C silik T koyu çatlamış ikisi koyu olursa daha çatlıcak c kırmızı t yoksa yumurta çatlamış gitmiş ama 3 gün belki biraz erken olabilir daha yeni çatladı sonuçta elimizdeki kitler %100 değilAynen t koyu çatladı o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
C silik T koyu çatlamış ikisi koyu olursa daha çatlıcak c kırmızı t yoksa yumurta çatlamış gitmiş ama 3 gün belki biraz erken olabilir daha yeni çatladı sonuçta elimizdeki kitler %100 değilAynen t koyu çatladı o zaman
Bugunude degerlendirebilirsem degerlendireyim en iyisi gerçi çatladıysada gebelik oluşma ihtimali var mıdırC silik T koyu çatlamış ikisi koyu olursa daha çatlıcak c kırmızı t yoksa yumurta çatlamış gitmiş ama 3 gün belki biraz erken olabilir daha yeni çatladı sonuçta elimizdeki kitler %100 değil
Tabi ki gün aşırı devam edin bence ilk günleri değerlendirdiniz dimiBugunude degerlendirebilirsem degerlendireyim en iyisi gerçi çatladıysada gebelik oluşma ihtimali var mıdır
Evet doktorum 36. saati degerlendirin dedi tam 36. Saati degerlendirdik o saatlerde de akıntı yaşadımTabi ki gün aşırı devam edin bence ilk günleri değerlendirdiniz dimi
Bu ay olur inşallah benim 12.gün yumurtam 13mmEvet doktorum 36. saati degerlendirin dedi tam 36. Saati degerlendirdik o saatlerde de akıntı yaşadım
İnşallah bu ay hamile kalırızBu ay olur inşallah benim 12.gün yumurtam 13mm
Benim iyi mi bilemedimİnşallah bu ay hamile kalırız
Adet döngün uzunsa normal bende normalde 14-15. Gün pozitif görüyordum bu ay klomenden dolayı 11. Gün gördüm 30-31 gün benim normal döngümBenim iyi mi bilemedim
Pcostan dolayı 35-50 gün arası değişiyor bende biraz üzüldüm ilaca rağmen niye büyümediAdet döngün uzunsa normal bende normalde 14-15. Gün pozitif görüyordum bu ay klomenden dolayı 11. Gün gördüm 30-31 gün benim normal döngüm
Bence daha erken adet uzunlugun çokmuş anca olgunlaşır diye düşünüyorum
Arkadaş yanlış söyledi canım c her zNaman koyu olur kontrol çizgisi denir ona hcg dede aynıdır bu t değişir ya siliktir ya pozitif ya negatif t silikse catlamostir demek benimde genel de hep 2 gün köyü çıkarAynen t koyu çatladı o zaman
En alttakini bugun yaptım canım hep pozitif gibi ama dün akıntım oldu çok iğneden mi acaba hiç bu kadar uzun sürmezdiArkadaş yanlış söyledi canım c her zNaman koyu olur kontrol çizgisi denir ona hcg dede aynıdır bu t değişir ya siliktir ya pozitif ya negatif t silikse catlamostir demek benimde genel de hep 2 gün köyü çıkar
Evet doktorum 36. saati degerlendirin dedi tam 36. Saati degerlendirdik o saatlerde de akıntı yaşadım
Canım sen ovu testine takılma gün aşırı devam et ilişkine yarına siliklesir bence bu zaten igneyi hangi gün vurulduysan o gün dahil 10 gün Snra randevu al progestorana baktırcam de o zaman çatlayıp çatlamadigina bakarlar hem için rahatlar hem stres olma düşünme hiç birşey ki tutunsun bebeğin insAllah ikiz hamile kalırsın bu ay bu emeklerine değer bir taşta iki kus vurursun canım bir oğlun bir kızın olurEn alttakini bugun yaptım canım hep pozitif gibi ama dün akıntım oldu çok iğneden mi acaba hiç bu kadar uzun sürmezdi
Ay ne güzel dua ediyorsun inşallah hepimizin olur Teşekkür ederimCanım sen ovu testine takılma gün aşırı devam et ilişkine yarına siliklesir bence bu zaten igneyi hangi gün vurulduysan o gün dahil 10 gün Snra randevu al progestorana baktırcam de o zaman çatlayıp çatlamadigina bakarlar hem için rahatlar hem stres olma düşünme hiç birşey ki tutunsun bebeğin insAllah ikiz hamile kalırsın bu ay bu emeklerine değer bir taşta iki kus vurursun canım bir oğlun bir kızın olur
İnşallah canım Rabbim en kısa zamanda yüzümüzü güldürsün bir de biz verelim hamile haberi başkalarına bide biz gezelim hamiş hamiş ortalıkta buna çok ihtiyacım var psikolojim için çok iyi gelicekAy ne güzel dua ediyorsun inşallah hepimizin olur Teşekkür ederim
Canım bir de iğne ücreti ne kadarmış ?Adet döngün uzunsa normal bende normalde 14-15. Gün pozitif görüyordum bu ay klomenden dolayı 11. Gün gördüm 30-31 gün benim normal döngüm
750 küsür canım çok pahalıydı ya estrofem yazdı birde doktorum ikisine 800 ödedimCanım bir de iğne ücreti ne kadarmış ?
750 aldım bende ama baya zor bulunuyorCanım bir de iğne ücreti ne kadarmış ?
Aboiii o kadar pahalı mi bu iğneler ben şok oldum750 küsür canım çok pahalıydı ya estrofem yazdı birde doktorum ikisine 800 ödedim