Kızlar mülakata girdim çıktım. 5 sorunun 3 tanesini hatırlayabiliyorum 2 sini nasıl hatırlayamam ya bilmiyorum
. Sınavdan çıktım 5 sorudan 4 ünü bildim en azından ben öyle zannediyorum. Çünkü sorular direkt bilgi veya direkt yorum değil ondan kesin şu puanı alırım diyemem. Sonuçta sözlü sınav herkes farklı yorumlar subjektiftir.
Bunun dışına ne olur benden birebir hangi soru çıktı demeyinde ben size nerelerden nasıl çıktığı hakkında bilgilendirme yapayım sadece. Soruları vermek istemiyorum ne olur ne olmaz diye güvenemiyorum. Bu siteye yazarken bile 50 kez düşünerek yazıyorum sonuçta silinmiyor. Bu konuda bana hak vereceğinizi düşünüyorum.
Sorulara gelince bir tane eğitim bilimleri soruldu. Bir tane tarih. Bir tanede gene eğitim bilimlerine giriyor aslında ama yorum sorusuydu sen ne düşünürsün şeklinde. Diğer 2 soruyu hatırlayamıyorum hatırlayınca yazayım hangi dersten olduklarını.
Tarih sorusu basitti falancayla filanca arası çıkan savaş neydi diye soruyor. Basit diyorsam yani bilinmedik değil bilindik bir savaş adı işte o yüzden kolay dedim.
Eğitim bilimleri
Eki Görüntüle 2859688 Bu kısımdan herhangi bir yer diyeyim siz anlayın.
Diğer hatırladığımda buna benzer bir soruydu
Eki Görüntüle 2859690