Doktorum demişti bana. Yumurta toplamadan 10 gün sonra adet başlarmisVardır bundada bir hayır inşallah birdahaki denemende bol yumurtan olur ve hepsi döllenir sağlıklı güzel embriyoların olur. Hepimiz farklı imtihanlardan geçiyoruz işte sabır bol dua inşallah hamile haberinide alırız buradanBende opu sonrası 10. Günümde bugün regl oldum şaşkınım şuan 10 gün erken oldum bu durumu yaşayan varmı aramızda
Görüştüm bugün yarın için çağırdı gideceğim bakalım ne diyecek.Doktorla görüşün isterseniz
Merhaba Gökalp beyde tedavi oluyorsunuz anladığım kadarıyle süreciniz inşallah başarıyla ve tatlış bebekle sonuçlanırGörüştüm bugün yarın için çağırdı gideceğim bakalım ne diyecek.
Merhaba ben Gökalp Beye gitmiyorum istanbulda yaşıyorum.Alle diye özel bir kliniğe gidiyorum. Doktorum Serkan Aydoğdu.Aminnn buradaki herkesin inşallah pozitif sonuçlanır. Ama ilk tedaviye başlamadan önce Biesteron Günde 2 adet ve omepa q10 günde 1 adet kullandırdı 1 ay kadar.Merhaba Gökalp beyde tedavi oluyorsunuz anladığım kadarıyle süreciniz inşallah başarıyla ve tatlış bebekle sonuçlanır
gökalp öner acaba hangi vitamini verdi sizlere? Ben şehir dışından gideceğim de burda kullanmaya başlayıp gitmek için sordum
Merhaba ikinci tüp bebek tedavisinde olduğunuzu yazmışsınız. Ben de 3. aşılamayı deniyorum artık deneyemiycem aşılama rahatsız olduğum için dinlenip tüp bebeğe geçmeyi düşünüyorum. Şimdi diyelim ki yumurta boş çıktı iptal edildi tekrar başladığınız zaman yine mi sil baştan ücret ödeniyor?Balıkesirdeyim ben Atatürk şehir hastanesinde yaptırıyorum. Pko var bende bir de geçenki tüp bebek denemesinde foliküller boş çıktı
Evet öyle olurMerhaba ikinci tüp bebek tedavisinde olduğunuzu yazmışsınız. Ben de 3. aşılamayı deniyorum artık deneyemiycem aşılama rahatsız olduğum için dinlenip tüp bebeğe geçmeyi düşünüyorum. Şimdi diyelim ki yumurta boş çıktı iptal edildi tekrar başladığınız zaman yine mi sil baştan ücret ödeniyor?
Ben devlette tedavi görüyordum canım. Sadece opu için 750 tl verdik ve yeniden başladık sürece. Bildiğim kadarıyla özelde sil baştan yeniden ücretlendirme oluyor diye biliyorumMerhaba ikinci tüp bebek tedavisinde olduğunuzu yazmışsınız. Ben de 3. aşılamayı deniyorum artık deneyemiycem aşılama rahatsız olduğum için dinlenip tüp bebeğe geçmeyi düşünüyorum. Şimdi diyelim ki yumurta boş çıktı iptal edildi tekrar başladığınız zaman yine mi sil baştan ücret ödeniyor?
Birde ikinci denemede transfer sonrası 11.300 tl ödedik sadeceMerhaba ikinci tüp bebek tedavisinde olduğunuzu yazmışsınız. Ben de 3. aşılamayı deniyorum artık deneyemiycem aşılama rahatsız olduğum için dinlenip tüp bebeğe geçmeyi düşünüyorum. Şimdi diyelim ki yumurta boş çıktı iptal edildi tekrar başladığınız zaman yine mi sil baştan ücret ödeniyor?
Heyet raporuyla mı tedavi görüyorsunuzBen devlette tedavi görüyordum canım. Sadece opu için 750 tl verdik ve yeniden başladık sürece. Bildiğim kadarıyla özelde sil baştan yeniden ücretlendirme oluyor diye biliyorum
Evet canım rapor kolay eğer şartlar uygunsa onu hemen hallediyorlarHeyet raporuyla mı tedavi görüyorsunuz
Tedaviniz hayırlı olsun inşallahEvet canım rapor kolay eğer şartlar uygunsa onu hemen hallediyorlar
Benim tüplerim kapalı rapor çıkarabilir miyim acabaEvet canım rapor kolay eğer şartlar uygunsa onu hemen hallediyorlar
Malesef negatif canım rabbim bekleyen herkese nasip etsin inşallahTedaviniz hayırlı olsun inşallah
Çıkar diye biliyorum ama en iyisini doktorlar bilir tabi.Benim tüplerim kapalı rapor çıkarabilir miyim acaba
Sağlık olsn.. amin inşallah canm herşeyin vakti saati vardrMalesef negatif canım rabbim bekleyen herkese nasip etsin inşallah
Sağol canm araştıracamÇıkar diye biliyorum ama en iyisini doktorlar bilir tabi.
Anladım canım benim rapor 2025 eylülde çıkacak o zamana kadar beklemem lazım o zaman sil baştansa böyle maalesef. Hayırlı olsun inşallah pozitifle sonuçlanırBen devlette tedavi görüyordum canım. Sadece opu için 750 tl verdik ve yeniden başladık sürece. Bildiğim kadarıyla özelde sil baştan yeniden ücretlendirme oluyor diye biliyorum