- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
Evet canim ya bitse bile asla bitmiyo bu kpss dersleri sürekli bi döngü kurulus savasini yapiyorum su an ama osmanlıyı nasil kurdum dagittim onlar gitti sanki bu sefer deBende tarih çalışırken bayılayazdım ama bitti çok şükür ki tabii bunda her şeyi bir kenara bırakıp tarihe yüklenmem asıl sebep . Çağdaş kısmında ayrıca bi baygınlık geçirdim o yüzden orayı ramazan hocadan bi dinleyeceğim tekrar amaçlı . Ha çokda karamsar olmak istemiyorum çünkü her ne kadar uzunda olsa o kurtuluşlu kısımlardansa çağdaş daha akılda kalıcı gibi diye düşünüyorum
Birde son olarak zaten senin bugünkü bu çalışmanı ben yapsam bir günde heralde kendime 1 ay tatil veririm ee tabi mebde bana 2 yıllık tatil verir bunun üzerine
Neyse artik genel tekrarlarla oturtcaz napalımbu sefer de genel tekrar videolarina duscez gibi duruyo hocalarin hicbirine kiyamiyorum genel tekrari farkli bi hocadan dinliyim diyorum ama aydin hocadan bi soru kaçırırsam falan diye ayy neyse
Gözünaydın canım iyi tekrarlar o zaman bitmeyen döngün hayirli olsunUyudu kızlaaaaar çok mutluyum uyudu .
Fırsat bu fırsat bildirim yapmak istiyoruuuuum . Bugün tarihi bitirdiğimi düşünüyorum ancak çağdaş kısmını bi ramazan yetgin videolarından tekrar geçmeyi düşünüyorum çünkü sadece notlarımı okuyup test çözmüştüm ve tam oturmadı bana biraz karışık geldi ancak zevkli bence son kısımlar. O yüzden gene yarın tarihle devam edip tarihi noktalayacağım inşallah . Bunun dışında coğrafya, vatandaşlık, Türkçe bitmişti. Bitenleri ne yaptın diye sormayın hepsi Allah a emanet oldular işte şimdi onları zorla hatırlatma vakti gelmiş bulunmakta umarım hatırlayabilirim .