- 11 Şubat 2024
- 22
- 24
- 3
- 35
Benim idrar testleri dün ve bugün ikisi de pozitif elhamdülillahAdet kanı gibi kırmızı değilse lekelenme neden korkuyorsunuz kızlar sakin olun
Yok canımAnladım canım kasıkların da falan da bi değişme batma hissetmedin mi
CAnim gozun aydin.. ikizlerin vardi dimi..nasil cesaret ettin..benim ikinci olacak nasipse..yetememe korkusu varBenim idrar testleri dün ve bugün ikisi de pozitif elhamdülillahtablodaki sırayı üçleyelim
Ben de olmadi...daha once 4 kez hamile kaldim.hicbirinde yasamadimPozitif sonuç alan arkadaslarin hepsinde lekelenme oldu mu ?
Benim 4 denemem, artık heyecan yapmıyorum ve evde test de yapmıyorum, bekliyorum.Benim 6 AB kaliteydi, kötü de değil aslında kalitesi ama olmadı sanırım benim. Ben 5 inde transfer olmuştum, 12 sinde erken kan testi verdim değerim düşük çıktı bence yükselmez ama cuma günü yine test yaptırıcam. Sizin ilk denemenizmiydi. Taze transfer oldu ozaman sizin. İnşallah tutmuştur evde test yapmanızmı hiç ben asla dayanamıyorum. Birde hangi ilaçları verdi size transfer öncesi sonrası
Sabah sanki azıcık daha vardıGunaydin..
Lekelenmeniz devam ediyor mu kizlar tek tek yazamadim.
Bende hiç lekelenme olmadıPozitif sonuç alan arkadaslarin hepsinde lekelenme oldu mu ?
Hayır hislerin doğru. Oğlan kardeşimin de tek kızı var ve ikinciye cesaret edemiyorlar bu hislerden dolayı. Ama mesela bende de ikiz oldukları için birbirine aşırı bağlılık duygusu var. Bunu kırmam gerektiğini düşündüğüm için tekrar kardeşe cesaret edebiliyorum. Çünkü birbirlerinden başka kimseyle çok fazla iletişime girmek istemiyorlar doğaları gereği. Bu çok kötü. Allah korusun dünyanın binbir türlü hali var. Garantimiz yok ama birinden birine birşey olsa diğeri çökecekmiş gibi hissediyorum. Çok kardeş olmaları her zman iyidir. Eşim tek çocuk ve 40 yaşında. Bu konuda her zman eksikliğini dile getirir. Anne ve babama canım feda olsun ama eğer beni bilerek yalnız bıraktılarsa hakkımı helal etmem diyor çünkü çok ağır diyor. (40 yaşında olmasına rağmen ) bu hisler insana güç veriyor. Ve tecrübelerine dayanarak bakıyorum; en fazla 2 yıl zor. Sonrası bahar bahçeCAnim gozun aydin.. ikizlerin vardi dimi..nasil cesaret ettin..benim ikinci olacak nasipse..yetememe korkusu varniyeyse tam seviniyorum.hep kizim icin uzuluyorum. Hic boyle olacagimi dusunmemistim.
Herkeste oluyor mu ben mi tuhafimboyle dusundugum icinde uzuluyorum. Saatlik degisiyor bir turlu asamadim .
Bende olmadıPozitif sonuç alan arkadaslarin hepsinde lekelenme oldu mu ?
Bende pazartesi günü oldu cnm 6. Günüm sabah bi iki kere leke geldi aynı gün test yaptım pozıtıfdı sonuçPozitif sonuç alan arkadaslarin hepsinde lekelenme oldu mu ?
7. Günümde pardon yanlış yazmışımBende pazartesi günü oldu cnm 6. Günüm sabah bi iki kere leke geldi aynı gün test yaptım pozıtıfdı sonuç
Verdin mi kan canımSabah 9 gibi vereceğim ama beta yükselip düşüşe de geçmiş olabilir hiçbir şey belli değil Allah sonumuzu hayır etsin hepimizin. Her şey güzel güzel ilerler inşallah
Sıradayım şu an canımVerdin mi kan canım
Kirmizi degilse telas yapmayin diyorlar.Sabah sanki azıcık daha vardı
Ben henuz kanda pozitif gormedim. 9. Gunum belirti yok..olmadi bariz bir sey..Kızlar selam niye bu kadar negatif düşünüyorum bilmiyorum ama test pozitif ve yüksek çıkmasına rağmen belirti yok acaba boş gebelik mi diyorum dündendir boş gebelik şeyleri araştırıyorum varmı benle aynı durumda olup aynı korkuları yaşayan nasıl kafamdan kötü düşünceleri atabilirim
ah bu beynimizin Ali cengiz oyunlarıKızlar selam niye bu kadar negatif düşünüyorum bilmiyorum ama test pozitif ve yüksek çıkmasına rağmen belirti yok acaba boş gebelik mi diyorum dündendir boş gebelik şeyleri araştırıyorum varmı benle aynı durumda olup aynı korkuları yaşayan nasıl kafamdan kötü düşünceleri atabilirim
Tesekkur ederim aciklaman icin.. hayat standartini dusurucem. Daha cok manevi ama maddi anlamda da sanki onun hakkiymista ortak cikartiyor musum gibi.Hayır hislerin doğru. Oğlan kardeşimin de tek kızı var ve ikinciye cesaret edemiyorlar bu hislerden dolayı. Ama mesela bende de ikiz oldukları için birbirine aşırı bağlılık duygusu var. Bunu kırmam gerektiğini düşündüğüm için tekrar kardeşe cesaret edebiliyorum. Çünkü birbirlerinden başka kimseyle çok fazla iletişime girmek istemiyorlar doğaları gereği. Bu çok kötü. Allah korusun dünyanın binbir türlü hali var. Garantimiz yok ama birinden birine birşey olsa diğeri çökecekmiş gibi hissediyorum. Çok kardeş olmaları her zman iyidir. Eşim tek çocuk ve 40 yaşında. Bu konuda her zman eksikliğini dile getirir. Anne ve babama canım feda olsun ama eğer beni bilerek yalnız bıraktılarsa hakkımı helal etmem diyor çünkü çok ağır diyor. (40 yaşında olmasına rağmen ) bu hisler insana güç veriyor. Ve tecrübelerine dayanarak bakıyorum; en fazla 2 yıl zor. Sonrası bahar bahçe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?