorum. Evet çok üstüne düşemiyorum. Günlük matematik hiç 100 soru cozmdim belki ondan bilmiyorum. Ayy bakma bende çok doluyum, safransarimiz 90 nete yukselmesini takdirle izliyorum ve bende hedefliyorum umarım olur hepimizin be kuzumİdare eder canim düne gore daha iyiydi. Ama yine de bugünkü performansımı begenmedim.
Tekrar programimi yine günlük yapmaya devam etcem.. yok anacim yok bana aylik planlar carpinti yapiyo sonra hic calismiyorum
Bir de instada falan bazi calisanlara bakiyorum sadece matematikten 9 10 soru bankasi bitirmiş falan.. Allah emeğinin karsiligini versin herkesin de. Böyle seyleri gorunce kendimi yetersiz görüyorum moralim bozuluyo..
Safransari canim mesela sen 100lü netlere ulastgin zaman kac soru bankasi bitirmistin matematikten? Gercekten acaba bende mi sorun var az mi calisiyorum anlamadim toplamda 4 soru bankasi bitirmis olcam sinava kadar brans denemesi biri.. hadi 5 olsun.. yani matematik agir ilerliyo her gun 100 200 soru cok zor degil mi..
Eğer yeni sayilirsa tam olarak düzen oturtarak 1 ocak canımSınav için yeni hazırlanmaya başlayan var mı?
Harikasin, bak 100 lü sorular ben senin yapacağına inaniyorum kuzum. Kiyasyapmak istemiyorum ama matematik olarak benden çok iyisinBugün yaptiklarim;
Genel deneme
Analiz( azcik netim yükseldi ama deneme cok kolaydi olsun yine de sevindim)
Osmanli kültür medeniyet, kurulus, yükselme tekrar
Osmanli 150 soru
İşlem soru çözüm video (denemede sürekli şu tablolu tersini alma sorularni falan yanlis yapiyorum uyuz oldum bi goz attim)
Hayranim sanaSon aydı canim.
5-6 kitap bitirmişimdir.
Evet günde 100-200 soru çok zor, ilk konular ise olabilir.
Ben artık önemli olan çok soru çözmek değil anlayarak çözmek olduğunu anladım.
Benim şimdiye kadar cozduklerim, data yediiklim.yargi ama bunlar çok basit az testli kitaplardi.
Doktrin, matematig kara kutusu, acil matematik, bilgi sarmal, bilgi sarmal problemler de cozdugum güzel kitaplardi.
Ben artık matematik soru bankası almam sanırım, çünkü ALES ve DGS sorularını çözmeye başlıyacak denemeden sonra, onları da ancak yetistiririm, baya soru var.
Çerez demeyin yaaa gerçekten mi öyle, bende şuana kadar pegem çözdümHangi denemeydi ?
Bende dün öyle çerez gibi deneme çözdüm, yüksek geldi netim. Pegem TG 8 di sanırım.