- 30 Aralık 2023
- 630
- 353
- 18
- 25
Merhaba embriyo çözdürme ve transfer işlemi için 33.150 tlSen de uğur hocadaydin diye hatırlıyorum. Merak ettim transfer ücreti ne kadar alacaklar öğrenince söyler misin?
İnşallahhİnşallah güzel ilerler kaç tane embriyonuz vardı dondurulmuş mu taze transfer mi olacak
Haber verdiğin icin teşekkür ederim gerçekten fazla istemişler. Umarım bu son olur pozitifi alırsınMerhaba embriyo çözdürme ve transfer işlemi için 33.150 tl
Rica ederim amin inşallah canım teşekkür ederimHaber verdiğin icin teşekkür ederim gerçekten fazla istemişler. Umarım bu son olur pozitifi alırsın
Ayniyizz. Ben de 3 ocakta opu oldum 2.regl dün geldi bugün muayenem var. Muhtemelen seninle Mart ayında transfer olacağız inşallahİnşallahh5 tane 5. Gün embriyosu. Dondurulmuş hepsii 2 ocakta toplandı yumurtalarım. 2. Reglimi yeni olabildim
9 şubatta oldum. Kasık ağrısı dışında bir belirtim yokİnşallah hayırlısı siz ne zaman oldunuz transfer
İnşallahhAyniyizz. Ben de 3 ocakta opu oldum 2.regl dün geldi bugün muayenem var. Muhtemelen seninle Mart ayında transfer olacağız inşallah
Maşallah inşallah tek transferde pozitifi görürsünüzİnşallahh5 tane 5. Gün embriyosu. Dondurulmuş hepsii 2 ocakta toplandı yumurtalarım. 2. Reglimi yeni olabildim
Taze transfer miydi sizin9 şubatta oldum. Kasık ağrısı dışında bir belirtim yok
Yok canım dondurulmuş seninTaze transfer miydi sizin
Bende göğüs hassasiyeti de var acaba adet mi olcam9 şubatta oldum. Kasık ağrısı dışında bir belirtim yok
Benim bu sefer taze transferYok canım dondurulmuş senin
Adet dönemine denk geldiği için herşeyi adete yoruyoruz olumsuz düşünmeyelim ilaç kullanıyor musunuzBende göğüs hassasiyeti de var acaba adet mi olcam
Genelde dondurulmuş transfer yapıyolar bizim gibi birkaç numunelik taze transfer varBenim bu sefer taze transfer
Sizin kaçıncı gün şuanGenelde dondurulmuş transfer yapıyolar bizim gibi birkaç numunelik taze transfer var
Genetik teste gitmeyecekse embriyo ve kişide başka sıkıntı yoksa embriyo dondurmanın bence bir anlamı yok diye düşünüyorumGenelde dondurulmuş transfer yapıyolar bizim gibi birkaç numunelik taze transfer var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?