- 19 Ocak 2024
- 349
- 249
- 18
- 35
Benim 26 bin tuttuİlaç ücretleri ortalama ne kadar tutuyor peki biz gelecek ay ilaçlara başlayacağız belki de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 26 bin tuttuİlaç ücretleri ortalama ne kadar tutuyor peki biz gelecek ay ilaçlara başlayacağız belki de
Test yaptnzmı çıkar aslındamerhaba bende 11 ocakta transfer oldum bugun 10.günüm lekelenme gibi bir sey oldu adete dönmezse yerlesme diye düşünüyorum hayirlisi Allahtan
valla 3.gunden itibaren test yapmaya basladim ya ben hayali cizgiler gördüm yada yoktu yani o kadar yoktuTest yaptnzmı çıkar aslında
Bakabilirmiyimvalla 3.gunden itibaren test yapmaya basladim ya ben hayali cizgiler gördüm yada yoktu yani o kadar yoktubugunde yaptim erken gebelik yani evet ya burda cizgi var denilecek bir cizgi yok sadece ben görüyorum
![]()
bakabilirsin tabiki ama göremezsinBakabilirmiyim![]()
Benimde martta olacak.Kaç yumurtan var peki?cuma günü yumurtalarım toplandı. Martta transferim olacak inşallah![]()
Benimde martta olacak.Kaç yumurtan var peki?
17 yumurtadan şu an kesin 2 tane kaldı 1 nin durumu daha belli değil11 tane senin?
17 yumurtadan şu an kesin 2 tane kaldı 1 nin durumu daha belli değil
Amin ya.Gizlenen yumurtalarda vardır sayısı opuda tam belli olur.Pko felan yoksa genelde taze yapılıyor ve e2 yada progestan seviyesine bakılarak karar veriliyor sanırımKizlar hayirlisi olsun hakkinizda. Hakkimizda. Su azalan yumurtalar uzuyor beni.. ben henuz yeni basladim. 2. Gun 10 folikul gordu. Fsh 11.5 di sanirim cikti. Amh bilmiyorum. Yasim 38. Ne kadari gelisecek bilmiyorum tabi... bir de taze mi dondurulmus mu. Ona ne zaman karar veriyor dr. Yumurtalarin dollenmesine.gore mi.. 6 sene once denemelerim olmustu. Hep taze transfer olmustum.... sanki sifirdan basliyor gibiyim unutmusum herseyi
Çok iyi maşallah.En azından ilki olumsuz olsa bile başka embriyoların var benim korkumda bu.Evet çok eksiliyor beşinci güne kadar.
Bende 28 toplanmıştı 5nci güne 11 kaldı dondurdular.
Yarin ilk kontrolum var..bakalim gelismeler nasil olacakAmin ya.Gizlenen yumurtalarda vardır sayısı opuda tam belli olur.Pko felan yoksa genelde taze yapılıyor ve e2 yada progestan seviyesine bakılarak karar veriliyor sanırım
Çok iyi maşallah.En azından ilki olumsuz olsa bile başka embriyoların var benim korkumda bu.
Güzel haberlerle gel inşallahYarin ilk kontrolum var..bakalim gelismeler nasil olacak
Aynen ablamla konuştum onunda iki embriyosu 3. günmüş ve sağlıkla tutunmuştu şu an kuş gibi hafifledimNegatif düşünmemeye çalış lütfen.
Sağlıklı bir embriyo bile yetebilir.
İnşallah olacak![]()
Merhabalar sonucunuz nasıl çıktı umarım güzel haber almışsınızdirBende 11 ocakta transfer oldum