Canim tamamen nasip ya hakkaten baksana tek seferde bile oluyor olunca. Ben geçen sene hamile kaldığımda düşün 2 senenin üstüne ilk kez hamile kalışım şu sekilde oldu adet tarihim geldi ağladım zırladım kan verdim gebelik yok ve adet beklediğim gün yumurtlamisim 10 gün falan gecti üstünden tedavi icin hastaneye gittim adet olunca gel ilaç vercem dedi doktor ve alttan muayene etti kan aldi ben eve geldim pemle lekem geldi ohh dedim adet oldum şükür tedavi baskayacak 2 gün gecti yok bidaha sökülmüyor delircem sonra eşim dedi senden kan almislardi niye aldilar ki diye sever o öyle bakip incelemeyi benim e nabız'a girdi bende yaninda bakıyorum işte en üstte beta hcg 16 yazmaz mı .. nasıl ağladım sevincten nasıl unutamıyorum o günü
sonra işte 7 haftalikken kalp atisi yoktu nasip.. birden hiçbir hesap yumurtlama günü catlama saati şöyle dursun belki o hafta 1 kere olmuştur yani Allah ol dedi ve oldu.. yine yeniden olacak umutsuzluk seytandandır insanız bana da bazen geliyorlar ama sabir ve namazla Allahtan yardim isticez sanki verdiği her nimeti hakettigimiz için mi veriyor merhametinden rahmetinden hepsi de yine olacak yine verecek