- 11 Mart 2024
- 148
- 81
- 13
- 39
AminnHakkımızda hayırlısımayıs topiği açılmamış sanırım. Ben şuan iğne olmayı bıraktım 7 gün boyunca estroferm duphaston kullanıcam sonrasında regl olucaksın dedi doktor haber vericem kontrol sonrası gün belirliycek
Evet canım güzel sonuçlar alırız inşallahsizinle de aynı gün transferimiz
Ahmet zeki ışıkAminnevet açılmamış henüz. Ben de geçen ay tarlusal kullanmıştım. Regl günleri de değişiyor bakalım bu ay ne zaman başlayacak. Dr un kim ?
sağlık olsun kuzum. her şeyin bir zamanı var doğada. doğru zamanda sağlıkla gelsin bebeklerin inşallahKızlar sonucum negatif
dua edicem kuzum. hayırlısı ile doğru zamanda kavuş bebeklerineKızlar sonucum negatif. Transferi tutan arkadaşlardan da bol bol bize de dua etmesini rica ediyorum. Bi gün hepimiz inşallah o duyguyu yaşarız
Bende aynı belirtileri yaşıyorum adetime 5 gün var dayanamadım test yaptım negatifti İnşallah adetime kadar değişiklik olurHerkese merhabalar bende 6 Nisanda 5. Gün embriyosu transfer oldum. İnşallah hepimiz bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız.Transferimden beridir her gün adetimin ilk günü gibi kasıklarım belim ağrıyor. Arada ince ince sızlamalar, göğüslerim balon gibi şişti aşırı hassaslar Benimle aynı şeyleri yaşayanlar var mı?
Mrbb şuan lutinus fitil bulunuyor mu eczanelerde?2-3ay önce yoktu piyasadaBanada progestan alıyordum geçenkinde bunda lutinus verdi daha etkiliymiş aparatla yapıyorum
Evet ben onu kullanıyorum dün aldım eczanedenMrbb şuan lutinus fitil bulunuyor mu eczanelerde?2-3ay önce yoktu piyasada
O çok iyi ozamn yarın ben de bulurum inşlh.Evet ben onu kullanıyorum dün aldım eczaneden
Merhaba! Siz hangi şehirde buldunuz acaba? Ben ankda bulamadımEvet ben onu kullanıyorum dün aldım eczaneden
Var şu an eczaneler de olmasada depolar da mevcut bulunabilirEvet ben onu kullanıyorum dün aldım eczaneden
Merhaba! Siz hangi şehirde buldunuz acaba? Ben ankda bulamadım
2 saat arayıp buldum nihayet:) bi ara güncellenmiş stoklar tekrar bitmiş şaka gibi:)Var şu an eczaneler de olmasada depolar da mevcut bulunabilir
İstanbul şişliden aldım benMerhaba! Siz hangi şehirde buldunuz acaba? Ben ankda bulamadım
Anladım iyi bakalım bende eczacıyım ondan dedim2 saat arayıp buldum nihayet:) bi ara güncellenmiş stoklar tekrar bitmiş şaka gibi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?