Mucizeler bizler için, hiç belli olmazEvet ilk denemeydi çok kötüyüm bilmiyorum içimde bir umudum vardı 0.100 çıktı hemşire iki gün sonra tekrar test yap dedi bu rakamın yükselecegini sanmıyorum
Mucizeler bizler için, hiç belli olmazinşallahh mucizen seni bulacak kuzum ❤
Benimde pazartesi transferim rabbim yüzümüzü güldürsün hepimizin bu transfer ilkindeki gibi değilim hiç heyacan yok bu duruma bile üzülüyorumDüşük amh hakkında canım benimki.
İnşallah Hayırlı sonuçlarını alırsın kuzum. Ben ikincide de çok heyecanlıydım. Bu ikinci benim ama şimdi zaman geçtikçe korku kaplıyor içimi. İnşallah daha fazla beklemeden kavuşuruz sağlıkla bebeklerimize. Süreç çok yıpratıcı malesef. 5. Gü embriyosu mu transfer olacaksın canım?Benimde pazartesi transferim rabbim yüzümüzü güldürsün hepimizin bu transfer ilkindeki gibi değilim hiç heyacan yok bu duruma bile üzülüyorum
Hayal kırıklığına uğramaktan çok korkuyorum kendimi okadar çok kurdum ki heyecan panik yok diye bu hale geldimİnşallah Hayırlı sonuçlarını alırsın kuzum. Ben ikincide de çok heyecanlıydım. Bu ikinci benim ama şimdi zaman geçtikçe korku kaplıyor içimi. İnşallah daha fazla beklemeden kavuşuruz sağlıkla bebeklerimize. Süreç çok yıpratıcı malesef. 5. Gü embriyosu mu transfer olacaksın canım?
İnşallahbirçok uzman bunun yaşanabileceğini ve hatta kadınların regl olacağını sandığını söylüyor. genelde baktığım bloglarda pozitif sonuç almış kişiler
İnşallah kuzum bu arada sanırım ben pazartesi test yapcam çarşamba çalışmaya başlayacağım çünkü okulda panik olurum ben o yüzden şimdiki planım pazartesi kan vermek bi de benimki 5.gün embriyosu belli olur diye dua ediyorumEvet kuzum seni çok iyi anlıyorum. Ben de yeni bir plan yaparsam o zaman kendimi iyi hissediyorum. Yoksa haberi ilk aldığımda bir iki hafta hep depresif oluyorum. Umarım gönlüne göre bir doktor bulursun kuzum. Benim doktorum da iyi ama gelenekselci bir doktor. Bence senin yeniliklere açık, farklı şeyler deneyecek birine ihtiyacın var. Kayseri de Gökalp öner ı duydum. Baya yenilikçi bi adam. Şehirdışından gidenler oluyor. Bir arkadaşım da gidiyordu memnun. Bi bak istersen.
Arkalı önlü alırız inşallah kuzum güzel haberimizi
Oh oh iyiki gaza gelmişsin. Çok net ben burdayım annecim diyor. Canımmmmm❤ bu sabah testimiz var mı?
Hiiç korkma. Senin yerinde başkası olsa bebek belirtisi diye yorumlar kuzum. İlaçlardan herşey olabiliyor. Gönlünü ferah tut kuzum. Şuan yaşadıklarımız aslında belirti değil, sanırım galiba
Evet canım belli olur inşallah bebeğin seninledir, çok heyecanlıİnşallah kuzum bu arada sanırım ben pazartesi test yapcam çarşamba çalışmaya başlayacağım çünkü okulda panik olurum ben o yüzden şimdiki planım pazartesi kan vermek bi de benimki 5.gün embriyosu belli olur diye dua ediyorum
Yaptim çıkmadı ya günüde sayamıyom 6 da tarnsfer olmuştum bu gün kaçıncı gun umutum kalmıyoCanın sen test yaptı mı
Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz bir bir güzel haberlerimizi alalımÇok güzel hayırlı olsun devamı inşallah böyle güzel devam eder
Her hangi birsey hissediyor muydunuz acaba karın ağrısı bacak ağrısı bel ağrısı bunun gibi şeylerTest sonucu negatif çıktı çok kötüyüm
Yok sadece transferin 3.gunu kasik ağrısı vardıHer hangi birsey hissediyor muydunuz acaba karın ağrısı bacak ağrısı bel ağrısı bunun gibi şeyler
Anladım hayırlısı olsun Rabbim tez zamanda nasip etsin size bana bekleyen isteyen tüm HerkeseYok sadece transferin 3.gunu kasik ağrısı vardı
Biliyorum zor üzül ağla gerekirse ama bır zaman ver kendine uzamasın bu sürecin yeniden başlamak için pozıtıf olman gerekıyor evet ilkti olmadı olmayadabılırdi garantisi yoktu ama bundan sonra olmayacak anlamına gelmiyorEvet ilk denemeydi çok kötüyüm bilmiyorum içimde bir umudum vardı 0.100 çıktı hemşire iki gün sonra tekrar test yap dedi bu rakamın yükselecegini sanmıyorum
Bilmiyorum halen kendime gelemedim inşallah çabuk toparlanirm Rabbim güç kuvvet verir inşallahBiliyorum zor üzül ağla gerekirse ama bır zaman ver kendine uzamasın bu sürecin yeniden başlamak için pozıtıf olman gerekıyor evet ilkti olmadı olmayadabılırdi garantisi yoktu ama bundan sonra olmayacak anlamına gelmiyor
6. Gün canım senin. Ben 5 Nisan'da oldum. Benim 7. Günüm. Testlerde 10 dakikadan sonrasına güvenme kuzum. Direk çöpe at aklın karışmasın. Daha erken olabilir ümidini kaybetme. Kaçıncı gün embriyosuydu?Yaptim çıkmadı ya günüde sayamıyom 6 da tarnsfer olmuştum bu gün kaçıncı gun umutum kalmıyo
Verir insallah merak etme gönlünü ferah tut dondurulmuş embryoların var mıBilmiyorum halen kendime gelemedim inşallah çabuk toparlanirm Rabbim güç kuvvet verir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?