Korkularımız ortak. Insallh olumlu düşünelim olumlu olsunYa sormayın nasıl bekleyeceğim 4 martı bilmiyorumerken yaptırıp negatif görürsem de moralim bozulur diye korkuyorum
Bende de oluyor ama çok değil. Belirti aramamak en iyisi sanırım.kızlar benim kasık agrım var baya adet başlangıcı gibiiyi mi kötü mü alakasız mı bilemedim
Amin inşallahKorkularımız ortak. Insallh olumlu düşünelim olumlu olsun
Bencede bekleyın ben yaptım insan üzülüyo ıster istemezBen idrar değil kan yapacağım nasipse sizde bi kan verin idrara güven olmazüzülmeyin lütfen hemen hayırlısı olsun inşallah
Benim de öyle çamaşır değiştirmekten yoruldum bir de son zamanlarda yeterince içeri gidemiyor gibi neden öyle oldu anlamadımKızlar birşey sorcam ben bu fitili 11 gibi yaptim şimdi lavaboya gittim nerdeyse tamami geri geldi peceteyetekrar yapsam mi ki bilemedim yaaa hep akiyor sizde de oluyor mu
Ay nasil yapcaz bilmiyorum yaa olmazsa bunun yerine iğne veriyorlarmis ama iğne istemiyorum yapinca yatiyorum 15 dk ama yine akiyoBenim de öyle çamaşır değiştirmekten yoruldum bir de son zamanlarda yeterince içeri gidemiyor gibi neden öyle oldu anlamadım
Ne zaman test yapacaksın canımBnm 6. gün embriyo 10 gün dediler
Ben hem igne sabah aksam hemde 2 aksam 2 sabah fitil kullniyrmAy nasil yapcaz bilmiyorum yaa olmazsa bunun yerine iğne veriyorlarmis ama iğne istemiyorum yapinca yatiyorum 15 dk ama yine akiyo
bana da 12 dedi. ama o kadar beklemem tabi ki işkence gibi5. Gün embriyosu transfer olanlar , doktorunuz size kaç gün sonra test yapmanızı söyledi ? Bana 12 gün dendi çok değil mi ?
evet daha erken 7 cıkıp yükselen varfıBende test verdim kızlar 6 günüm daha transferi saymazsan 10.57 çıktı daha erken ama sanırım.
aynı canım. sen hangi gün yapacaksınResmen zaman geçmiyoooooorrrrr
Pazartesi tam 7.günüm olacak çok sabırsızım predictor aldım iyi mi o test kızlar
Cesaretimi toplarsam pazartesi yapmak istiyorumaynı canım. sen hangi gün yapacaksın
Sende akıyor mu peki canimBen hem igne sabah aksam hemde 2 aksam 2 sabah fitil kullniyrm
Zaten kalktığın gibi az az akacak canım normal bu. Bende de sürekli geliyor beyaz direkt çıkıyorKızlar birşey sorcam ben bu fitili 11 gibi yaptim şimdi lavaboya gittim nerdeyse tamami geri geldi peceteyetekrar yapsam mi ki bilemedim yaaa hep akiyor sizde de oluyor mu
Fitil 1 saat yapsan da geliyor cnm fazla olanı atarmış vücut gerekli olanı alır demişlerdi. Bugün 3.günüm sağ kasık ağrım hala devam ediyor ve göbek deliği çevrem ağrıyor birazda karnim ağrıyor hafif baş ağrısı bulantı da hissediyorum ama aşırı değilBenim de öyle çamaşır değiştirmekten yoruldum bir de son zamanlarda yeterince içeri gidemiyor gibi neden öyle oldu anlamadım
Benimde 4 Mart sonuç ama zaman gecmiyoooorYa sormayın nasıl bekleyeceğim 4 martı bilmiyorumerken yaptırıp negatif görürsem de moralim bozulur diye korkuyorum
Canım benim de transfer sonrası 3.günüm. İki gündür sık baş ağrısı yaşıyorum. Arada da 2 3 dk sol kasığıma ağrı girip çıkıyor şuan yine ağrı yok mesela. İnşallah tutunuyorlardırFitil 1 saat yapsan da geliyor cnm fazla olanı atarmış vücut gerekli olanı alır demişlerdi. Bugün 3.günüm sağ kasık ağrım hala devam ediyor ve göbek deliği çevrem ağrıyor birazda karnim ağrıyor hafif baş ağrısı bulantı da hissediyorum ama aşırı değil
tamam o zaman bu ikinci transferim daha öncede kullandım ama bugünkü gelen baya fazlaydı o yüzden biraz tedirgin olmuştum açıkçasıZaten kalktığın gibi az az akacak canım normal bu. Bende de sürekli geliyor beyaz direkt çıkıyorhemşire de normal demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?