Sayisal mantıkta cikmis sorularin cogu cizimsiz geldi canim. Yani yazman cizmene gerek yok
Sayisal mantikta bol soru. Sinavda ne çıkarsa bahtina
Canım instagramda takip ettigim birsuru sayfa var 3 cocukla derece yapiyolar. Yaparsin yani
Konulari anlamak icin video tamam izle ama soru cozme ve konu tekrarina agirlik ver derim ben. Bir de tabiki deneme deneme deneme.
Önlisans sinavi bizden de sonra. Rahat rahat yaparsin. Tabi fedakarlik lazim cocugu uyuturken soru cozmek gibi. Uygulamalar var telde mesela. Onlari indirip çözülebilir gibi gibi..
Aklima bunlar geldi
O bende de var ya ama cok kitap birikti onlari bitirip yenilerini alayim diyorum
Günceller icin kpssde hepsini tutturan bi kiz sey demisti. Sinava hazirlanmaya basladiginda bi defter belirlemis her gün güncelle alakali instagramda falan ne gördüyse 1 2 cümle yazmis. O sekilde biriktirmis ve onu haftada bi okumus.
Mantikli geldi bana hem kendimizi yormamis hem güncel tutturmus oluruz
İnstagram kullanmiyorum demissin o zaman da sinava 1 ay kala kitaplarda toplayip satiyo hocalar onlardan alabilirsin.
Hoca olarak beyza oruc erdogusu tavsiye ederim instagram sayfasında bayagi bi güncel soru paylasiyo. Sınava az bi sure kala da onlari kitap haline getiriyo.