- 28 Haziran 2011
- 59.285
- 149.578
Gıcır gıcır kapağını açmaya kıyamıyorum şuan kuzu ama martta başlarım herhalde ayy ınş hepsini doğru yaparimAyyy aşk yaşıyorum bunlar neeeeğğğ yepisyeni tam yemelik . Bol bol netler getirsin inşallah amin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gıcır gıcır kapağını açmaya kıyamıyorum şuan kuzu ama martta başlarım herhalde ayy ınş hepsini doğru yaparimAyyy aşk yaşıyorum bunlar neeeeğğğ yepisyeni tam yemelik . Bol bol netler getirsin inşallah amin
Canım benim çok teşekkür ederim, ins güzel sonuçlar nasip ederler bana. Öğretirler istediklerime kavuştum mutluyumASSOSyal bu arada hayirli olsun canim kitapların inşallah atanmana vesile olsun
Ablaya bak ya tam yemelik ablaya selam kızlar sana aşık oldu de bebeğimAblam konu çalıştı ama sonrasında aşırı branş denemesi çözdü. Soru üzerinden öğrendim dedi çoğu şeyi çözdükçe aklında kalıyor dedi
Hocam ben alan derslerine biri bitirip diğerine geçmiyorum biliyorsun. Şu an yte halk eski dil o güb hangisini canım isterse onu çalışıyorum. Eski dil çalışacağım gün haber ederim :)İyi akşamlar arkadaşlar. Alandan bir test çözdüm moralim bozuldu ben de coğrafyaya geçeyim dedim
golgefeslegeni hocam eski Türk diline geçtiğinizde haber eder misiniz beraber çalışalım. Belki sevk olur. Yapamıyorum ben bu dersi olmuyor
Yok ya aksine panik yaptı beni ya halledemezsem coğrafyayı diye korkuyorum. Çünkü beni gk kısmında batıran coğrafya olmuştu 82 aldığım seneEvet haklısın bende öyleyim eğer ilk ondan başlasaydım bırakmazdımda önceden engin hocadan bitirdiğim için onu pek sallamadım gibi oldu . Ancak onu bitirmek sana çok şey katmıştır çünkü adam resmen coğrafyayı gözünde baya küçültüp kolay görmeni sağlıyor
Tamam hocam p121 li puanınız mi ?Hocam ben alan derslerine biri bitirip diğerine geçmiyorum biliyorsun. Şu an yte halk eski dil o güb hangisini canım isterse onu çalışıyorum. Eski dil çalışacağım gün haber ederim :)
Yok ya aksine panik yaptı beni ya halledemezsem coğrafyayı diye korkuyorum. Çünkü beni gk kısmında batıran coğrafya olmuştu 82 aldığım sene
Evet p121 82ydi ama o sene 86yla kapattıTamam hocam p121 li puanınız mi ?
Hocam çok iyi puan. Ben hiç öyle yuksek alamadigim için senin adına çok sevindim Bizim bölümle beraber böyle 83 86 bandında 3 bölüm falan var. Çok yüksek kapatıyorEvet p121 82ydi ama o sene 86yla kapattı
Çok emek vermiştim o zaman ama talihsiz bir seneye denk geldi darbe oldu falan. Nasip değilmiş demekki. İnşallah yine aynı puanı alabilirim bu son atamada 81de kaldı galiba bizim bölüm yanlış mı biliyorumHocam çok iyi puan. Ben hiç öyle yuksek alamadigim için senin adına çok sevindim Bizim bölümle beraber böyle 83 86 bandında 3 bölüm falan var. Çok yüksek kapatıyor
İnşallah Hocam. Yüksekova'ya 83.34 le atanmis görünüyor en son kişi. Belki ben yaniliyorumdurÇok emek vermiştim o zaman ama talihsiz bir seneye denk geldi darbe oldu falan. Nasip değilmiş demekki. İnşallah yine aynı puanı alabilirim bu son atamada 81de kaldı galiba bizim bölüm yanlış mı biliyorum
O doğrudur o zaman hocam ben nerde gördüm bilmiyorumİnşallah Hocam. Yüksekova'ya 83.34 le atanmis görünüyor en son kişi. Belki ben yaniliyorumdur
Youcopy_ diye bi sayfa canim instdaHangisi canim ?
SöylerimAblaya bak ya tam yemelik ablaya selam kızlar sana aşık oldu de bebeğim
tesekkurler. Sinavcopy den fiyat almıştım, bir de oradan alayimYoucopy_ diye bi sayfa canim instda
Ayy 20 denemem yokKızlar kırtasiyeye gittim bugün. TG denemeleri varmış 2021 ve 2022karisik çıkarttım 20 tane.
Mart 1 de deneme kampımız başlıyor, katılmak isteyenlere duyurulur.
Kizlar bu deneme kampı hepimizin yararına olacak inşallah. 20 günde 20 deneme yapıp, net listemizi olstiracagiz. Eksik konularımızi görüp, ona göre çalışma planı yapacağız daha sonra. Normalde böyle seri deneme sınava yakın yapılıyor, ama şimdi yapılıp zaman varken eksikleri gidermek çok daha faydalı olacak.
Katılmak isteyenler ayın 28 ine kadar eksikleri tamamlayıp kampa katılabilir.
Yakın zamanda planlamayı da atarım.
Ayy cok iyiKızlar kırtasiyeye gittim bugün. TG denemeleri varmış 2021 ve 2022karisik çıkarttım 20 tane.
Mart 1 de deneme kampımız başlıyor, katılmak isteyenlere duyurulur.
Kizlar bu deneme kampı hepimizin yararına olacak inşallah. 20 günde 20 deneme yapıp, net listemizi olstiracagiz. Eksik konularımızi görüp, ona göre çalışma planı yapacağız daha sonra. Normalde böyle seri deneme sınava yakın yapılıyor, ama şimdi yapılıp zaman varken eksikleri gidermek çok daha faydalı olacak.
Katılmak isteyenler ayın 28 ine kadar eksikleri tamamlayıp kampa katılabilir.
Yakın zamanda planlamayı da atarım.